29 / 04 / 2024

Çanakkale 100. yıldönümü

Çanakkale 100. yıldönümü

Simit Sarayı 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümünde Çanakkale’deki ilk mağazalarını açtı. Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu açılışta konuşma yaptı.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Karaca’dan 50. Kuruluş yıldönümüne özel dev kampanya! Eylül sonuna kadar ikinci ürüne yüzde 50 indirim!

Ev tekstili, küçük ev aletleri, sofra ve mutfak gibi çeşitli kategorilerde ürünler üreten Karaca, 50.yaşını kutluyor. Şirket, kuruluş yıldönümüne özel büyük bir indirim kampanyasını duyurdu.

Jeep Compass 80. Yıldönümüne özel yeniden tasarlandı! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Jeep Yeni Compass modelinin 80. Yıldönümüne özel fiyat listesini güncelledi. Peki Jeep Compass modelinin fiyat listesi nasıl? SUV modeli otomobil arayışında olanlar, bu otomobile bayılacaksınız. İşte otomobilin özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Bursa Yıldırım'da 100 evin tahliye kararına tepki!

Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi Mollaarap Mahallesi'nde geçen yıl başlayan okul inşaatı çalışmasında bazı evlerde çatlaklar meydana geldi. Bölgede 100'den fazla evin tahliyesine karar verildi.

RW Elfi Gayrimenkul 4. kuruluş yıldönümünü kutladı!

Gayrimenkul sektörünün Bursa'daki lokomotif firmalarından Realty World Elfi Gayrimenkul, 4. kuruluş yıldönümünü kutladı...

Hamit Demir 15 Temmuz yıldönümü görüşünü yayınladı!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir 15 Temmuz yıldönümü görüşünü yayınladı.

Binali Yıldırım'dan Çanakkale Ayvacık’a konut müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, Çanakkale Ayvacık’da meydana gelen depremden dolayı yıkılan evlerin bu yılın sonuna kadar yenilerinin yapılacağı müjdesini verdi.

Mitsubishi Electric'ten karbon salınımını yüzde 30 azaltma hedefi!

Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, "Karbon salınımını 100. yıldönümümüz olan 2021 yılında 2001 mali yılına kıyasla yüzde 30 azaltmayı amaçlıyoruz" ifadesini kullandı.

Bursa Yıldırım'ın 100 yıllık yatırım planı hazırlandı!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Karapınar-Değirmenönü'nde modern bir kenti ortaya çıkaracak 100 yıllık bir plan hazırlandı. 239 hektarlık alanda 35 bin nüfusu kapsayan plan, akademik odalar tarafından da olumlu karşılandı.

Binali Yıldırım İzmir yatırımlarını inceleyecek!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, cumartesi günü İzmir'in devam eden yatırımlarını yerinde inceleyecek. Bakan Yıldırım, İzmir Ticaret Odası'nın Hilton Oteli'nde yapılacak olan 130. kuruluş yıldönümü resepsiyonuna katılacak.

Yıldırım'ın çehresi dönüşümle değişiyor!

Bursa Yıldırım’da Kentsel dönüşüm projeleri başta olmak üzere yapılaşma hızla artarken, kanun ve yönetmeliklere uygun çevre ve şehrin doğal siluetini bozmayan yapılar da hızla yükseliyor.

Bursa Yıldırım'da dönüşüm yıkımlarla sürüyor!

Yıldırım ilçesi Sinandede Mahallesi'nin çehresini değiştirecek 8 bin 200 metrekarelik alanda Başolhan İnşaat tarafından 320 dairenin yapılacağı Sinandede Kentsel Dönüşüm 2. Etap Projesi'nde yıkımlar başladı.

Bursa Yıldırım'daki dönüşümde herkes kazanacak!

Yıldırım'ı her alanda yaşanabilir şehir yapma hedefiyle çalışmalarında hız kesmeyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yavuzselim Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlara kentsel dönüşüm ile ilgili bilgi verdi.

Çanakkale 100. yıldönümü Haberi

Çanakkale 100. yıldönümü

Çanakkale’deki ilk mağazalarını 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümünde açmaktan büyük gurur duyduklarını söyleyen Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, "İmkânsızlıklara rağmen kazanılan bu zafer, hem milletimizin kaderini hem de dünya tarihinin akışını değiştirmiştir"...