06 / 05 / 2024

çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı satılık

çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı satılık

Antwell Sağlık Rezidansı projesinde lansman tarihi 12 Aralık Salı günü olarak belirlendi. Peki Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 2. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca 1. Etap 2. Kısım'ın yer teslimini yüklenici firmaya gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Ant Yapı sağlık turizmine yöneldi!

Ant Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası'nda Çamlıca'nın eteklerinde inşa ettiği İyi Yaşam Evleri-Antwell projesinde sağlık turizmi ön plana çıkıyor.

Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı!

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı yapılması planlanıyor. 

Sağlık çalışanlarının maaşlarından kesinti yapılmayacak!

Fahrettin Koca "Salgından etkilenerek görev yapamayan aile hekimleri ile aile sağlığı çalışanlarının maaşlarından artık kesinti yapılamayacak. Ayrıca COVID-19 hasta takibine göre 3 ay süreyle ek ödeme verilecek. Emeklerinin kıymeti karşılıksız olan sağlık çalışanlarımıza hayırlı olsun." dedi.

Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Life Care!

Bugüne kadar pek çok projesiyle sektörde öncü rol üstlenen Ant Yapı’nın ilk sağlık projesi Antwell Life Care Residence’ ta hazirandan itibaren yeni bir yaşam başlıyor.

Türkiye'nin ilk sağlık rezidansı Antwell'in temeli atıldı!

Ant Yapı’nın Türkiye’nin sağlık hizmetleri alanındaki ilk konsepti olan ve Çamlıca eteklerinde inşa edilen Antwell Life Care Residence’ın inşaatı düzenlenen temel atma töreni ile başladı.   

Antwell'in sağlık hizmetlerindeki çözüm ortağı Acıbadem oldu!

Ant Yapı’nın Türkiye’de ilk kez gerçekleşen Antwell Life Care Residence projesinin sağlık hizmetlerindeki çözüm ortağı Acıbadem oldu. 

Ant Yapı'dan 5 yıldızlı sağlık rezidansı: Antwell!

Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı sağlık rezidansı olma özelliğini taşıyan Antwell, EQ Dergisi'nde yer aldı..

Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Ant Yapı imzası taşıyan Çamlıca Antwell Sağlık Rezidans projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Peki Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Antwell Sağlık Rezidansı projesinde lansman tarihi 12 Aralık Salı günü olarak belirlendi. Peki Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Ant Yapı'dan Çamlıca'ya Antwell projesi geliyor! Yeni Proje!

Ant Yapı imzası taşıyan "Antwell Sağlık Rezidansı" Çamlıca'da Koç İş Merkezi'nin yanında inşa ediliyor. Çamlıca Antwell projesinin 2018 yılına kadar satışa çıkması planlanıyor.

Ak Ca Sağlık Turizn İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Ca Sağlık Turizn İnşaat Anonim Şirketi Reşat Cankurt ve Elif Akdağ ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türk Eğitim Vakfı'ndan Çamlıca'da satılık köşk!

Türk Eğitim Vakfı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da bulunan bahçeli ahşap köşkü satışa çıkardı. Söz konusu köşkün satış bedeli 16 milyon TL olarak belirlendi. İhalesi 3 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı satılık Haberi

çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı satılık

Konutların yanı sıra sağlık hizmetinin sunulacağı proje 12 Aralık Salı günü tanıtılacak.

Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?


2018 yılına kadar satışların başlayacağı Antwell Sağlık Rezidansı projesi Ant Yapı imzasıyla İstanbul Çamlıca'da hayata geçiriliyor. 

Tek blok olarak planlanan Antwell Sağlık Rezidansı, Koç İş Merkezi ve Emaar’a yakın konumda bulunuyor.

 
  
 


T: +(90) (216) 630 67 67
Web: http://www.antyapi.com.tr/

Ezgi...