30 / 04 / 2024

Büyükçekmece villa ihalesi

Büyükçekmece villa ihalesi

Büyükçekmece 2.Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu Büyükçekmece'de bulunan 1 villa ve 4 arsayı 2 milyon 29 bin TL'ye satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihaleleri 21 Nisan'da yapılacak.

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Büyükçekmece Tepekent Sitesi'nde 11.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Büyükçekmece 3. İcra Dairesi, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Türkoba Mahallesi, 109 ada 3 parselde yer alan villayı 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Büyükçekmece'de 9 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Büyükçekmece 2. İcra Dairesi, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Akçaburgaz Mahallesi, 224 ada 10 parselde yer alan 497 metrekare villayı 9 milyon TL'ye satıyor...

Büyükçekmece'de 19.3 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Büyükçekmece 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, Kemerburgaz'da bulunan bir dönem Yeşilçam filmlerinin de çekildiği 6 bin 265 metrekare arsa içesisinde villayı 19 milyon 322 bin 50 TL'ye satıyor.

Büyükçekmece'de villa ve müstakil konutlara talep arttı!

Koronavirüs salgını sonrası villa ve müstakil konutlara talep arttı. İstanbul'un gözde sahil semtlerinden olan Büyükçekmece'deki villa ve müstakil konutlar büyük ilgi görüyor. ProjEkspert Gayrimenkul kurucusu Emel Akbaş, Büyükçekmece'nin villa kent haline geldiğini söylüyor...

Büyükçekmece'de 7.1 milyon TL'ye düğün salonu inşaatı ihalesi!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Ulus Mahallesi üzerinde bulunan düğün salonu yapım işini ihale ediyor. İhale bedeli ise 7 milyon 153 bin 376 TL olarak belirlendi. 

Büyükçekmece Yat Limanı ihalesi Almanya'ya uzandı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'ün, Alman ortaklarına yat limanı ihalesinde kolaylık ve kayırma sözü verdiği mektupları Dortmund Savcılığı'nın eline geçti.

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Büyükçekmece Sahili-TÜYAP teleferik hattı için düğmeye basıldı!

Yıllardır İstanbul’un gündeminde olan eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın teleferik projelerinden biri hayata geçiriliyor. Büyükçekmece Sahili ile TÜYAP arasında yapılacak teleferik hattı projesinin ihalesi yapıldı. 

Büyükçekmece villa ihalesi Haberi

Büyükçekmece villa ihalesi

Büyükçekmece Celaliye Mahallesi'nde bulunan 1 villa ve 4 konut alanlı arsa Büyükçekmece 2.Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından satışa çıkarıldı. Gayrimenkullere 2 milyon 29 bin TL değer biçildi.


Söz konusu villanın inşaatı halen devam ediyor. Yüzde 80'i tamamlanmış durumda olan villanın dış cephesinde dekoratif mantolama ve içerisinde asansör bulunuyor.


Satışa konu 4 arsa konut alanı olarak ayrılmış durumda. 3 arsanın üzerinde herhangi bir yapılaşma bulunmuyor. Diğer arsanın üzerinde değersiz baraka tarzı yapılar mevcut.


Arsalar ekili dikim arazisi olarak kullanılıyor. Taşınmazların yakın çevresinde tarımsal amaçlı kullanılan parseller var. Arsaların bulunduğu bölgede, su, telefon, elektrik şebekeleri mevcut değil.


Gayrimenkullerin ihaleleri, 21 Nisan 2015 günü saat 14.00 ile 14.45 arasında, Büyükçekmece 2.İcra Müdürlüğü'nde, açık artırma suretiyle yapılacak.

Satış şartları:

1- ihale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın...