30 / 04 / 2024

camilere standart

camilere standart

Diyanet İşleri Başkanlığı, toplumsal hayatın merkezi haline gelmeleri amacıyla tüm camilere standart getiriyor. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki “Cami Standartları Projesi” için bir arada.

5 Türk emeklinin aylığı, Almanya’daki standart emekli maaşını bile karşılamıyor: 10 bin TL ile 298 Euro alınabiliyor!

Bir Türk vatandaş ile bir Alman vatandaşın emekli maaşları karşılaştırıldığında, 5 Türk emeklinin aylığının Almanya’daki standart emekli maaşını bile karşılamadığı belirlendi. İşte rakamlar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Toplu taşımaya İBB standartı geliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Taşıt Hizmet Kalitesi Uygunluk Kontrolü Sistemi (TAHKUK) ile toplu ulaşım araçlarına belirli standart geleceği açıklandı. İstanbul’daki iki merkezde taksi, minibüs ve taksi dolmuş kalitesi denetlenecek. İşte haberin ayrıntıları...

Hyundai H-100 standart kasalı klimalı dizel kamyonet fiyatı belli oldu! İşte 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hyundai H-100 standart kasalı klimalı dizel kamyonet fiyatı belli oldu! İşte Hyundai H-100 standart kasalı klimalı dizel kamyonetin özellikleri ve 16 Şubat 2023 fiyat listesi…

Fiat Egea tüm modellerinde Connect uygulamasını standart yaptı! Sadece 399 lira

Türkiye'nin en çok satan otomobil markası olan Fiat Egea, Temmuz ayından itibaren tüm Egea modellerinde, Connect uygulamasını standart olarak sunmaya abaşladı. Tüketiciler satın aldıkları araçlarını teslim alırken, sadece 399 TL’lik aktivasyon bedelini ödüyor.

Standart Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Standart Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Değirmenci tarafından kuruldu.

İzmir'de tüm yapı izinlerine standart getirildi!

Yapı denetim mevzuatı ve yapı izinlendirme işlemleri için ilçe belediyelerinden istenen belgelere standart getirildi. İzmir’de artık yurttaşlar her ilçe belediyesinde aynı belgelerle işlem yapabilecek.

Standart Blue İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Standart Blue İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Örs tarafından kuruldu. 

Standart Grup Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Standart Grup Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Buğra koyuncu tarafından kuruldu.

Adana Yüreğir Standart Grup kura sonuç listesi 19.03.2018!

Adana Yüreğir Standart Grup kura sonuç listesi 19.03.2018 detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Adana Yüreğir Standart Grup projesinde kura çekilişi bugün yapıldı. 

TOKİ Havutlu Standart Konut son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Havutlu Standart Konut projesinde yer alan 96 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

12 soruda TOKİ Kütahya standart konut projesi!

TOKİ Kütahya standart konut projesinde yer alan 306 konut kura çekimi ile satışa sunuluyor. İşte 12 soruda TOKİ Kütahya standart konut projesi...

14 soruda TOKİ Kütahya İnköy Mahallesi Standart Grup projesi!

Kütahya Merkez İnköy Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında TOKİ tarafından 306 adet konut hayata geçiriliyor. İşte, 14 soruda TOKİ Kütahya İnköy Mahallesi Standart Grup projesi...

Gayrimenkulde rayiç bedel yerine standart fiyat dönemi!

Gayrimenkul alım-satımda yeni bir dönem başlıyor. Abartılı fiyatların önüne geçek düzenleme geliyor. Fiyatlar rayiç yerine standart bedel ile belirlenecek.

camilere standart Haberi

camilere standart

Diyanet İşleri Başkanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte Türkiye’deki tüm camilere “toplumsal hayatın merkezi haline gelmeleri amacıyla” standart getirme kararı aldı. Edinilen bilgiye göre, “kadınlar mahfili” adı verilen üst katta kadınlara ve çocuklara ayrılan bölüme giriş ve çıkış, erkek cemaatin giriş çıkışından ayrılacak. Kadınlar mahfilinde kadınların çizmelerinin ölçülerine uygun ayrı bölümler kurulacak. Ayrıca, camilerin kendi enerjilerini üretebilmeleri, tüm camilerin estetik kurul onayını alması, tarihi camilerin sadece sarı renkle, diğer camiler için de turuncu ve kırmızı renkle aydınlatılması sağlanacak.


Diyanet İşleri Başkanı, Mehmet Görmez ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki “Cami Standartları Projesi” için bir araya geldi. Toplantıda, camilerin günümüz ihtiyaçlarını karşılaması, “sadece bir ibadet alanı olmaktan çıkıp, hayatın merkezi haline gelmeleri” için nasıl imar edilmesi gerektiği üzerinde duruldu....