21 / 05 / 2024

cami sayısı kaç

cami sayısı kaç

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, “Devletin bizatihi cami ve mabet yapmasından çok vatandaşlarımızın kuruş kuruş toplayarak, biriktirerek bu mabetleri inşa etmesini çok daha önemli buluyorum” dedi...

Dünyada kaç kişi kripto kullanıyor? Kripto milyarderlerinin sayısı kaç? Öğrenmek için hemen bakın!

Henley & Partners tarafından yayınlanan Kripto Varlık Raporu'na göre, dünya genelinde en az 1 milyar dolar değerinde kripto varlığı olan kişi sayısı 22. Detaylar için tıklayın.

Ev sahipleri, konutlarını kiraya vermekten kaçıyor! İstanbul’da boş konut sayısı 400 bini geçti!

Kiraların yükseleceğini düşünen ve yüzde 25 sınırında takılmak istemeyen konut sahipleri, evlerini kiralamadı. İstanbul'da boş konut sayısı 400 bini geçti. 

YSK 2023 milletvekili sayısını il il peş peşe açıkladı! İstanbul Ankara İzmir ve diğer iller kaç milletvekili çıkaracak?

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) YSK il il milletvekili sayısını peş peşe açıklandı. Peki, İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer iller kaç milletvekili çıkaracak? İşte detaylar...

İstanbul’da kaç bina var? İstanbul'da kaç daire var? İstanbul konut sayısı 2023! Hemen bu rakamlara bakın!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrasında uzmanlar İstanbul depremine de dikkat çekti. Peki İstanbul’da kaç bina var? İstanbul'da kaç daire var? İşte İstanbul konut sayısı 2023...

Türkiye’de çalışma ve ikamet iznine sahip yabancı sayısı belli oldu! İşte Suriyeliler hariç o rakam!

Türkiye’nin nüfusu, geçtiğimiz sene 85 milyon 279 bin 553 kişiye ulaştı. TÜİK tarafından açıklanan verilerde Türkiye'de geçerli ikamet veya çalışma iznine sahip yabancıların sayısı da açıklandı. Peki buna göre Türkiye’de ikamet ya da çalışma iznine sahip kaç yabancı var?

Kredi kartı batağı derinleşiyor! Yasal takipteki kişi sayısı kaç kişi oldu?

Türkiye genelinde kredi kartı borcundan dolayı yasal takibe düşünlerin sayısı her geçen gün artıyor. Türkiye Bankalar Birliği (TBB) verilerine göre geçtiğimiz senenin Ocak-Kasım aylarını kapsayan 11 aylık döneminde kredi kartı borcunu ödeyemediği için yasal takibe düşenlerin sayısı bakın ne kadar ol

Petek sayısı faturayı etkiler mi? Petekler kaç derece olmalı?

Doğalgaz ve kombilere dair sorular havaların soğuması ile gündeme gelmektedir. Bu yüzden Petek sayısı faturayı etkiler mi? Petekler kaç derece olmalı? soruları vatandaşlar tarafından sorulmaktadır. İşte o yanıtlar!

Beyaz eşyada taksit sayısı artacak mı?

Sosyal konut hamlesinde tanınan kontenjanın tamamlayıcı olması için gençlere beyaz eşyada uzun taksit imkanı tanınması gerektiğini söyleyen BEYPER Başkanı Ali Yıldız, beyaz eşya taksitlerinin 12- 24 aya çıkarılmasını istedi. Peki taksit sayısı artacak mı? Beyaz eşyada taksit sayısı şu an kaç?

TOKİ 2019 kampanyasına il il başvuru sayısı!

TOKİ'nin 67 şehirde başlattığı 50 bin konut projesi için başvuru süreci devam ediyor. Peki hangi ile kaç başvuru geldi? İşte il il başvuru sayısı....

TOKİ başvuru sayısı kaç oldu?

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasına talep yağıyor. Kampanyaya gelen başvuru sayısı 500 bini geçti. Peki TOKİ 2019 kampanyasında hangi ile kaç başvuru geldi?

Yaylalarda imar affına başvuru sayısı 100 bini geçti!

TOD (Türkiye Ormancılar Derneği) tarafından hazırlanan rapora göre, Karadeniz yaylalarında yapılan ve yaylaların doğal yapısını bozan kaçak yapıların affı için yapılan başvuru sayısı 100 bini geçti.

Kaçak emlakçıların sayısı arttı!

Kaçak emlakçıların sayısında artış yaşandı. Yeni hazırlanan emlak danışmanlığı yasa tasarısı ile bu sorunun ortadan kalkması planlanıyor. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, konu ile ilgili olarak vatandaşları uyardı.

Türkiye'deki cami sayısı 10 yılda 8 bin 985 arttı!

Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı ülke genelindeki cami sayısı, 2005- 2015 yılları arasında 8 bin 985 arttı.

cami sayısı kaç Haberi

cami sayısı kaç


Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Türkiye’de bulunan 86 bin 700 caminin yüzde 99’unun vatandaşlar tarafından yaptırıldığını belirtti.


Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Türkiye’de bulunan 86 bin 700 caminin yüzde 99’unun vatandaşlar tarafından yaptırıldığını belirterek, “Devletin bizatihi cami ve mabet yapmasından çok vatandaşlarımızın kuruş kuruş toplayarak, biriktirerek bu mabetleri inşa etmesini çok daha önemli buluyorum” dedi.


Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ile birlikte Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde vatandaşların desteği ile yaptırılan Musalla Cami’nin açılışına katıldı. Burada konuşan Prof. Dr. Görmez, Türk halkının cami yaptırma konusunda büyük bir duyarlılık gösterdiğini ifade ederek, Türkiye’de bulunan camilerin yüzde 99’unun halk tarafından yaptırıldığını açıkladı. Prof. Dr. Görmez, “İftiharla bir şeyi paylaşmak istiyorum. Bizim şu anda Türkiye’de 86...