04 / 05 / 2024

cam balkon için onay

cam balkon için onay

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında, cam balkon konusunu kaleme aldı. İşte İmal'in o yazısı...

Evini genişletmek için cam balkon yaptıranlara Yargıtay'dan uyarı!

Küçük evini genişletmek için balkonlarını camla kapatma yöntemini seçiyor. Ancak Yargıtay'dan bu kişilere uyarı geldi. İşte detaylar...

SGK’dan son dakika açıklaması! Gözlük cam ve çerçeve için ödenen tutarlara yüzde 39 ila yüzde 200 arasında arttı.

Sosyal Güvenlik Kurumu, genel sağlık sigortası doğrultusunda gözlük camı ve çerçeveler için ödenen tutarlarda değişiklik yaptığını açıkladı. Bunula beraber, farklı kalemlerde de artışların yapıldığı duyuruldu.

Cam balkon için 5'te 4'ünün onayı şart!

Yargıtay kararına göre, dış cepheye bakan kapı, pencere, balkon ve koridorlar ortak olan olarak adlandırılıyor ve sosyal alanlarda bir tadilat yaptırılması gerekildiğinde maliklerin beşte dördünün onay imzası gerekiyor.

Cam balkon için 5'te 4 onay şart!

Sitede toplu olarak gerçekleştirilmeyen ve kişilerin özel tercihleri olarak uygulanacak durumlarda maliklerin 5'te 4'ünün onay imzası gerekiyor.

Antep Valiliği Konutu için 4 ayrı ihale yapıldı!

Yapımına 2018'de başlanan yüzme havuzlu Antep Valiliği Konutu için dört ayrı ihale gerçekleştirilerek yaklaşık 7 milyon 300 bin TL harcama yapıldı. Son harcama, yüzme havuzuna katlanır cam sistemi kurulması için oldu.

Koronavirüs cam balkon talebini artırdı!

Koronavirüs nedeniyle evlerde vakit geçirenler balkon keyfi için online çözümler araştırıyor. Armut verilerine göre balkon keyfi yapmak isteyenlerin tercihi cam balkonlardan yana...

Ev sahipleri dikkat! Cam balkon devri bitti!

Bahar aylarının gelmesiyle apartmanlar ve evlerde tadilat işlemlerine başlandı. Yargıtay’a göre balkon ‘ortak yerlerden’ ve cam balkon tadilatı yapmak için komşudan onay alınması gerekiyor.

Cam balkon için komşu onayı şart!

Sitede toplu olarak gerçekleştirilmeyen ve kişilerin özel tercihleri olarak uygulanacak durumlarda dikkat etmesi gerekiyor. Bu durumda cam balkon yaptırmak istenildiğinde komşulardan izin alınması gerekiyor.

Çukurova Balkon'da kısa süre için özel kampanya!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da yer alan projesi Çukurova Balkon’da kısa süre için başlattığı özel kampanya ile yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 aya kadar 0.98 faiz fırsatı sunarak konut almayı kolaylaştırdı.

Çukurova Balkon teslim için gün sayıyor!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi teslim için gün sayıyor. Eylül'de teslim edilecek projede daire fiyatları 386 bin TL'den başlıyor.

Ar Çelik Kapı İnşaat Dekorasyon Cam Balkon Sistemleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Ar Çelik Kapı İnşaat Dekorasyon Cam Balkon Sistemleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Ümraniye Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Cam balkon devri bitti!

Bir yerlere yetişme durumu, günümüz insanının durup, nefes alacağı, kendine ait özel yaşam alanlarının değerini bir kat daha arttırırken Binaların gittikçe yükseldiği şu dönemde, balkon ve teraslar insanlar için en önemli “nefes alma yeri” olarak düşünülüyor.

Bahçe ve balkon için dekorasyon önerileri!

Bahçede ve balkonda çeşitli konseptler dahilinde şık ve eğlenceli bir dekorasyon için çok çaba sarf etmenize gerek yok. Birkaç küçük düzenlemeyle hem gündüz hem de gece şık sofralar kurabilir ve konforlu bir ortam tasarlayabilirsiniz...

cam balkon için onay Haberi

cam balkon için onay

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında, cam balkon konusunu kaleme aldı. İşte İmal'in o yazısı...

Sitede oturuyorum. Cam balkon yaptırmak istiyorum. Ne yapabilirim?

Sitede toplu olarak gerçekleştirilmeyen ve kişilerin özel tercihleri olarak uygulanacak durumlarda dikkatli olmak gerekiyor.

Yargıtay (18. Hukuk Dairesi 2015/6244 Esas ve 2016/2299) kararına göre, dış cepheye bakan kapı, pencere, balkon ve koridorlar ortak olan olarak adlandırılıyor. Site içerisinde yer alan balkonların raylı bir sistem üzerine oturtulup kapatılması ve çevrelenmesi ise ancak maliklerin 5'te 4'ünün onay imzası üzerine olabiliyor. Bu durumdan bağımsız olarak cam yaptırırsanız, 'kat malikleri olarak iznimiz yok' ya da 'yapılan cam balkon mimari projeye aykırı' ifadeleri ile balkonu eski haline getirtebilirler. En sağlıklısı, maliklerden izin alarak gönül rahatlığı ile isteğinizi yapmaktır. Noterde düzenlenen 5'te...