22 / 07 / 2024

Büyükçekmece Limanı inşaatı

Büyükçekmece Limanı inşaatı

Büyükçekmece'de yapımına başlanan yat limanında uzun süre ilerleme olmadı. Belediye Başkanı Hasan Akgün limanın tekrar yapımına başlandığını ve eskisinin iki katı büyüklüğünde olacağını söyledi. Liman inşaatı 2017'de bitecek.

Büyükçekmece Comfort City'de 4 milyon TL'ye! Hemen teslim!

Aykuş İnşaat'ın İstanbul Büyükçekmece'de inşa ettiği Comfort City projesinde yer alan konutların fiyatları 4 milyon TL'den başlıyor. Comfort City projesinin teslimleri hemen gerçekleştiriliyor.

Büyükçekmece İncesu Konakları'nda teslimler 5 ay sonra!

İncesu İnşaat tarafından Büyükçekmece'de inşa edilen  İncesu Konakları'nda teslimler 5 ay sonra başlıyor. Peki İncesu Konakları ne kadar? İşte İncesu Konakları ile ilgili ayrıntılar...

Büyükçekmece Favorist Göl Evleri'nde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı!

Gül İnşaat tarafından Büyükçekmece'de yükselen Favorist Göl Evleri'nde peşinde yüzde 25 indirim fırsatı devam ediyor. Favorist Göl Evleri ne kadar? Favorist Göl Evleri'nde hangi konut tipleri var? İşte detaylar...

Büyükçekmece Pera Konakları'nda yüzde 60 peşinat kalanı taksit imkanı!

Kargrup İnşaat tarafından Büyükçekmece'de inşa edilen Pera Konakları'nda yüzde 60 peşinat kalanı taksitle ödeme imkanı sunuluyor. Peki Büyükçekmece Pera Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? Pera Konakları fiyat listesi...

Büyük Konaklar Büyükçekmece'de yüzde 20 peşin 24 ay vade fırsatı! Teslimler Haziran 2025'te!

Önay Grup imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de yükselen Büyük Konaklar Büyükçekmece'de yüzde 20 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Önay Büyük Konaklar'ın fiyatı ne kadar? İşte Büyük Konaklar ile ilgili ayrıntılar...

Habitat Evler Büyükçekmece'de yüzde 25 peşin 24 ay vade avantajıyla! 

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Habitat Evler'de yüzde 25 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Big Country Büyükçekmece'de yüzde 25 peşin, 15 ay vade fırsatı!

Akyapı tarafından Büyükçekmece'de yükselen Big Country projesinde 25 peşin, 15 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Büyükçekmece Tepecik'te imar planı krizi: Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı!

Büyükçekmece Tepecik'te İBB Meclis'inde görüşülmeyen imar planları tepkiye neden oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyu değerlendirdi ve "Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı" dedi. 

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! İnşaat sektöründe gerilim arttı! 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün büyük bir zam geldi. Son günlerde peş peşe gelen zamlar inşaat sektöründe gerilimi artırdı. Demir fiyatları resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Hilal Hill Büyükçekmece’de  3. ve 4. etap için düğmeye basıldı!

Hilal Hill Büyükçekmece’de 3. ve 4. etap için düğmeye basıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Büyükçekmece Limanı inşaatı Haberi

Büyükçekmece Limanı inşaatı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ilçedeki yat limanı, esnaf projeleri ve kent planlamasıyla ilgili bilgi verdi. Akgün, Büyükçekmece'nin kent planlamasıyla ilgili şunları söyledi; 'Tepecikle binlerce işyeri ve konut kaçak durumuna düşmüştü, ilk olarak orada plan yaptık. 1.2 olan emsali 2.2 yaptık, bunu da yapılmış binaları kurtarmak amacıyla yaptık. Bu meclis Mimarsinan merkezinin tamamına yeniden bir sekil verdi. O köhnemiş merkez gidecek yenile çiçek gibi yeni bir kent açacak. Güzelce, Kumburgaz, Kamiloba ve Celaliye. Daha önce planlamasını Büyükşehir yapmıştı daha sonra planların hatalı olduğunu hep birlikte kabul ettik. Şimdi yeniden Büyükşehir Belediye ve Büyükçekmece Belediyesi ile belediye meclisleri bu bölgelerin planlama çalışmalarını devam ettiriyor. Bu meclisin en önemli işi şehrin anayasası olan imar planlarıyla ilgili sorunu çözmektir. İmar planı yoksa...