26 / 07 / 2024

Cafer Çalağan

Cafer Çalağan

Mirza Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cafer Çalağan, Ali Haydar Çalağan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu.

By Ala Grup Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Ala Grup Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Burhan Çaçan tarafından kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık'a “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülü!

Uluslararası İç Mekan Tasarımı Derneği (IIDA) ve Amerikan Kütüphane Derneği (ALA) tarafından 2018 Kütüphane İç Mekan Tasarım Ödülleri'nin kazananları açıklandı. Tabanlıoğlu Mimarlık, “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülüne layık görüldü..

Hisar 216 Yapı İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar 216 Yapı İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye ile Veysel Çalağan tarafından kuruldu.

Cafer Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cafer Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ali Karlantuş ve Raşan Karlankuş Sulku imzasıyla kuruldu.

Manisa Alaşehir'in kaderi MASKİ'yle değişiyor!

Sağlıklı altyapı sistemleri için çalışan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Yeniköy Mahallesi’nde içme suyu çalışmalarında 4 bin 700 metrelik anahat döşemesini tamamladı.

Alaçatı Butik Havaalanı projesi Ege'yi kalkındıracak!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, "Böyle bir proje sadece Çeşme'yi, Alaçatı'yi değil, Urla'dan Seferihisar'a, Karaburun'dan Mordoğan'a kadar tüm Yarımada'yı hareketlendirir, atağa kaldırır" dedi.

Sevda Dalgıç Alaçatı'da köfte dükkanı açtı!

Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Özge karakteriyle tanınan Sevda Dalgıç, ticarete el attı. Alaçatı’da “Köfte Delisi” adlı bir mekan açan eski oyuncuyu Ceyhun Yılmaz ve Engin Yavaş gibi birçok ünlü isim yeni mekanında ziyaret etti.

Osman Bilgin: Alaşehir için 17 büyük proje hazır!

Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, gazetemizi ziyaret etti. Bilgin, Genel Yayın Yönetmenimiz Zekeriya isbat'a önemli açıklamalar yaptı. Nurettin Doğan'ın da hazır bulduğu ziyarette Bilgin, Alaşehir içini 17 büyük proje hazırladıklarını söyledi.

Mirza Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirza Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cafer Çalağan, Ali Haydar Çalağan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu.

Cafer İnan: Yıl sonuna kadar herkes elindeki konut stoğunu bitirmeye çalışıyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Mim Tanıtım Organizasyon ve Danışmanlık Firması Cafer İnan, 2014 yılının son çeyreğinde firmaların nasıl hareket edeceğinden bahsetti...

Ahşap ve ön yapımlı çelik ile alüminyum alaşımlı bileşenlerden oluşan dış cephe iş iskelelerine dair tebliğ!

Ahşap ve ön yapımlı çelik ile alüminyum alaşımlı bileşenlerden oluşan dış cephe iş iskelelerine dair tebliğ 19 Eylül 2014 tarihinde 29124 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte tebliğ esasları...

Alaçatı'da yaz nüfusu 300 bine çıkıyor!

Alaçatı'daki taş evlerin mimarı Veryeriler İnşaat’ın patronu Alphan Veryeri, "Çeşme'nin kışın 27 bin olan nüfusu yazın 300 bine çıkıyor. Jet-set geliyor ama 40-50 bini de çalışan. ‘TOKİ’ye de ihtiyaç var" dedi.

Cafer Kara: Türkiye'deki binaların yüzde 45'i depreme hazır değil!

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara, "17 Ağustos'taki aynı acıları tekrar yaşamamak için binalar, deprem anında kaçılacak değil, içine güvenle sığınılacak yerler olmalı" diye konuştu.

Cafer Çalağan Haberi

Cafer Çalağan

Mirza Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cafer Çalağan, Ali Haydar Çalağan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


Mirza Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM a. Her türlü restoran, Kafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu  gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. b. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.  c. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. d. Şirket...