04 / 05 / 2024

büyükadada satılık otel fiyatları

büyükadada satılık otel fiyatları

28 Mart 1932 Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan ilanda Büyükada'da Otel Dö La Plaj isimli otel peşin para ile satılıkmış. İhale Ankara'da 1230 lira teminat ile yapılacakmış. (1932 yılında bir memurun maaşı 40 liraymış)

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Satılık konut fiyatları 1 yılda yüzde 191,4 yükseldi! O iller İstanbul'u bile geride bıraktı!

BETAM verilerine göre, satılık konut fiyatları Ekim ayında, 2021'in aynı dönemine göre yüzde 191,4 arttı. Küresel konut fiyatlarında gerileme yaşanırken, Türkiye'deki konutların reel fiyatlarındaki yükseliş ön plana çıktı. İşte ayrıntılar...

Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesi, İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki Çınarköy Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Satılık ev fiyatları 1 senede yüzde 134,4 yükseldi! Konutta fiyat krizi büyüyor mu? 

BETAM tarafından açıklanan rakamlara göre, Türkiye genelindeki satılık evlerin metrekare fiyatları Mart 2022'de senelik bazda yüzde 134,3 arttı. En hızlı yükselişin gerçekleştiği il yüzde 172,7 ile Mersin olarak belirlendi...

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık!

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ve proje detayları...

Satılık dairelerin fiyatları yüzde 29 arttı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "Türkiye’de gerek satılıkta gerekse kiralıkta konut fiyatları artmaya devam ediyor. Son bir yılda satılık dairelerin fiyatları ortalama yüzde 29 artarken kira artışlarının ortalaması yüzde 17 seviyesinde oldu" şeklinde konuştu.

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Kayseri Büyükşehir'den 12.4 milyon TL'ye satılık otel arsası!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erciyes Mahallesi'nde bulunan otel arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

Esenyurt'ta 11.5 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Esenyurt İlçesi, Namık Kemal Mahallesi, D-100 ile bu caddeden ayrılan 116.Sokak ve 119.Sokak köşesinde, tapunun 2838 ada, 8 parsel numarasında kaytlı oteli 11 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

büyükadada satılık otel fiyatları Haberi

büyükadada satılık otel fiyatları

Büyükada'da satılık otel


Büyükada'da Altınordu Caddesi'nde 17-19-20-23 ve 25 numaralı maamüştemilat Otel Dö La Plaj peşin para ile satılacaktır. Müzayede kapalı zarfladır. İhale Ankara'da Emlak ve Eytam Bankası İdare Meclisi huzurunda yapılacaktır.


İhale tarihi 25 Nisan 1932 pazartesi günüdür. Talip olanlar teklif mektuplarını ihale gününe yetiştirmek üzere taahhütlü olarak göndermelidirler. Teminat 1230 liradır. Mufassal şartnamesini mütalea etmek istiyenler İstanbul, İzmir ve Ankara'da Emlak ve Eytam Bankasına müracaat edebilirler.

Bu şartnamenin bir nüshasının bir lira mukabilinde alınarak imzalı olduğu halde teklif metuplarıyla beraber gönderilmesi şarttır.


Cumhuriyet Gazetesi 28 Mart 1932


Abdullah Kutalmış...