30 / 04 / 2024

c tasarımcısı

c tasarımcısı

Tıp eğitimi alan tasarımcı Adem Arıbaş’ın “diz eklemi çapraz bağlarını” ilham alarak tasarladığı dünyanın ilk ve tek katlanabilir ahşap tuğlası ‘’Brick B’’, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Uluslararası Buluş Fuarı’nda görücüye çıktı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan deprem konutlarına ilişkin açıklama: Yıl sonuna kadar teslim etmeyi öngörüyoruz...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Malatya'da sene sonuna kadar yaklaşık 4 bin kalıcı konutu teslim etmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan enflasyon açıklaması! Bu tarihten itibaren düşüş görülecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, politika adımlarının olumlu etkileri ile 2024 yılının ikinci yarısından itibaren kalıcı bir dezenflasyon sürecine girileceğini açıkladı. 

Milyonları merak ettiği sorunun net yanıtı! Altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

Yılbaşından bu yana altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın, yatırımcısını şaşırtmadı. Peki altın ve borsa yatırıcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

Bakıcı maaşları uçtu! Çocuk bakıcısı, hasta bakıcı, yaşlı bakıcı ve ev yardımcısı maaşları ne kadar?

Bakıcıların maaşlarının Ocak ayına göre yüzde 60 arttığı belirtildi.Peki, gündüzlü çocuk bakıcısı, gündüzlü yaşlı bakıcısı, gündüzlü ev yardımcısı, yatılı  çocuk bakıcısı, yatılı yaşlı bakıcısı, yatılı ev yardımcısı maaşları ne kadar? İşte ev hizmetlerinde en düşük maaşlar...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan TOKİ'ye kentsel dönüşüm övgüsü!

Rize'de inşa edilen millet bahçesi inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TOKİ tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

20 kent 280 tasarımcı KArtal için bir araya geldi!

Kartal Belediyesi’nin desteklediği TAK Kamp Etkinliği’nin 4’üncüsü rekor katılımla Kartal’da gerçekleşti. “Tasarımcılar Kartal’da Buluşuyor” temasıyla gerçekleştirilen TAK Kamp’a 20 farklı kentten 280 tasarımcı katıldı.

Dünyanın en iyi mutfak tasarımcısı aranıyor!

Tasarımları ve şıklığı ile herkesi kendine hayran bırakan dünyanın en iyi soğutucu ve pişirme markaları Sub-zero Wolf, dünyanın en iyi mutfak tasarımcısını seçmeye hazırlanıyor.

yooistanbul'un iddiası tasarımcısından geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Ulus-Ortaköy- Zincirlikuyu üçgeninde yer alan yooistanbul projesini anlattı. Tümer, projenin tasarımının ve tasarımcısının iddialı olduğunu belirtti.

Doğan Altınbilek WWC Başkan Yardımcısı seçildi!

Türkiye müteahhitlik sektörü, TMB öncülüğünde uluslararası arenadaki gücünü artırmaya devam ediyor. Fransa’da yapılan Genel Kurul’da TMB temsilcisi Altınbilek, WWC Başkan Yardımcısı seçildi. Konseydeki Türk guvernör sayısı da 4’e yükseldi.

Nurol GYO'nun Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Çimen oldu!

Satış ve pazarlama alanında uluslararası deneyime sahip olan Cüneyt Çimen, Nurol GYO'daki yeni görevine Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başladı.

Nurol GYO'nun Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı değişti!

Satış ve pazarlama alanında uluslararası deneyime sahip olan Cüneyt Çimen, Nurol GYO'daki yeni görevine Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başladı.

Türk tasarımcıdan portatif sığınaklar!

Türk tasarımcı Hakan Gürsu’nun kurduğu Designnobis firması, doğal afetlerden etkilenenler için portatif sığınaklar üretmeye başladı. Dış etkenlere karşı korunaklı sığanaklar afetzedelere umut olacak. İşte ayrıntılar...

Abdurrahman Arıcı: Turist sayısı geçen yıllara yakın olacak!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Rusya, Ukrayna, Suriye ve Avrupa'da yaşanan negatif gelişmelere karşı bu sene Türkiye'ye gelen turist sayısının, geçen yıllara yakın olacağını belirtti.

c tasarımcısı Haberi

c tasarımcısı

Tıp eğitimi alan tasarımcı Adem Arıbaş’ın “diz eklemi çapraz bağlarını” ilham alarak tasarım danışmanı Gürçağ Özler ile birlikte Hobi Endüstriyel Tasarım bünyesinde geliştirdikleri dünyanın ilk ve tek katlanabilir ahşap tuğlası ‘’Brick B’’, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Uluslararası Buluş Fuarı’nda görücüye çıktı. Alet-edavat, yapıştırıcı gerektirmeden katlanabilir ahşap tuğlalarla ile başta ev olmak üzere masa, yatak, köpek kulübesi gibi birçok eşya tasarlanabiliyor. Fuarla birlikte uluslararası yatırımcıların karşısına çıkan Türk malı katlanabilir ahşap tuğla; inşaat, iç mimari, dekorasyon ve fuar sektöründe önemli gelişmeleri de beraberinde getirecek.


Yüzde yüz Türk malı katlanabilir ahşap tuğla Brick B ile hiçbir usta gerektirmeden, 7’den 70’e herkes; vida, çivi, yapıştırıcı veya alet-edavat kullanmadan başta ev olmak üzere, bölücü duvar, yatak, masa, köpek kulübesi, fuar alanı dekorları gibi sayısız...