05 / 05 / 2024

çalı osb

çalı osb

Bütün parsellerin dolu olduğu Çalı Sanayi Bölgesi’nin organize sanayi olmaya çok müsait olduğunu ifade eden Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Çalı’nın organize bölgesi olmasının mülk sahiplerine zerre kadar zararı olmadığını aksine faydası olacağını söyledi.

Osmaniye'nin 2'inci OSB'sinde çalışmalar hız kesmiyor!

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (OTSO) Devrim Murat Aksoy, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yüzde 100 doluluğa ulaşması sebebiyle başlatılan 2'nci OSB'de çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Midyat OSB için çalışmalar tamamlandı!

Midyat Organize Sanayi Bölgesini hayata geçirmek üzere çalışmalar tamamlandı. OSB, 2021 yılında Türkiye'de kurulacak ilk OSB olacak.

Konya OSB çalışanları için TOKİ konutları!

KSO ve Konya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Memiş Kütükcü, TOKİ tarafından Ardıçlı Bölgesine yapılacak olan toplu konutların bir kısmının da Konya OSB'deki çalışanlar için ayrılmasıyla ilgili teşekkür mesajı yayımlandı.

Şanlıurfa ilçelerinde OSB kurma çalışmaları TBMM gündeminde!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik sorununun çözümüne, yatırımcıların desteklenmesine ve ilçelerde ticaret odası ve OSB kurma çalışmaları TBMM gündemine taşındı. MHP'li Özyavuz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

TOKİ Karaman OSB Çalışanları Projesi'nde teslimler başlıyor!

TOKİ Karaman OSB Çalışanları Toplu Konut Projesi'nde yer alan 428 adet konut için teslim dönemi başlıyor.

Fatsa OSB için 410 dönümlük arazi alındı!

FATSO Başkanı Tayfun Karataş, OSB'nin büyütülmesi için uzun zamandır çalıştıklarını söyledi. Karataş, arazi alımı için yer sahipleriyle anlaşıldığını söyledi.

Adana OSB'den çalışanları için 5 bin konut!

Adana Hacı Sabancı OSB, çalışanlarını ev sahibi yapmak için harekete geçti. Adana OSB, Sanayi Kent projesi kapsamında 5 bin konut üretmeyi hedefliyor.

İstanbul'daki 8 OSB yıl sonunda taşınacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında. İstanbul'daki 8 OSB, 2017 sonunda taşınacak.

Manisa OSB çalışanları için 5 bin 500 konutluk proje geliyor!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi bölge çalışanlarının artan konut ihtiyacını karşılamak için konut inşa edecek.

Sivas Demirağ OSB'de 24 alanda acele kamulaştırma!

Sivas Demirağ OSB'de 24 alanda acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Kırşehir OSB'ye cami inşa ediliyor!

Kırşehir OSB'de yapımı planlanan caminin temeli atıldı.Kırşehir Valisi Necati Şentürk, cami yaptırmanın ecdada yakışan en doğal davranışlardan biri olduğunu dedi.

30 yeni OSB geliyor!

Marmara ve Ege'de endüstriyel dönüşüm çalışmalar başladı. Endüstri 4.0'a uyumlu 30 yeni OSB hayata geçirilecek.

Ordu Fatsa OSB'de kamulaştırmalar başlıyor!

Fatsa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ikinci etapta kamulaştırma çalışmaları başladı. FATSO Başkanı Tayfun Karataş : "İkinci etap OSB'yi bölgemize kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. " dedi.

çalı osb Haberi

çalı osb

Bütün parsellerin dolu olduğu Çalı Sanayi Bölgesi’nin organize sanayi olmaya çok müsait olduğunu ifade eden Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Çalı’nın organize bölgesi olmasının mülk sahiplerine zerre kadar zararı olmadığını aksine faydası olacağını söyledi.


Çalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇASİAD) hizmet binası açılış törenine katılan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, bu hizmet binasını Çalı Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü olarak açılışını yapmak istediğini vurguladı. Bunu isteğini herkesin arzuladığını ama bir türlü çözüme kavuşmadığını belirten Karaoğlu, "Fakat bu sorunu mutlaka çözmeliyiz. Bursa’da 8 adet ıslah organize sanayi bölgesi var. Bu hususta da ilk önce müracaat eden bölgemiz burası. Ama diğer bölgelere göre işleyişte şuan da en sonda olan bölgemizde yine burası. Bu ilerleyemeyişin sebebi burada kurulu bulunan fabrikanın mülk sahibi çoğunlukla farklı insanlar...