30 / 06 / 2024

Cahit Ayhan

Cahit Ayhan

Aytaş Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015 'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayrampaşa'da, Cahit Ayhan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Cahit Turhan: Her şeye rağmen en güvenli ulaşım sistemi demiryolları!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Ankara'da yaşanan tren kazasına ilişkin, "Bu kaza üzerinden hükümetimize, şahsıma saldırılar, eleştiriler oldu. Bu konuda adli merciler incelemelerini yapıyor. Bu durumların yönetimini yapmak, işi, projeyi, altyapıyı yapmak kadar önemlidir" dedi.

Ayhan Kızıltan: Mersin'de bazı kamu yatırımları gecikti!

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin'in ekonomik gelişiminin önünde engel gibi duran bazı temel kamu yatırımlarının hayata geçmesini beklemekten yorulduklarını söyledi.

Cahit Turhan: 2019 mega projeler yılı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, 2019’un mega projeler yılı olacağını söyledi. Turhan, Kanal İstanbul, Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli gibi projeleri 2019'da başlatacaklarını açıkladı.

Ayhan Gider kimdir?

Ayhan Gider, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Ayhan Gider kimdir? Ayhan Gider, hangi işlere imza attı?

Ayhan Fırat Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Fırat Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Fırat tarafından kuruldu.

Cahit Turhan: Kanal İstanbul'a 2019'da başlamayı planlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, son 16 yılda ulaşım ve haberleşmede gerçekleştirilen faaliyetleri anlattı. Bakan Turhan, Türkiye'yi demir ağlarla örme hamlesi başlattıklarını söyledi.

Cahit Turan Trabzon yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon yatırımlarını inceledi.

Cahit Turhan: Yeni büyük projelere başlayacağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Önümüzdeki günlerde yeni büyük projelere başlayacağımızı şimdiden duyurmak istiyorum" dedi...

Mehmet Cahit Turhan: Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor!

Yatırımlarda yavaşlama olduğu algısının zaman zaman gündeme getirildiğini ifade eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, yatırımların hız kesmeden devam ettiğini açıkladı...

Fikirtepe mağdurlarının umudu Mücahit Demirtaş oldu!

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm sorunu çözülmeyi bekliyor. Kira yardımları kesilen mağdurlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na getirilen Mücahit Demirtaş'ın umut olduğunu belirtti.

Cahit Turhan mega projelere hız verdi!

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, görevine başlar başlamaz ilk talimatını Kanal İstanbul için verdi. Projelere hızla devam edileceğini belirten Turhan, projenin ihalesinin bu yıl gerçekleşeceğini söyledi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan oldu!

Yeni kabinenin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan oldu. Karayolları Genel Müdürü ve Danıştay üyesi olarak da görev yapan Turan, son olarak Kuzey Marmara otoyolu inşaatını üstlenen konsorsiyumun CEO’luğunu yapıyordu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Mehmet Cahit Turhan, yeni dönemde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı oldu. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Cahit Ayhan Haberi

Cahit Ayhan

Aytaş Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 10 Mart 2015'te Cahit Ayhan Müdürlüğü'nde kuruldu.


Aytaş Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul...