03 / 05 / 2024

Cafer Aytulum

Cafer Aytulum

Emir Özgür İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yıldırım, Cafer Aytulum, Mihdat Rençber tarafından 1 milyon 800 bin TL'lik sermaye ile 25 Nisan'da kuruldu.

Kaçak inşaat yapmıştı: Cafer Mahiroğlu, kaçak bölümü mühendisin habersiz yaptığını söyledi!

Halk Tv patronu Cafer Mahiroğlu'nun İstanbul Boğazı manzaralı Sarıyer'deki 300 metrekarelik villasına 400 metrekare kaçak bölüm ilave etmesine ilişkin yeni açıklaması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Kıbrıs Müteahhitler Birliği Başkanı Gürcafer açıkladı: Oturum izniyle ilgili mevzuatlarda eksiklikler var!

Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, oturum izni ile ilgili olarak mevzuatlarda eksiklikler bulunduğuna dikkat çekti.

Yabancıya gayrimenkul satışında ipin ucu kaçtı, düzenleme şart!

Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, yapancılara gayrimenkul satışına ilişkin açıklama yaptı. Bu kapsamda Gürcafer, emlak satarken ipin ucunun kaçtığını ve düzenleme yapılması gerektiğini belirtti.

Aytulum Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytulum Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyonm 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Aytulum, Musa Aytulum ve Seyit Aytulum ortaklığında kuruldu.

Assiana Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Assiana Turizm İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Tezcan, Bülent Ekinci ve Ayşe Boztemir ortaklığında kuruldu.

Mat Kutu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Kutu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Önker tarafından kuruldu.

Uts Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uts Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Cafer Uğuş tarafından kuruldu.

Almita Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almita Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Cafer Bozkurt, Azam Aydın ve Mürsel Alkan ortaklığında kuruldu.

Novasan Yapı Taahhüt Sanayi Kimya Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novasan Yapı Taahhüt Sanayi Kimya Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Cafer Gündoğdu tarafından kuruldu.

Esne Yapı İnşaat Otomotiv Tarım Gıda Turizm Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esne Yapı İnşaat Otomotiv Tarım Gıda Turizm Bilişim Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Cafer Düzgünoğlu tarafından kuruldu.

Hun Turkuaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hun Turkuaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Karaman tarafından kuruldu.

Babil Girişim İnşaat  Anonim Şirketi kuruldu!

Babil Girişim İnşaat  Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  60 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Ekinci Cafer Tezcan, Durmuş Urkaç, Neşet Karahan tarafından kuruldu.

Cafer Aytulum Haberi

Cafer Aytulum

Emir Özgür İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yıldırım, Cafer Aytulum, Mihdat Rençber tarafından 1 milyon 800 bin TL'lik sermaye ile 25 Nisan'da kuruldu. 


Emir Özgür İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa 


ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, 


yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve 


kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...