04 / 05 / 2024

Çamlıdere Hayvan ve Doğa Müzesi inşaatında son durum

Çamlıdere Hayvan ve Doğa Müzesi inşaatında son durum

Çamlıdere Belediye Başkanı Caner Can, yapımı devam eden Hayvan ve Doğa Müzesi, Kına ve Butik Otel ve Merkez Camisi arkasındaki yıkım ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi.

Uzmanlar yine uyardı: Buralara bina yapılmamalı, kesinlikle uzak durulmalı!

Adana’da, Kahramanmaraş merkezli depremlerden ağır hasar gören binaların çoğunun dere yatağı ve tarım arazisinde olduğu belirtildi. İşte yapılan o açıklamalar...

Narlıdere Metrosu ve Çiğli Tramvayı için tarih veren Tunç Soyer'den Bergama'ya İZBAN müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer İZTAŞIT Bergama’nın tanıtım toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Başkan Soyer, Bergama'ya İZBAN müjdesi verdi.

Günlerdir konuşuluyordu! Kırmızı ete Ramazan ayarı

Kırmızı et fiyatlarında Ramazan ayına zamlı girilecek korkusu günlerdir konuşuluyordu. Avrupa ve Güney Amerika'dan canlı hayvan ve karkas et getirilerek et  ücretlerine indirime gidilecek.

Milli Emlak, o ilde 61 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa satıyor! Yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanı!

Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesi, Ayvalıdere, Alacaoluk ve Karalar Çiftliği Mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satıyor. İşte o arsaların fiyatları...

Abck İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abck İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cavide Köşdere, Akay Köşdere, Bihter Köşdere Yel ve Kadircan Köşdere ortaklığında kuruldu.

Arsa ve arazi almak isteyenlere müjde! O ilde 111 bin TL'den başlayan fiyatlarla 6 gayrimenkul satılıyor!

Balıkesir ili Manyas Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Manyas ilçesi, Cumhuriyet, Kapaklı, Çamlı, Akçaova ve Hamamlı mahallelerinde yer alan 4 arsa ile 2 tarlayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Çamlıdere'de 2 katlı ahşap sosyal tesis ve arsası satılıyor! İhalesi 12 Ekim'de!

Ankara ili Çamlıdere Belediyesi, Ankara ili, Çamlıdere ilçesi, Yayalar Mahallesi'nde yer alan 2 katlı ahşap sosyal tesis binası ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler....

11 soruda TOKİ Ankara Çamlıdere 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Çamlıdere ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Çamlıdere'de de yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Çamlıdere projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Çamlıdere 2022 ucuz konut projesi...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi gelecek yıl açılacak!

Çamlıca Radyo ve TV Kulesi'nde Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) üyeleriyle bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin gelecek yıl açılacağını söyledi.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimatla 2018'de start verilen Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 2'nci etaba başlandı. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 2018'de start verilen Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm projesine ilişkin harekete geçildi. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, kentler fiziksel ve işlevsel olarak değişir ve dönüşürken, İstanbul'da kentsel dönüşümün daha da önem kazandığını belirtti.

Sarıyer Çamlıtepe ve Darüşşafaka Mahalleleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Çamlıtepe (Derbent) ve Darüşşafaka Mahallelerinde Bulunan 27,97 Ha’lık Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Çamlıca'daki son TRT kulesi kaldırılıyor!

Eylül ayında faaliyete geçen Küçük Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi sonrasında, ilçede 28 antenin tamamı kaldırılırken son TRT kulesinin de söküm işlemleri başladı.

Çamlıdere Hayvan ve Doğa Müzesi inşaatında son durum Haberi

Çamlıdere Hayvan ve Doğa Müzesi inşaatında son durum

Çamlıdere Belediye Başkanı Caner Can, yapımı devam eden Hayvan ve Doğa Müzesi, Kına ve Butik Otel ve Merkez Camisi arkasındaki yıkım ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi.

Çamlıdere Belediye Başkanı Caner Can, görev süresi boyunca Çamlıdere için önemli hizmetlerin altına imza atarak, hizmetlerin vatandaşa kazandırılmasını sağlamaya devam ediyor. Başkan Can, inşaatı devam eden Hayvan ve Doğa Müzesi ile yapımı biten Kına ve Butik Otel ve Merkez Camisi’nin arka tarafındaki taziye evi önündeki yıkım ve peyzaj çalışmalarını inceledi. Her geçen gün önemli hizmetlerin tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulmasını sağlayan Başkan Can, "Çamlıderemiz ve vatandaşlarımız için ne yapsak az. Onlara layık olabilmek ve en iyi hizmeti üretip vatandaşlarımıza sunabilmek için çalışmalarımızı gece gündüz demeden gerçekleştiriyoruz. Halka en iyi hizmet çok çalışarak sağlanır. Biz de...