02 / 05 / 2024

Büyükçekmece Limanı inşaatı

Büyükçekmece Limanı inşaatı

Büyükçekmece'de yapımına başlanan yat limanında uzun süre ilerleme olmadı. Belediye Başkanı Hasan Akgün limanın tekrar yapımına başlandığını ve eskisinin iki katı büyüklüğünde olacağını söyledi. Liman inşaatı 2017'de bitecek.

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Big Country Büyükçekmece'de yüzde 25 peşin, 15 ay vade fırsatı!

Akyapı tarafından Büyükçekmece'de yükselen Big Country projesinde 25 peşin, 15 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Büyükçekmece Tepecik'te imar planı krizi: Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı!

Büyükçekmece Tepecik'te İBB Meclis'inde görüşülmeyen imar planları tepkiye neden oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyu değerlendirdi ve "Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı" dedi. 

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! İnşaat sektöründe gerilim arttı! 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün büyük bir zam geldi. Son günlerde peş peşe gelen zamlar inşaat sektöründe gerilimi artırdı. Demir fiyatları resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Hilal Hill Büyükçekmece’de  3. ve 4. etap için düğmeye basıldı!

Hilal Hill Büyükçekmece’de 3. ve 4. etap için düğmeye basıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Büyükçekmece Tepecik'in imar planlamaları tamamlanıyor!

Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin Aralık ayı birinci oturumunda Tepecik Mahallesi'nin imar planları ele alındı. 

Türkiye'nin en büyük 21 özel inşaat şirketi!

Capital Dergisi tarafından yayınlanan listeyle Türkiye'nin en büyük 500 özel şirketi belli oldu. Peki listede inşaat sektöründen hangi şirketler var? İşte inşaat sektörünün en büyük şirketleri...

İSKİ, Büyükçekmece'de kanunsuz şekilde inşa edilen evi yıktı!

İSKİ, Büyükçekmece'de inşa edilen yapıyı kanuna uygun bir şekilde inşa edilmediğini öne sürerek yıkımını gerçekleştirdi. Evi inşa eden  Ali Söylemez yıkıma tepki gösterdi. 

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Büyükçekmece Limanı inşaatı Haberi

Büyükçekmece Limanı inşaatı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ilçedeki yat limanı, esnaf projeleri ve kent planlamasıyla ilgili bilgi verdi. Akgün, Büyükçekmece'nin kent planlamasıyla ilgili şunları söyledi; 'Tepecikle binlerce işyeri ve konut kaçak durumuna düşmüştü, ilk olarak orada plan yaptık. 1.2 olan emsali 2.2 yaptık, bunu da yapılmış binaları kurtarmak amacıyla yaptık. Bu meclis Mimarsinan merkezinin tamamına yeniden bir sekil verdi. O köhnemiş merkez gidecek yenile çiçek gibi yeni bir kent açacak. Güzelce, Kumburgaz, Kamiloba ve Celaliye. Daha önce planlamasını Büyükşehir yapmıştı daha sonra planların hatalı olduğunu hep birlikte kabul ettik. Şimdi yeniden Büyükşehir Belediye ve Büyükçekmece Belediyesi ile belediye meclisleri bu bölgelerin planlama çalışmalarını devam ettiriyor. Bu meclisin en önemli işi şehrin anayasası olan imar planlarıyla ilgili sorunu çözmektir. İmar planı yoksa...