06 / 05 / 2024

çalık gyo halka arz

çalık gyo halka arz

Çalık Gayrimenkul Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, Çalık Gayrimenkul'ün yüzde 25-35 oranında hissesini bu yılın 3.çeyreğinde halka arz etmeyi planladıklarını bildirdi.

Avrupakent GYO halka arzı nasıl değerlendirilmeli?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından açıklanan haftalık bültende Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın halka arz başvurusunun onaylandığı belirtildi. Peki, Avrupakent GYO halka arzı nasıl değerlendirilmeli?

Vera GYO halka arz sonuçları açıklandı mı? Kaç lot verdi?

Vera Konsept halka arz sonuçları için sorgulamalar hızlandı. Geçen hafta halka arz olan Vera GYO talep toplama işlemleri 20 Ekim’de sona erdi. Vera Konsept halka arz sonuçları ise en sık aratılanlar arasında yer alıyor. Peki, Vera GYO halka arz sonuçları açıklandı mı? Kaç lot verdi? İşte detaylar...

MHR GYO halka arz oluyor! Halka açıklık oranı yüzde kaç olacak?

MHR GYO halka arz olacağı öğrenildi. Halka arzın ardından MHR GYO'nun halka açıklık oranının ise yüzde 25 olacağı belirtildi.

ADRA GYO Halka arz ne zaman? Adra gayrimenkul halka arz kaç lot veriyor, Adra GYO hangi bankada var? 

Borsa İstanbul’a emlak devi bir şirket daha giriyor. Yazlık bölgelerdeki inşaatları ve kaliteli projeleriyle sektörde yer alan Adra GYO talep toplayacağını açıkladı. İşte Adra GYO halka arza ilişkin tüm detaylar...

Pasifik GYO halka arz 2021!

Pasifik GYO halka arz 2021 detayları haberimizde yer alıyor. İşte Pasifik GYO halka arz 2021...

Kızılbük GYO'dan pay işlemleri açıklaması!

Kızılbük GYO ortaklarından Sinpaş Yapı Endüstrisi'nin gerçekleştirdiği işlemler tabloda açıklandı.

Kızılbük GYO'nun halka arz büyüklüğü 948 milyon TL oldu!

Kızılbük GYO'nun halka arz büyüklüğü 948 milyon Türk Lirası oldu. Halka arz edilen payların yüzde 83,43'üne denk olan paylar kurumsal yatırımcıya satıldı. Sinpaş GYO ise payların yüzde 77,71'ini satın aldı.

Kızılbük GYO halka arz 2021!

Kızılbük GYO halka arz 2021 detayları haberimizde yer alıyor. İşte Kızılbük GYO halka arz 2021...

Kızılbük GYO halka arz ediliyor!

Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı gerçekleştirildi. Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, toplantıda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çelik, Sinpaş Kızılbük Devremülk projesine ilişkin de konuştu...

Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı 28 Temmuz'da!

Sunduğu özgün konsept ile turizm ve devre mülk alanında faaliyette bulunacak olan projeleri barındıran Kızılbük GYO halka arz ediliyor. Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı 28 Temmuz'da yapılacak.

Kızılbük GYO'nun talep toplama tarihi belli oldu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin bağlı ortaklığı olan Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) halka arzı için kesin taleplerin 4-6 Ağustos 2021 tarihilerinde toplanacağı belirtildi.

Kızılbük GYO'nun 240 milyon adet payı halka arz edilecek!

Sinpaş GYO'nun bağlı ortaklığı Kızılbük GYO'nun 240 milyon TL tutarındaki sermayesini temsil eden 240 milyon adet payı halka arz edilecek.

Şentürk Çalık vefat etti!

Çalık Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Çalık vefat etti. Nevzat Demir taziye ilanı yayınladı.

çalık gyo halka arz Haberi

çalık gyo halka arz


     İsviçre'nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomi Forumu'nda (WEF) AA muhabirinin sorularını cevaplayan Yetgin, ''Çalık Gayrimenkul'ü 2013'ün sonbaharında halka arz etmeyi planlıyoruz. Yüzde 25-30 oranında bir hisse arzı yapacağız. Hazırlıklara başladık. Sonbaharda halka arzımızı gerçekleştireceğiz'' dedi. 

     Halka arza hazırlanan Çalık Gayrimenkul'ün önümüzdeki dönemde birçok büyük kapsamlı proje ile ilgilediğini vurgulayan Yetgin, ''Toplam portföyümüz 4 milyar dolar civarında'' diye konuştu. 

     Yatırımlarını hızla sürdürmek istediklerini dile getiren Yetgin, Karaköy-den Tophane'ye kadar uzanan sahil şeridinde konaklama tesisleri, alışveriş merkezleri ve restoranların yer alacağı turizm merkezi Galataport konusuna da değinerek, ''Galataport ihalesiyle de yakında ilgileniyoruz. Bu projede yer almak istiyoruz'' dedi. 

     ''Tarlabaşı Kentsel Yenileme'' projesindeki çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Yetgin, Tarlabaşı'nda kamu ve özel sektör ortaklığı ile ilk yenileme...