30 / 04 / 2024

çağın projeleri

çağın projeleri

Dünyada birçok şirket ve kurum, çılgın projeler açıklıyor. Google, ‘çipli insan’ devrini başlatmaya hazırlanırken, Londra’ya, 75 milyar dolarlık yeni hava limanı yapılacak. Fransızlar ise futuristik bir gemi projesi için yakında düğmeye basıyor.

Z kuşağının iş hayatından beklentileri neler? İşte, Z kuşağını verimli çalıştırmanın yolları!

İş hayatında artık herşey Z kuşağına göre şekilleniyor. Çünkü 1996 yılı sonrası doğan gençlerin, diğer kuşaklardan çok farklı bir profile sahip. İş dünyası şimdi Z kuşağını verimli bir şekilde çalıştırmanın formüllerini arıyor.

Konut tercihleri Z kuşağı ile değişiyor! Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

Konut tercihleri değişirken, kiralık konut piyasasında da arz sorunu devam ediyor. Peki konut tercihleri nasıl değişti? Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

Konut sorunu büyüyor! Sektör temsilcilerinden 'Yatırımcının önünü açın' talebi! 

Konut piyasasında son senelerde yatırımcıların iştah kaybı ile üretimde ciddi düşüşler yaşandı. Sektörden 'Yatırımcının önünü açın' talebi geldi. 

Rus otomobil üreticisi işçi açığını kapatmak için ‘mahkum çalıştırmayı’ planlıyor

Rusya, mahkum istihdam etmeyi konuşuyor. Rus otomotiv üreticisi Avtovaz, işçi açığını kapatmak amacıyla zorunlu çalışma cezası alan mahkumları çalıştırmayı planlıyor.

ADÜAŞ'ın KDV’den muaf merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacak! İşte o iller…

ADÜAŞ'ın merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacağı belirtildi. İşte 6 taşınmazla ilgili geçici teminat bedeli ve ihale şartları…

''Dolar almayın!'' diyen İslam Memiş peş peşe açıkladı! Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!

Gram altın 1.130 lira sınırını geçip yükselirken Altın kahini İslam Memiş yatırımcılara ''dolar almayın!'' diyerek gram altındaki yükselişlere değindi. Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!

Doların fırlayacağı tarih belli oldu! 9 dev kurum peş peşe açıkladı! Bu açıklama ilk kez yapıldı! Gözünüzü açın!

Dolar endeksinde dalgalanmalar devam ediyor. Dolar gelişmiş ülke para birimleri karşısında düşük seviyelerde işlem görmeye devam ederken, doların fırlayacağı tarih açıklandı. 9 dev kurum peş peşe açıkladı! Bu açıklama ilk kez verildi! Gözünüzü açın!

Ekonomi kötüye giderken lüks ürün tüketiminin altın çağını yaşamasının nedeni ne?

Bütün dünya enflasyonun yıkıcı etkileri ile mücadele etmeye çalışırken daha da pahalılaşan lüks ürünlerin tüketimi altın çağını yaşıyor. Peki lüks ürün tüketiminin artmasındaki nedenler ne? Uzmanlar açıkladı...

Gram altın 27 gün sonra tam bu kadar olacak! 1 gram bile altını olanlar koşun çabuk! Gözünüzü dört açın!

Bugün gram altın 1088 liradan işlem görüyor. Altın fiyatları büyük yükseliş kaydederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altının 27 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. 1 gram bile altını olanlar koşun çabuk! Altın fiyatları tam bu kadar olacak, gözünüzü dört açın!

Elazığ Ağın TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Elazığ Ağın projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Elazığ Ağın TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Elazığ Ağın 2022 ucuz konut projesi...

Zara’nın yüzde 45 indirimli ürünlerine gardırobunuzda yer açın! Zara 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Blazer ceketler, topuklu ayakkabılar, yüksek bel pantolonlar ve daha birçoğu Zara’nın indirimli fiyatları sizi bekliyor. Gardırobunuzda indirimlere yer açın. Zara'nın trend parçalarına indirimli fiyatlardan ulaşmak için haberimizi muhakkak okuyun. İşte Zara 19 Eylül fiyat listesi...

Kur Korumalı Mevduat bütçe açığının yarısını oluşturdu! Haziran'da rekor kırdı

Doların geçtiğimiz 2021 yılının son ayında 18 liraya yükselmesi sonrasında devreye alınan Kur Korumalı Mevduat hesaplarının bütçeye maliyetinin kaç lira olduğu ortaya çıktı. Bütçedeki açığın yarısını KKM hesaplarının oluşturduğu tespit edildi.

Özak Göktürk 2 projesiyle kapınızı ormana açın! Lansmana özel avantajlı fiyatlar!

"Kapınızı ormana açın" sloganıyla lanse edilen Özak Göktürk 2 projesinde yer alan konutlar avantajlı fiyatlarla satışa çıktı. İşte proje detayları...

çağın projeleri Haberi

çağın projeleri


Londra Belediye Başkanı Boris Johnson’un Thames Nehri ağzına kurmayı düşündüğü havalimanı ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Buna göre proje 47 milyar sterline (75 milyar dolara) mal olacak.


İNGİLTERE’de Londra’ya yapılması planlanan yeni havaalanının detayları ortaya çıktı. Gerçekleştirilen plan ve tasarımlara göre Thames Nehri’nin döküldüğü alana yapay ada olarak yapılacak havalimanının maliyeti 75 milyar dolar (47 milyar sterlin) olacak. Yapay adadan oluşan Havalimanı Londra Belediye Başkanı Boris Johnson’un önerdiği projelerden biri olduğu için “Boris Adası” olarak anılıyor. Boris Johnson’a göre proje 2050’ye kadar 250 bin kişiye iş kapısı olacak.


BBC’nin haberine göre altı pistli havalimanının yapımının ise tam 7 yıl sürmesi planlanıyor. Havalimanı projesini yürüten Testrad konsorsiyumu havalimanının kara havalimanlarına göre birçok avantajı olduğunu iddia etti. Nüfusun az olduğu bölgelere yakın olacak...