16 / 05 / 2024

Can Süngü

Can Süngü

ECK İnşaat Mimarlık ve Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Can Süngü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de Ümraniye, Nezih Tower Sitesi'nde kuruldu

Ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar giderek daha da can sıkıcı bir hal alırken pek çok kişi de yaşadıkları mağduriyetleri dile getiriyor. Peki ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır?

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında kiraların enflasyona etkisi ve Merkez Bankası’nın önerilerini kaleme aldı. Peki kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır? İşte Hepşen'in konu ile ilgili o yazısı...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

Citröen yeni fiyat listesini yayınladı! Fiyat artışı can sıktı

Citroen, kasım ayına ilişkin kredi kampanyasını açıkladı. İşte Citroen'in duyurduğu kredi kampanyasının detayları ve markanın sitesine göre modellerin başlangıç fiyatlarının tüm detayları...

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Arslanoğlu tarafından kuruldu.

Uzmandan son dakika uyarısı: Alibeyköy tehdit altında! Baraj suları can ve mal kaybına neden olabilir!

Libya'da yaşanan sel felaketi, İstanbul'daki barajların dayanıklılığını gündeme getirdi. İSKİ Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Yasemin Taşçı, Alibeyköy'ün tehdit altında olduğunu söyleyerek, baraj sularının can ve mal kaybına neden olabileceğini söyledi.

Avrupa'da faiz artırım döngüsünün sonuna geliniyor!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyi Üyesi ve Fransa Merkez Bankası Başkanı Francois Villeroy, ECB'nin önümüzdeki toplantı için seçeneklerini açık tuttuğunu belirterek “Avrupa'da faiz artırım döngüsünün sonuna yaklaşılıyor” dedi.

Ek MTV'de can sıkan gelişme! Büyük ceza kapıda

MTV ile ilgili yeni gelişme. Torba yasayla meclise gelerek kabul edilen ve çok tartışılan ek MTV için itirazlar sürüyor. Ancak yasanın iptali için yapılan itirazların sonucunu beklemeniz ve ek MTV'yi ödememeniz halinde de büyük cezalar gelebilir. İşte tüm detaylar...

Artık alan iki kez düşünecek! Ekmeğe zam yolda

Türk sofralarının olmazsa olmazı olan ekmek fiyatları sürekli zamlanıyor. Bu artışlar, ekmeğe yapılan zam oranlarıyla can sıkıcı bir hal aldı. Bir ekmeğin fiyatı 5 TL'yi aşarken,buğday fiyatlarındaki yükselişlerin ardından, yeni zam yolda

Zam zam zam! Sofraların vazgeçilmezi ateş pahası olacak

Türk sofralarının vazgeçilmez unsuru ekmek fiyatları her geçen gün artıyor. Ekmek fiyatlarına yapılan zamlar can sıkıcı bir hal aldı. Bir ekmeğin fiyatı 5 TL'yi yükselirken bazı yerlerde 5 TL'nin de üzerinde satılıyor. Buğday fiyatlarına yapılan zamların ardından ekmek fiyatlarına da zam yapılacağı

OPEC, küresel petrol talebindeki artış öngörüsünü sabit tuttu!

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), 2023 yılı için küresel petrol talebine yönelik artış öngörüsünü sabit tutarak günlük 2 milyon 320 bin varil olarak duyurdu.

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Sütcü ve Murat Bulut ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Naci Görür'den peş peşe deprem açıklaması: İstanbul'da can kaybı yaratacak bina sayısı 90 bin! 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, olası İstanbul depreminde can kaybı yaratacak bina sayısının 90 bin olduğunu açıklayarak, çözüm önerilerini sıraladı.  

Can Süngü Haberi

Can Süngü

ECK İnşaat Mimarlık ve Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Can Süngü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu. ECK İnşaat Mimarlık ve Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hissesinin tamamı Can Süngü'ye ait. 


ECK İnşaat Mimarlık ve Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat ve taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


ECK İnşaat Mimarlık ve Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Haliç Sokak, No:48, Nezih Tower Sitesi, B Blok...