29 / 04 / 2024

Çağdaş Holding inşaat sektörü

Çağdaş Holding inşaat sektörü

Bodrum'da 2 otel için Swissotel ile anlaşan Çağdaş Holding, Dubai'de konut ve otel yapmak için arazi arıyor...

Almanya'da inşaat işçileri ayaklandı! Maaşlar artırılsın!

Almanya'da, binlerce inşaat işçisi adına açıklama yapan İnşaat, Tarım ve Çevre Sendikası, hükümetten, işçilere en az 500 Euro olacak şekilde maaş zammı talep etti.

Ağdaş Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağdaş Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Ağdaş ve Nurettin Ağdaş ortaklığında kuruldu. 

Çağdaş Asfalt İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaş Asfalt İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Aydın tarafından kuruldu.

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti...

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda Halil Gırtten tarafından kuruldu.

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’nda Fehim Bozoğlan ve Zekeriya Bozoğlan ortaklığında kuruldu.

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi açıldı!

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yazıcı ve Yakup Yazıcı ortaklığında açıldı.

Üçler Gıda Tekstil İnşaat Hizmet Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Üçler Gıda Tekstil İnşaat Hizmet Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şubesi Küçükçekmece’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Üç tarafından açıldı.

Ankara'da bir inşaatın temel kazısı esnasında yan binadaki dükkan çöktü!

Başkent Ankara'da bir inşaatın temel kazısı sebebiyle 4 katlı binanın girişinde yer alan iş yerinin bir kısmı çöktü.

Ağcagöz İnşaat Otomotiv Turizm Reklam Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağcagöz İnşaat Otomotiv Turizm Reklam Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ağcagöz tarafından kuruldu.

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli İle Gökhan İmer tarafından kuruldu.

Yavuz Oğuz Gıda Oto İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Oğuz Gıda Oto İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş’ta Yavuz Burak Dağcı tarafından açıldı.

Çağdaş Holding inşaat sektörü Haberi

Çağdaş Holding inşaat sektörü
Bir çok sektörde faaliyet gösteren Çağdaş Holding, turizm ve inşaatta büyümeyi planlıyor. Çağdaş Holding, Bodrum'da 2 otel için Swissotel ile anlaştı. Bodrum'daki 2 otel için 75 milyon Euro yatırım yapacak olan Çağdaş Holding, Dubai'de de otel ve konut yapmak için arazi...