22 / 05 / 2024

Ca Gayrimenkul adres

Ca Gayrimenkul adres

Ca Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  100  bin TL sermaye bedeli  ile Fatma Nilgün  Altıparmak tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 79 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Mustafa Narman tarafından kuruldu.

Ethıca Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ethıca Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Zeynep Dinkçioğlu ve Ümit Özlem Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Ca Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ca Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  100  bin TL sermaye bedeli  ile Fatma Nilgün  Altıparmak tarafından kuruldu.

Adese Gayrimenkul'ün Ilıca şubesi devredilecek!

Adese Gayrimenkul'ün Ilıca şubesinin Akbiz Gıda'ya deviri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi. 

Kiler GYO, 2020 gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Kiler GYO, 2020 yılında aşağıda listelenen şirketlerden değerleme hizmeti alınmasına, ayrıca yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. firmalarının seçilmesine karar verdi.

Ergüven Gayrimenkul Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ergüven Gayrimenkul Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ergüven Sarıca tarafından kuruldu.

Sinpaş GYO Kanlıca arsaları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Beykoz İlçesi Kanlıca Mahallesinde yer alan 2 adet arsa ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Kocaeli Darıca'da 8.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Darıca Belediye Başkanlığı, Kocaeli Darıca'da yer alan 3 adet gayrimenkulü toplam 8 milyon 231 bin 572 TL bedelle satışa çıkardı.

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Harika Boylu, Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Orhangazi'de 3.2 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Muradiye, Gemiç, Çakırlı, Arapzade, Sölöz, Çeltikçi ve Dutlıca'da yer alan 9 gayrimenkulü 3 milyon 155 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gebze Darıca'da 27.6 milyon TL'ye satılık fabrika!

Gebze 1. İcra Dairesi, Darıca İlçesi, Osmangazi Mahallesi'nde bulunan fabrikayı icradan satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 27 milyon 649 bin 816 TL olarak belirlendi.

Darıca'da 17.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Darıca Belediye Başkanlığı, Bağlarbaşı Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde yer aşan üç adet gayrimenkulü 17 milyon 945 bin 642 TL'ye satıyor...

Ca Gayrimenkul adres Haberi

Ca Gayrimenkul adres

Ca Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  100  bin TL sermaye bedeli  ile Fatma Nilgün  Altıparmak tarafından kuruldu.
Ca Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi konusu:
a)Şirket her nevi gayrimenkul, emlak alım satımı ve kiralanması konularında aracılık hizmetleri verir, bununla ilgili ilan ve reklam faaliyetlerinde bulunur, emlak alıcıları ile satıcılarını, mal sahipleri ile kiracıları tanıştırır, satılık ve kiralık gayrimenkullerin tanıtımını yapar, aracılık sözleşmeleri düzenler ve müşterilerin imzalarına sunar. b) Gayrimenkul ve emlak pazarlama işleriyle uğraşır, parsel­lenmiş veya parsellenmemiş arsa, tarla ve benzeri taşınmazlar ile inşaatına başlanmış, Kat İrtifakı ya da Kat Müllkiyeti kurulma safhasına gelmiş bina, apartman, site, tatil köyü, iş yeri binaları ve benzeri gayrimenkullerin kısım kısım veya toptan olarak pazarlama hizmetleriyle uğraşır. Bununla ilgili pazarlama teşkilatı...