03 / 05 / 2024

Ca Geoteknik Ve Yapı Mühendisliği Çözümleri İnşaat Kimin

Ca Geoteknik Ve Yapı Mühendisliği Çözümleri İnşaat Kimin

Ca Geoteknik Ve Yapı Mühendisliği Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cihan Ramazan Uslu ve Hüseyin Ayraç Şahin ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dacia Jogger 2024 fiyat listesi! Dacia modellerinde dev fırsat! Dacia Stepway, Sandero... 

Dacia modellerinde bu aya özel 250 bin TL'ye 12 ay, yüzde 3,94 faizle kredi fırsatı sunuluyor. Ayrıca, Duster ve Spring'te de büyük fırsatlar açıklandı. İşte Dacia 26 Mart 2024 fiyat listesi...

1938'de otel, kaplıca ve eğlence merkezlerinden alınan kazanç vergileri yarı yarıya düşmüş!

1938 yılında eğlence yerleri, kaplıca ve otellerden alınan kazanç vergilerinde yüzde 50 indirime gidilmiş.

Atlas Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Atlas Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atlas Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Impact Afrıca Servıces Internatıonal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Impact Afrıca Servıces Internatıonal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Godfrey Gulom ve Tabıtha Rhoda Kyambadde ortaklığında kuruldu.

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Gürgöl tarafından kuruldu.

O belediyeden depreme dayanıklı konut müjdesi! 120 ve 84 ay vade fırsatı ve peşin alımlarda yüzde 10 indirim!

Sakarya Büyükşehir Belediyesince hayata geçirilecek Konut AŞ projesi çerçevesinde depreme dayanıklı 240 konut yapılacak. Konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde inşa edilecek. Ayrıca, 120 ve 84 ay vadeli ödeme imkânı sağlanacak.

Hububatçılar gözünü Afrika ve Uzakdoğu’ya dikti!

Güneydoğulu hububat, bakliyat ve yağlı tohumlar ihracatçıları, geleneksel pazarlarının yanında ayrıca, Afrika ve Uzakdoğu pazarlarından aldığı payı artırmak amacıyla harekete geçti. İhracatçılar aynı zamanda, küresel pazarda pirince alternatif olarak bulgurun tanıtımına ağırlık verecek.

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Şahin Geoteknik Mühendislik İnşaat Zemin Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Geoteknik Mühendislik İnşaat Zemin Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Şahin tarafından kuruldu.

Emeklilere yüzde 25 zamdan sonra 7.200 TL ek ödeme müjdesi! Yüksek promosyon fırsatlarıyla emeklilerin yüzü gülecek!

Emeklilerin maaşları yüzde 25 artırılarak yeni bir jest yapıldı! Ayrıca, SSK ve Bağkur emeklilerine ekstra 7.200 TL ödeme yapılacak. Bu ödeme, maaşları 7.500 TL, 8.000 TL ve 9.000 TL olanlar için geçerli olacak. İşte ayrıntılar...

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 79 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Mustafa Narman tarafından kuruldu.

TOKİ'nin 408 yeni konutu için büyük gün yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Artvin Merkez projesindeki 408 konut yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.

Soılplus Geoteknik Ve Deprem Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Soılplus Geoteknik Ve Deprem Çözümleri Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayçin Mungan, Bora Arslan ve Burak Özer ortaklığında kuruldu.

Ca Geoteknik Ve Yapı Mühendisliği Çözümleri İnşaat Kimin Haberi

Ca Geoteknik Ve Yapı Mühendisliği Çözümleri İnşaat Kimin


Ca Geoteknik Ve Yapı Mühendisliği Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Cihan Ramazan Uslu ve Hüseyin Ayraç Şahin ortaklığında kuruldu. 


Ca Geoteknik Ve Yapı Mühendisliği Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Ca Geoteknik Ve Yapı Mühendisliği Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres;Feneryolu Mah.Fahrettin Kerim Gökay Cad.No:68/4...