28 / 04 / 2024

Can Emrah Özoral kim

Can Emrah Özoral kim

Türkiye'de iş dünyası nakite sıkıştı. Bu sebeple kimi şirketler iflas ederken, bazıları da iflas ertelemeye başvuruyor. icralik.com'un patronu Can Emrah Özoral, “Emlak sektöründe de tablo aynı.” dedi.

Döviz uçtu, icralık ev ve mallara talep arttı!

Son zamanlarda dolar kurunda yaşanan ciddi artış icralık mallara olan talebi patlattı. Haftada 35-40 ihaleye katılanlar katıldıkları icra ihaleleri sayılarının son 1 ayda haftada 350-400'e çıktığını anlatıyor...

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Bozkurt tarafından kuruldu.

Meta Bilişim A.Ş.'den yeni proje sinyali!

Meta Bilişim İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral, doğru planlama ile doğru yerde yatırım yapmak istediklerini ve yeni proje için yer arayışında olduklarını açıkladı.

Acil satış ilanı emlak sektöründe de arttı!

Türkiye'de iş dünyası nakite sıkıştı. Bu sebeple kimi şirketler iflas ederken, bazıları da iflas ertelemeye başvuruyor. icralik.com'un patronu Can Emrah Özoral, “Emlak sektöründe de tablo aynı.” dedi.

Emrah Özoral: Kadınlar daha çok icralık ev ihalesine giriyor!

Kadınların bir bölümü ev, araba, yazlık, iş yeri sahibi olma hayallerini, icralık malları takip ederek gerçekleştirmeye çalışıyor. Kadınlar en çok araba ve ev ihalesine giriyor.

4 ayda 5 milyar liralık gayrimenkul icralık oldu!

Piyasadaki durgunluk sebebiyle karşılıksız çek oranı ilk 3 ayda yüzde 72 artarken icra ihalesi sayısı da yüzde 10 artışla 27 bini buldu. İcralik.com’un Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral, 4 ayda 5 milyar liralık gayrimenkulün icralık olduğunu söyledi

Iasos Beach Club Bodrum Projesi'nin yüzde 35'i satıldı!

Meta Bilişim İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral, Bodrum Kıyıkışlacık Iasos Koyu'nda 16 blokta 144 konuttan oluşan 'Iasos Beach Club Bodrum Projesi'nde ilk 4 blok inşaatının tamamlandığını belirtti.

Lasos Beach Club Bodrum projesinde fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor!

META Bilişim inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral Bodrum Kıyıkışlacık lasos Koyu'nda 16 blokta 144 konuttan oluşan lasos Beach Club Bodrum Projesi'nde ilk 4 blok inşaatının tamamlandığını belirtti.

Bodrum Iasos Beach Club'ta 250 bin TL'ye!

Meta İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral, Bodrum’da 144 konutluk proje inşaatına başladıklarını ve ilk etabını 2015 Temmuz ayında teslim edeceklerini söyledi..

Atakule GYO Haşimişcan İşmerkezi değerleme raporunu yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Avrupa Yakası Fatih'te yer alan Haşimişcan İşmerkezi projesi değerleme raporunu yayınladı.

Can Ekşioğlu: Küçük metrekareli konutlar yatırım amaçlı tercih ediliyor!

Konut metrekarelerindeki farklılığın nedenlerini anlatan Can Ekşioğlu, şöyle konuştu: Küçük metrekareli konutların yatırım aracı olarak görülmesi ve daha kolay alınabilmesi İstanbul'da küçük metrekarelilerin tercih edilmesindeki en büyük etken...

Can Köseoğlu, Döner Stop markası ile yurt dışına açılacak!

Şevket Sabancı’nın torunu Can Köseoğlu, aliden bağımsız ilk girişimi Döner Stop ile büyüme kararı aldı. Bundan sonraki dönemde bütün enerjisini Döner Stop’a vereceğini dile getiren Can Köseoğlu, ailesinin de büyük destek verdiğini söyledi...

Can Elektrik, Artemide tasarımlarını Adanalı mimarlarla buluşturdu!

Adanalı iç mimarlar ve mimarlar Can Elektrik Mavi Bulvar şubesinde dünyanın önde gelen aydınlatma ürünleri firması Artemide'in yeni tasarım ürünlerini incelemek üzere bir araya geldi.

Emrah Pehlivanoğlu: Ben ne yaparsam satardan kurtulmamız gereken dönemdeyiz!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Cordella Tuzla Satış Pazarlama Müdürü Emrah Pehlivanoğlu; hem Cordella projelerinden bahsetti, hem de 2014 yılı hakkında bilgi verdi...

Can Emrah Özoral kim Haberi

Can Emrah Özoral kim

Türkiye'de iş dünyası nakite sıkıştı. Bu sebeple kimi şirketler iflas ederken, bazıları da iflas ertelemeye başvuruyor. icralik.com'un patronu Can Emrah Özoral, teknoloji marketi Gold'un iflas ertelemesini buna örnek göstererek, “Emlak sektöründe de tablo aynı.” dedi. Nitekim sahibinden.com'da son 1 ayda ‘acil' başlığıyla 1.542 işyeri satışa çıkarıldı.


Türkiye'de azalan nakit, iş dünyasının belini büktü. Adalet Bakanlığı verilerine göre son 6 yılda borcunu ödeyemediği için mahkûm olan 110 bin 361 borçlu cezaevinde. 13 yılda bankalara olan tüketici borçları ise 134 kat arttı. Resmi rakamlara göre, 2002 yılında vatandaşların bankalara olan toplam borcu 6,6 milyar TL iken, rakam bugün 382 milyar liraya ulaştı. Aynı süre zarfında kredi kartı borçları ise 4,3 milyar TL'den, 76,5 milyar TL'ye yükseldi. Ekonomistlere göre bu rakamlar nakit akışının...