02 / 05 / 2024

Çağrı Çıtanak mesleği

Çağrı Çıtanak mesleği

Kanal D’nin sevilen dizisi “Tatlı İntikam”da Bülent karakteri canlandıran Çağrı Çıtanak, karakterini ve oyunculuk hayatını anlattı. Çıtanak, verdiği röportajda bir dönem inşaatta çalıştığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bolat'ın yaptığı indirim çağrısında kartopu etkisi! İş dünyasından destek yağıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat'ın yaptığı "indirim çağrısına" iş dünyasından destek çığ gibi büyüyor.

Depremzedeler ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı!

Deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılması için hükümetin çalışmaları devam ederken, depremzedeler, ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı.

Ağrı kesici ve idrar söktürücü özelliği var. Bu yüzden rağbet çok yüksek. Eken çiftçi boş dönmüyor parasını kazanıyır

Tarımdan daha fazla para kazanmak isteyen çiftçiler tarafından ekilen bazı ürünler var. İşte o ürünlerden biri de nevruzotu. Bu bitki idrar söktürücü ve ağrı kesici özelliği olması nedeniyle çok rağbet görüyor.

Depremde ağır hasar alan işletme sayısı açıklandı!

Deprem bölgesindeki esnaf işletmelerinin yüzde 50,49'unun ağır hasarlı olduğunu belirten TESK Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın en büyük isteğinin hibe desteği verilmesi ve mevcut borçların 2 yıl süreyle ertelenmesi olduğunu söyledi.

İTO Başkanı Avdagiç, iş dünyasına seslendi! Depremzedelerin istihdamı için çağrı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç’ten, iş dünyasına depremzedeler için bir çağrı geldi. Avdagiç, iş dünyasından, depremde zarar gören ve başka illere yerleştirilen kişilerin istihdamında öncelik tanınmasını istedi.

İslam Memiş gümüş yatırımcısı için büyük fırsatı açıkladı! Kıyıda köşede gümüşü olanlar hemen koşun

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcısı için büyük fırsatı açıklayarak yatırımcılara tavsiyelerde bulundu.

TOKİ Ağrı İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi! Ağrı TOKİ kura sonucu 14 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Ağrı'da yapılacak 1480 konut için kura töreni gerçekleştirildi. İşte Ağrı TOKİ kura sonucu 14 Kasım 2022...

Çağrı Market yeni katalogda neler var! Pirinçte, unda, yoğurtta dev indirim ! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çağrı Market’in yeni indirim kataloğu yayınlandı. Yeni katalogda poşet çayda, 2 kiloluk unda, ayçiçeği yağında ve daha birçok üründe muhteşem indirimler sizi bekliyor. Yeni çıkan indirim kataloğu 4 Ekim’e kadar devam edecek. İşte, Çağrı Market 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kiracılar ispatlayamazsa başı ağrıyabilir! İşte milyonlarca kiracıyı ilgilendiren detay!

Kiracıların birçoğunun bilmediği bazı ayrıntılar baş ağrıtabilir. İşte tüm kiracıları ilgilendiren detaylar!

Ayçiçek yağında şok indirim! Çağrı Market müjdeyi verdi! İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çağrı sıvı yağlarda dev indirimi müjdeledi. 19 Eylül ile 30 Eylül arasında geçerli olacak olan sıvı yağ indirimlerini sakın kaçırmayın. Ayçiçeği yağlarında, zeytinyağlarında fiyatlar resmen dibi gördü. Bu fiyatları kaçırmayın. İndirimli fiyatlarıyla Çağrı Market 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bakan Nebati açıkladı! Borsa İstanbul'a 13,6 milyar lira yabancı yatırımcı girişi gerçekleşti!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlere 1-18 Ağustos arasında 13,6 milyar lira yabancı yatırım girişi gerçekleştiği açıklandı.

KDV'siz, ÖTV'siz sıfır araba! Görenler şaşkınlık içinde! RKS M5 fiyatı ne kadar?

Sıfır otomobil fiyatlarının tavan yaptığı yaz aylarında araba almak isteyenler bütçelerine uygun olan arabaları arıyor. Hem bütçelere uygun olup hem de sıfır araba arayanlar için RKS M5 ne kadar?  RKS M5 fiyatı kaç TL?  İşte RKS M5 fiyat lisesi 10 Ağustos 2022:..

Üniversite tercihi yapacak öğrencilerin dikkatine! Dünyanın en zengini Bill Gates en çok kazandıracak mesleği açıkladı

‘Dünyanın  en zenginleri listesinde’ birinci sırayı gören iş insanı Bill Gates, gelecekte en çok kazandıracak mesleği açıkladı. İşte detaylar…

Çağrı Çıtanak mesleği Haberi

Çağrı Çıtanak mesleği

Çağrı Çıtanak, Kanal D’nin sevilen dizisi “Tatlı İntikam”da Bülent karakterini canlandırıyor.


Bu karakteri ve oyunculuk hayatını anlatan oyuncu, başka bir şey yapmaya vakit bulamayacak kadar çalışmaktan memnun olduğunu söylüyor.


- “Tatlı İntikam” son dönemin sevilen dizilerinden biri oldu. Siz nasıl tepkiler alıyorsunuz?

- Öncelikle bu röportajı okuyarak, diziyi izleyerek, yolda görünce hiç tanımadığı birine tebessüm ederek, bana zaman ayıran herkese çok teşekkür ederim. İçinde olduğum bir işe “güzel” demek pek benlik bir şey değil aslında. Ama sevildiğimizi görebiliyorum. En ufak baş selamından tutun da defalarca çekilen selfie'lere kadar her şey biraz daha mutluluk hormonu olarak dönüyor bana. Umarım paylaşacağımız güzellikler ve paylaşma güdülerimiz hiç tükenmez.


- Dizide canlandırdığınız Bülent karakterini sizden dinleyelim... 

- Aslında biz Bülent'in biraz evrilmiş, ehlileşmiş halini görüyoruz. Eskiden çok daha...