16 / 05 / 2024

Büyükada tarihi eserleri

Büyükada tarihi eserleri

2000 yılında vergi borcundan dolayı darboğazda olan Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu, sahibi olduğu Büyükada'daki Gazeteci Ahmet Emin Yalman'ın köşkünü 150 milyar liraya (3 bin 540 adet altın parası) satışa çıkaracakmış.

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 4 bin liraya satılık ev!

İstanbul'da 1937 yılında Büyükada'da konumlanan bir ev 4 bin liraya satışa çıkarılmış. Evin 4 odası ve 900 metrekare büyüklüğünde bahçesi bulunuyormuş.

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 12 bin liraya satılık villa! 

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan adası Büyükada'da bir villa 1941 yılında 12 bin liraya satılığa çıkarılmış. 

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Dolarda büyük depreme hazır olun! Tunç Şatıroğlu dört gözle beklenen o tarihi açıkladı!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, dolarda büyük depremin olacağı tarihi açıklayarak yatırımcılara ''hazır olun'' uyarısında bulundu. 

İBB tarafından açılışı yapılan Büyükada Oteli'nin fiyatı ortaya çıktı! Bakın gecelik ücreti ne kadarmış!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Orman Bakanlığı'nca satışa sunulan Adalar'daki bir tesisi satın alarak, İstanbulluların ve turistlerin kullanımına açtı. Peki, Büyükada Oteli'nin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Altın fiyatlarında büyük deprem! Gram altının 5 bin TL olacağı tarih açıklandı, bu tarihi duyanın resmen nutku tutuldu!

Altın fiyatlarında büyük deprem... Gram altının 5 bin TL olacağı tarih açıklandı, bu tarihi duyanın resmen nutku tutuldu... Hemen bakın...

Altın fiyatlarında çok büyük deprem! Gram altının 5 bin TL olacağı tarih bir bir açıklandı, bu tarihi duyanın aklı gitti

Altın fiyatlarında çok büyük deprem... Gram altının 5 bin TL olacağı tarih bir bir açıklandı, bu tarihi duyanın aklı gitti... Hemen gitti...

Benzine büyük indirim tarihi belli oldu! Zamlarla bunalan sürücüler bir nebze de olsa rahatlayacak

Brent petrolde kısmi düşüşler meydana geldi. Fiyatlardaki AB üyesi ülkelerin Rusya'dan petrol ithalatının yasaklanmasını öngören yeni yaptırım paketinde uzlaşma sağlayamaması etkili oldu. Benzine ise büyük indirimin tarihi açıklandı. İşte detaylar...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıların restorasyonunda hız kesmiyor!

Tarihe tanıklık etmiş yapıları yeniden kente kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 18 tarihi yapıda restorasyona devam ederken 6'sı için proje çalışmalarını da tamamladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, konuya ilişkin konuştu.

İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi binaları tarihi çarşıya taşınsın önerisi!

EİB Koordinatör Başkanı Eskinazi, 30 Ekim'deki depremde hasar gören ve tahliye edilen İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi hizmet binalarının tarihi Kemeraltı Çarşısı’na taşınması yönünde öneride bulundu.  

Küçükyalı Büyükada ödeme planı!

Küçükyalı Büyükada ödeme planı haberimizde yer alıyor. İşte Küçükyalı Büyükada ödeme planı ve proje detayları...

Nidapark Küçükyalı Büyükada'da yüzde 15 peşinatla!

Nidapark Küçükyalı Büyükada projesinden yüzde 15 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. İşte projeyle ilgili tüm detaylar...

Nidapark Küçükyalı Büyükada'da ödemeye 2. yılda başlayın!

Geçtiğimiz günlerde satışa çıkan Nidapark Küçükyalı Büyükada projesinde ödemeler 2. yılda başlıyor...

Büyükada tarihi eserleri Haberi

Büyükada tarihi eserleri



150 milyara gazeteci köşkü


Eylem Türk


    Elindeki antikaları satarak ekonomik darboğazdan çıkmaya çalışan Turing bu yeterli olmayınca mülklerini de satmaya basladı. Vergi cezalarının 300 milyar liraya yaklaştığını söyleyen Çelik Gülersoy, "Büyükada'daki konağı 150 milyar liraya satarak borcumuzun yarısını ödemeyi planlıyoruz" dedi.

    Kurumda yaprak dökümünün başladığını söyleyen Gülersoy, isletmelerinin iflasın eşiğine geldiğini, vergi cezası nedeniyle hukuk cinayetine kurban gittiklerini belirtti.

    77 yaşındaki Turing'in 10 yıldır vergi ödediğini söyleyen Gülersoy, "Vergi ödemeyelim demiyoruz. Bu yanliş anlaşılmasın. Ancak Maliye, geriye dönük vergi cezasını ödememizi istiyor. Bu ceza, faiziyle gün be gün katlanıyor. Borcumuz 300 milyar lirayı buldu" dedi.

   ...