12 / 05 / 2024

çalışanlara ne kadar zam yapılacak

çalışanlara ne kadar zam yapılacak

Dünyanın en büyük danışmanlık şirketlerinden Towers Watson’un Küresel Yetenek Yönetimi ve Ödüllendirme Direktörü Arif Gürdenli, son zamanlarda işletmelerin çalışanlara düşük enflasyon nedeniyle yüksek zamlar yapamadığını belirtti...

1 dolar bugün ne kadar? 20 Nisan Cumartesi dolar/TL kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı

20 Nisan Cumartesi dolar/TL kuru milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Her geçen gün yükselmeye devam eden dolar/TL kuru bugün ne kadar? 1 dolar bugün ne kadar? 20 Nisan Cumartesi dolar/TL kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı.

Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları altın alıp satmak isteyenler tarafından  merakla takip ediliyor.  Ons altın bugün 2344 dolardan işlem görüyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları.

8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı

Bayram öncesi milyonlarca kişi döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Son günlerde düşüşe geçen dolar kuru bugün de güne değer kaybederek başladı. Peki 8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı.

Altın fiyatları düşüyor! 5 Nisan Cuma çeyrek altın ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat!

Son zamanlarda dalgalanmaya başlayan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Ne kadar emekli maaşı alırım? 4A, 4C emekli aylık bilgisi 2024! Emekliler şimdi bu tabloya bakın!

Emekli olmaya yakınlaşan binlerce vatandaş, 'Ne kadar emekli maaşı alırım? 4A, 4C emekli aylık bilgisi 2024' gibi konuları merakla araştırıyor. İşte Ne kadar emekli maaşı alırım? 4A, 4C emekli aylık bilgisi 2024...

Güncel dolar kuru: Dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? 27 Mart 2024 dolar alış satış kaç TL?

Güncel döviz kurları yatırımcının gündeminde. Yatırıcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar 'Dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? 27 Mart 2024 dolar alış satış kaç TL?' sorularını araştırıyor. 27 Mart 2024 dolar/TL kuru...

Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım? 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplama 2024!

Yeni emekli olacak milyonlarca kişi sık sık 'Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım?' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplama 2024! 

Milyonlarca kişi merak ediyor: Ne zaman emekli olabilirim, emekli olunca ne kadar maaş alırım?

Emekli olmak için, sigortalılık süresi, prim ödeme gün sayısı ve yaş şartı olacak şekilde 3 koşulun sağlanması gerekiyor. İşte merakla araştırılan 'Ne zaman emekli olabilirim, emekli olunca ne kadar maaş alırım?' sorularının yanıtları...

Altın almak isteyenler dikkat! Yatırım için hangi altın alınmalı? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Yatırım için hangi altın alınmalı? 

Dolar ne kadar, kaç TL? 31 Ocak 2024 dolar kuru alış satış fiyatı!

Amerika Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar kuru aşağı yönlü hareket ediyor. Dolar ne kadar, kaç TL? 31 Ocak 2024 dolar kuru alış satış fiyatı.

Dolar yükseliyor! 1 dolar bugün kaç TL? Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Yukarı yönlü hareket eden dolar kuru bugün ne kadar? 1 dolar kaç lira? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı.

Çalışan anneler dikkat! Doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

2024 asgari ücret zammı yüzde 49, memur zammı da yüzde 49.25 olarak açıklanırken çalışan anneleri ilgilendiren zam ve iyileştirme haberleri de geldi. Peki doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

Dolar 29 liraya tırmanıyor! Bugün dolar alış satış fiyatı ne kadar? 23 Kasım Perşembe dolar ne kadar oldu?

Dolar/TL kurunda sınırlı yükseliş devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde dolar kuru 29 lira rekoruna doğru tırmanıyor. Peki dolar alış satış fiyatı bugün ne kadar oldu? Dolar kaç lira? 23 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

çalışanlara ne kadar zam yapılacak Haberi

çalışanlara ne kadar zam yapılacak

Dünyanın önde gelen danışmanlık şirketi Towers Watson’un Küresel Yetenek Yönetimi ve Ödüllendirme Direktörü Arif Gürdenli, düşük seyreden enflasyon ve buna paralel gerçekleşen ücret artışları sebebiyle, şirketlerin son dönemde çalışanlarını elde tutabilmek adına unvan artırımına gitmek gibi farklı yöntemlere başvurduklarını belirtti. 



Dünyanın en büyük danışmanlık şirketlerinden Towers Watson’un Küresel Yetenek Yönetimi ve Ödüllendirme Direktörü Arif Gürdenli, son zamanlarda işletmelerin çalışanlara düşük enflasyon nedeniyle yüksek zamlar yapamadığını ve bu açığı ara roller yaratıp buraya terfi ettirerek ve/veya çekici unvanlar yaratarak motivasyonu artırma gayretinde olduklarını ifade etti. Gürdenli, bu nedenle birçok sektörde unvan enflasyonu yaşandığının altını çizdi. 

Gürdenli konuyla ilgili görüşlerini, “Yurtdışında yapılan ücret artışları paranın değer kaybetmesini engellemek için  yaşam maliyeti ile eşleştiriliyor bu yüzden genellikle zam oranları %1 ile %3 arasında değişkenlik...