05 / 05 / 2024

Can Güvenlikli İskele Sistemleri iletişim

Can Güvenlikli İskele Sistemleri iletişim

Can Güvenlikli İskele Sistemleri Limited Şirketi, Erhan Can Bingöl tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Pendik, Doğu Mahallesi, Dr. Orhan Maltepe Caddesi'nde kuruldu.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

'Güvenlikli etiket veya işareti' olmayan inşaat demiri 30 Nisan'a kadar satılmalı! Stoklardaki inşaat demirine düzenleme

'Güvenlikli etiket veya işareti' olmayan inşaat demirleri 30 Nisan 2024 tarihinden sonra satışa konu edilemeyecek. Resmi Gazete'de tebliğ yayımlandı. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da depreme dayanıklı konut talebi katlandı! Ev alacaklar ilk önce deprem güvenliğini soruyor! 

Depremin ardından, İstanbul'un içindeki konut sahiplerinin, yatay mimarili ve deprem güvenlikli konutlara yöneldiği belirtildi. İstanbul'da konut satışlarında ilk sorunun, 'Depreme dayanıklı mı?' olduğu ifade ediliyor.

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Can Güngör tarafından kuruldu.

Hadise güvenlikli bir rezidansta ev arıyor!

Takıntılı hayranı yüzünden korku dolu günler geçiren Hadise, yeniden ev arayışına girdi. Haftanın belli günleri sevgilisi Kaan Yıldırım'ın evinde kalan şarkıcı, güvenlikli bir rezidansa taşınmaya hazırlanıyor.

İÜ Vefa binasına taşınan öğrenciler: Can güvenliğimiz kalmadı!

İstanbul Üniversitesi'nde yapılan restorasyon nedeni ile birçok bölüm Vefa ek binasına taşındı. Vefa ek binasına çürük raporu verildiğini ifade eden öğrenciler, "Can güvenliğimiz yok" dedi...

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde dersler, inşaat bitmeden mi başladı?

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde inşaat bitmeden binalarda ders verilmeye başlanması öğrenciler, akademisyenler ve üniversite çalışanlarının can güvenliğini tehdit ediyor…

ABD'de silahlı saldırılara karşı yüksek güvenlikli okul inşa ediliyor!

ABD'nin Michigan eyaletinde yer alan bir lise, 48 milyon dolarlık bir projeyle, olası bir saldırıya karşı güvenlikli hale getiriliyor.

Bursa'da yarım kalan inşaatlar güvenliği tehdit ediyor!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Albayrak, yarım kalan inşaatların hem can güvenliğini hem de toplumsal güvenliği tehdit ettiğini kaydetti.

Ümraniye Can Gür İlköğretim Okulu’nun temeli atıldı!

“Can Gür İlköğretim Okulu” nun temeli, 8 Haziran 2018 cuma günü, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, kamu protokolü ve Ümraniyelilerin yoğun katılımıyla görkemli bir törende atıldı. 

Gümüşbaret İnşaat ve Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüşbaret İnşaat ve Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Can Gümüşcüoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Güvenlikli site olmaz, güvenli site olur!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site güvenliği" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Gkz Yapı İnşaat Turizm Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gkz Yapı İnşaat Turizm Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Dilek Gökgöz, Ali Can Gökgöz ve Çelebi Gökgöz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Can Güvenlikli İskele Sistemleri iletişim Haberi

Can Güvenlikli İskele Sistemleri iletişim
Can Güvenlikli İskele Sistemleri Limited Şirketi, Erhan Can Bingöl tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 


Can Güvenlikli İskele Sistemleri Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat kalıpları , imalat yardımcı elemanları , inşaat iskeleleri, prop dikmeler , bağlantı elemanları , prekast beton kalıpları, prefabrik beton kalıpları, ,inşaat tesisatı yapmak. Her türlü kalıp ve iskele aksesuarları alım satımını, ithalat ihracatını , kiralamak ve kiraya vermek. Her türlü inşaat işleri için gerekli makine alet ve ekipmanların alım satımını , ithalat ihracatını yapmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut,işyeri, ticarethane inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel...