16 / 05 / 2024

Büyükçekmece Köyiçi Nazım İmar Planı Değişikliği

Büyükçekmece Köyiçi Nazım İmar Planı Değişikliği

Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Merkez Mahallesi, Köyiçi Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan askıda...

Elektriğe büyük zam işte o tarihte! Uzman isim resmen açıkladı: Faturalar uçacak!

Bakan Bayraktar, geçtiğimiz günlerde Mayıs ayında elektrik zammı beklentisi olmadığını belirtmişti. TCMB eski başekonomisti Hakan Kara, elektriğe büyük zamda tarihi açıkladı. İşte Kara'nın o paylaşımı ve yorumlar...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan büyük deprem için saat verdi!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan  son 100 yılda depremlerin en çok hangi saatte olduğunu açıklayarak büyük deprem için saat verdi. İşte Ercan'ın açıkladığı o saatler...

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, X sosyal medya hesabından yaptığ paylaşımda bir hanenin en önemli temel harcamalarının kira, elektrik ve doğalgaz olduğunu açıklayarak şu soruyu sordu. Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

YapıKredi ve Trendyol'dan büyük fırsat! Bunu yapan tam 1.000 TL puan kazanıyor! Son gün 22 Ekim! 

YapıKredi ve Trendyol büyük bir işbirliğine imza attı. Trendyol’dan yönlenerek mobilden Yapı Kredili olanlara 1.000 TL puan fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Deprem uzmanı Ahmet Ercan'dan Silivri depremi açıklaması: Marmara gergin mi? Büyük deprem için güç birikti mi? 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün akşam saatlerinde Marmara'da meydana gelen 3.1'lik depremi değerlendirdi. Peki Marmara gergin mi? Büyük deprem için güç birikti mi? İşte deprem uzmanının o açıklaması...

Marmara 3.1 büyüklüğünde sallandı, deprem uzmanı Naci Görür açıkladı: Büyük depremin öncüsü mü? SON DAKİKA!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul’da dün akşam meydana gelen 3.1'lik depremi değerlendirdi. Peki bu deprem, beklenen büyük depremin öncüsü mü? İşte detaylar...

Gram altında önümüzdeki iki hafta içinde büyük değişiklikler bekleniyor!

İslam Memiş'in son altın analizi ve önümüzdeki 2 haftalık beklentileri, altın piyasasıyla ilgilenen yatırımcılar için büyük bir değer taşımaktadır. Ancak, altın fiyatlarını etkileyen sayısız faktör olduğunu unutmamak gerekir ve bu sebeple geleceğe dair kesin tahminlerde bulunmak zordur.

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece'de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken bir yandan da teslimler yapılıyor.

Altında büyük deprem için tarih verildi! Gram altın o gün tam anlamıyla 2.500 TL olacak! Hazır olun

Orta Vadeli Program’ı (OVP) değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı altında bnüyük deprem için tarih verdi. Gram altının 2.500 lira olacağını söyleyen Memiş, yatırımcıları uyardı.

Dev banka büyük değişim için tarih verdi! Gram altını olanlar hemen buraya baksın! 12 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, milyonlarca kişinin yakından takip ettiği bir konu haline geldi. Fiyatlardaki günlük değişiklikler ve uzman yorumları büyük ilgi görüyor. Alman Commerzbank, altının yıl sonu tahminini paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika müjdesi! İBB ilkokul ve lise mezunu işçi alınacak!

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden müjdeli haber! İlkokul ve lise mezunu işçiler için dolgun maaşlı iş imkanları sunuluyor. İBB, 13-15 Haziran tarihleri arasında başvuruları kabul edecek ve toplamda 61 personel alımı gerçekleştirecek.

Büyükçekmece Köyiçi Nazım İmar Planı Değişikliği Haberi

Büyükçekmece Köyiçi Nazım İmar Planı Değişikliği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Merkez Mahallesi, Köyiçi Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli 18 Mayıs 2018 tasdik tarihli plan tadilatı 3 Ağustos'ta askıya çıktı. İmar planı 3 Eylül'de askıdan indirilecek.

İmar planı için...