12 / 05 / 2024

cağdaş kent

cağdaş kent

Anka Yapı'nın hayata geçirdiği Çağdaşkent projelerinde anahtar teslim konutlar 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

Ferce Bağlıca'da lansman fırsatları! Yeni proje!

Ankara'da hayata geçirilen Ferce Bağlıca projesinde yer alan konutlar için lansman fırsatları sunuluyor. İşte Ferce Bağlıca projesi ile ilgili detaylar...

Yüksekdağ Çamlıca'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatı!

Yüksekdağ Çamlıca projesinde yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Yüksekdağ Çamlıca'da konut fiyatları ne kadar? 

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Ilıca'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Çeşme Ilıca'da 670 metrekarelik arsa satılıyor! Turizm cennetinde arsa sahibi olma fırsatı! 

Çeşme Belediyesi Başkanlığı, Çeşme Ilıca'da yer alan 670 metrekarelik arsa satıyor. İşte satışı yapılacak arsa ile ilgili merak edilen her şey...

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Çamlıca’da 8.5 dönümlük park yapılaşmaya açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar'da “Küçük Çamlıca Mesa Evleri”nin bitişiğinde yer alan parselde plan değişikliği hazırladı ve askıya çıkardı. Buna göre emsal yani inşaat hakkı 0.20, yükseklik 2 kat oldu. 

Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da yalı yaptırdı!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi, genç iş insanı Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da dört daire satın alarak yalı yaptırdı. Yalının maliyeti 40 milyon dolar tuttu.

Kocaeli Darıca'da inşaat kazası: 1 yaralı!

Kocaeli'ye bağlı Darıca'da inşaatın iskelesi çökmesi sonucunda bir işçi yaralandı. 

Çamlıca'da eski televizyon kuleleri sökülüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıca'da eski televizyon kulelerinin söküm çalışmalarını helikopter ile inceledi.

Kocaeli Darıca'da toprak kayması nedeniyle 2 bina tahliye edildi! 

Kocaeli Darıca'da, bir inşaatın temel kazısı sırasında toprak kayması meydana geldi. İnşaat temelinin olduğu alanın çevresindeki 3’er katlı 2 bina tahliye edildi...

Kocaeli Darıca'da 8.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Darıca Belediye Başkanlığı, Kocaeli Darıca'da yer alan 3 adet gayrimenkulü toplam 8 milyon 231 bin 572 TL bedelle satışa çıkardı.

cağdaş kent Haberi

cağdaş kent

4 yılda 5 bin konut teslimi gerçekleştiren Çağdaşkent Group, Gebze'de bulunan Çayırova Çağdaşkent 1, Çayırova Çağdaşkent 2 ve Silivri'de bulunan Kınalı Çağdaşkent projelerinin satışı için yeni bir kampanya başlattı. Tüm projelerde alanları 98 ile 120 metrekare arasında değişen 2+1 ve 3+1 konutların fiyatları 55 bin TL'den başlıyor, 130 bin TL'ye kadar yükseliyor. Anahtar teslim konutlar için peşinat ödemeden; Finansbank, Garanti Bankası ve Denizbank'tan konut kredisi kullanılabiliyor. 120 ay vadede yüzde 0.99 ile 1.09 arasında değişen faiz oranları uygulanıyor. Aylık taksitler yaklaşık 750 TL'den başlıyor.

Anka Yapı tarafından inşa edilen Çayırova Çağdaşkent 1 projesi 120 bin, Çağdaşkent 2 projesi 80 bin, Kınalı Çağdaşkent projesi ise 200 bin metrekare arsa üzerine kuruldu. Yaklaşık 2 yıl önce yaşamın başladığı projelerin genelinde bugüne kadar...