15 / 05 / 2024

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, TBMM'de kabul edilerek yasalaşan ve Büyükşehir Yasası olarak bilinen düzenlemenin il sınırları içerisindeki her yerde hem yatırım hem de hizmet anlamında düzen ve kalite getireceğini söyledi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hizmete alınan metrobüsler için tören düzenlendi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından kentin ulaşımı için iki sene içinde alınan ve kullanımda olan toplam 252 metrobüs için tören yaptığını duyurdu. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Toplu taşımaya İBB standartı geliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Taşıt Hizmet Kalitesi Uygunluk Kontrolü Sistemi (TAHKUK) ile toplu ulaşım araçlarına belirli standart geleceği açıklandı. İstanbul’daki iki merkezde taksi, minibüs ve taksi dolmuş kalitesi denetlenecek. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlık arasında imar krizi! İstanbul imara mı açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imar krizi patlak verdi. Peki İstanbul imara mı açılıyor? İşte detaylar...

Büyükşehir Belediyesi ucuz konut müjdesini verdi! 120 ay vadeyle indirimli ev sahibi olabilirsiniz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm için ilk somut adımını KONUT A.Ş ile attı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ilk etapta inşa edilecek 240 konuttan 150 tanesini uygun ödemeyle satışa sunacaklarını açıkladı.

Akaryakıt Zamları Toplu Ulaşıma Yansıyor: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ücretlerine Zam Yaptı

Kayseri'de toplu ulaşıma yapılan zamlar, akaryakıta gelen üst üste zamların ardından gerçekleşti. AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki toplu ulaşıma yapılan zam kararını duyurdu.

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika müjdesi! İBB ilkokul ve lise mezunu işçi alınacak!

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden müjdeli haber! İlkokul ve lise mezunu işçiler için dolgun maaşlı iş imkanları sunuluyor. İBB, 13-15 Haziran tarihleri arasında başvuruları kabul edecek ve toplamda 61 personel alımı gerçekleştirecek.

Ehliyeti olanlara müjde! Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız şoför alımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yayımladığı ilanla 39 yeni personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personelleri çeşitli kadrolarda istihdam edileceği ve farklı ilçelerde görevlendireceğini öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika müjdesi! Bu kişilere 500'er lira verilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi depremzedelere yardım ederek askıda fatura uygulamasını hayata geçiriyor. Bu uygulama, ihtiyaç sahibi kişilere büyük bir destek sağlayacak. Aşağıda detayları bulabilirsiniz.

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nden ramazan boyunca ücretsiz müze duyurusu! Sadece iftardan sonra!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi Twitter hesabı, Ramazan ayına özel müze ziyaret saatleri hakkında bir duyuru paylaştı. Yapılan paylaşım sonrasında, hangi müzelerin ücretsiz olduğu merak edilmeye başlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde sosyal yardım alan ailelere destek sağlamak amacıyla ödeme yaptı. Toplamda 199 bin 175 aile, Başkent Kartı üzerinden 99 milyon 587 bin 500 TL tutarında ödeme aldı.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN KPSS şartsız personel alımı yapacak! Başvuru süresi dolmadan bakın!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN, KPSS şartı olmadan santral operatörü alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar...

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Haberi

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, TBMM´de geçen ay kabul edilerek yasalaşan ve kamuoyunda ´Büyükşehir Yasası´ olarak bilinen düzenlemenin il sınırları içerisindeki her yere hem yatırım hem de hizmet anlamında düzen ve kalite getireceğini söyledi.

Başkan Altepe, Bursa Servis Aracı İşletmecileri ve Halk Otobüsçüleri Odası´nın istişare toplantısına katıldı. Oda Başkanı Sadi Aydın´ın ev sahipliğinde gerçekleşen ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Süleyman Kutay´ın da katıldığı toplantıya gelişinde şoför esnafı tarafından alkışlarla karşılanan Başkan Altepe, Büyükşehir Yasası´yla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Merkezle birlikte kırsalın da önü açıldı 

Yasanın şehirlerin kalitesini artırıcı çalışmaların yapılabilmesi için alt yapı oluşturduğunu söyleyen Başkan Altepe, yeni düzenlemeyle birlikte şehrin merkezi gibi kırsalının da yatırım ve hizmet anlamında önünün açıldığını kaydetti. Büyükşehir Yasası´yla merkez dışındaki bölgelere de dev bütçeli yatırımların yapılabilmesinin...