10 / 05 / 2024

büyükçekmece yeşilyaka güncel proje fiyatları

büyükçekmece yeşilyaka güncel proje fiyatları

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılan Yeşilyaka Evleri projesi, Mesa-Nurol İş Ortaklığı imzasıyla yükseliyor.

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Hattat Holding'ten Büyükçekmece'ye dev yapay ada projesi! 1.730 rezidans ve 390 odalı otel yapılacak!

Hattat Holding’in girişimi olan Hema Endüstri Pearl of İstanbul için düğmeye bastı. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilecek olan proje 963 milyon TL'ye mal olacak.

Büyükçekmece Güzelce 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece ilçesi, Güzelce Mahallesi, 2883 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Göl Havzası, Merkez, Tepecik, Celaliye, Kamiloba Tem Üstü ve Tem Altı, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü, Kumburgaz, Kartaltepe, Mimarsinan, Batıköy Mahallesi, Türkoba, Tepekent Nazım İmar Planlarına ait Riskli Yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece'de site sakinlerinden tencere tavalı protesto!

Büyükçekmece'de iddialara göre, aidatlara yapılan zam sebebiyle site sakinleri görevdeki site yönetiminin gitmesini talep etti. İşte detaylar...

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

Büyükçekmece'de 11.2 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

T.C. Büyükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Kavaklı ve Gürpınar mahallelerinde yer alan 6 gayrimenkulü 11 milyon 242 bin 750 TL'ye satıyor...

Büyükçekmece mimarisi ile dikkat çeken yeni camisine kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi, ilçeye yeni, modern ve depreme dayanıklı ibadethaneler kazandırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediyesi ile Gürsu ailesinin katkılarıyla Celaliye Mahallesi’nde inşa edilen cami mimarisi ile İstanbul’un en ayrıcalıklı camilerinden olmaya aday.

Yeşil GYO Büyükçekmece hissesi değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun İstanbul, Büyükçekmece, 444 ada 2 nolu parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1434 nolu yıl sonu değerleme  raporuna istinaden, Sermaye Piyasası Kurulu'nun talep etmiş olduğu güncellemeler değerleme raporunda düzenlendi.

Büyükçekmece 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 6.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Büyükçekmece 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Güzelce Mahallesi, 262 ada 1 parsel ve 543 ada 4 parselde yer alan arsayı toplam 6 milyon 252 bin 3 TL'ye satıyor...

İstanbul Büyükçekmece'deki bina görenleri şaşırtıyor!

İstanbul Büyükçekmece'deki tarihi Yusuf Paşa Hamamı’nın üzerine inşa edilen iş merkezi, görenleri şaşırtıyor.  1800’lü yıllarda hamam olarak kullanılan tarihi yapının üzerinde 5 katlı iş merkezi bulunuyor...

Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece’nin imar planları için harekete geçti!

Büyükçekmece’ye gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, senelerdir çıkmayan imar planları için harekete geçti.

Büyükçekmece’ye Atatürk Evi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi hayata geçireceği anlamlı projeyi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 81. yıldönümünde Büyükçekmecelilere tanıttı.

büyükçekmece yeşilyaka güncel proje fiyatları Haberi

büyükçekmece yeşilyaka güncel proje fiyatları

320 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Yeşil Yaka projesi, İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Yeşil Yaka Evleri, Mesa-Nurol İş Ortaklığı tarafından hayata geçirildi. 


Projenin ilk etabı Yeşil Yaka Koru Konutları, toplam 56 adet villadan meydana geliyor. Yeşilyaka Büyükçekmece projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor.  


Büyükçekmece Yeşil Yaka Evleri birinci etabında teslimlerin bu yıl Ekim ayında, ikinci etap teslimlerinin 2018 Mayıs ayında ve üçüncü etap teslimlerinin ise 2018 Ağustos ayında yapılması planlanıyor. Projedeki konutlar; Söğüt, Sedir, Ardıç ve tek katlı villalar şeklinde. 


Yeşil Yaka villalarında tenis kortları, fitness, spa merkezi, açık hava sineması, açık ve kapalı yüzme havuzu, basketbol ve mini futbol sahası, kaykay pistleri, yaş gruplarına göre dizayn edilmiş park, ağaç evler ve tırmanma duvarı gibi sosyal alanlar...