12 / 05 / 2024

Çanakkale 30 milyonluk kültür merkezi projesi

Çanakkale 30 milyonluk kültür merkezi projesi

5 yıl önce temeli atılan ve 2018'de tamamlanacağı sözü verilen Çanakkale Kültür Merkezi binasının inşaatı yarım kaldı. İnşa edilecek bina için 30 milyon lira para harcanmıştı.

Nef Arsa Çanakkale Köseler satışta! Peşinde yüzde 30'a varan indirim fırsatı!

Nef Arsa Çanakkale Köseler'de parsel satışları başladı. Projede teslimlerin 2024 Nisan'da yapılması planlanıyor. Peki Nef Arsa Çanakkale Köseler'de fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

İl Özel İdare Çanakkale'de arsa satacak!

Çanakkale İl Özel İdare, Çanakkale Cevatpaşa Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 9 Şubat 2023 tarihinde saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Ev hayaliyle 30 milyonluk vurgun

İzmir’de vatandaşın ev sahibi olma hayalinden faydalanan 14 kişi Kemalpaşa ilçesinde proje üzerinden ev sahibi olmak isteyen 60 kişiyi yaklaşık 30 milyon lira dolandırdı. Şüphelilerden 13 kişi gözaltına alınırken 4 kişi tutuklandı.

Bu şehirde yaşayan çiftçilere müjde! 30 milyonluk destek

Düzenlenen Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında çiftçilere 30 milyon liralık destek sağlanacak. İşte detaylar...

Ölen kapıcının milyonluk mirası paylaşılamadı! 30 yıl kapıcılık, yaptı mal varlığı dudak uçuklattı!

Başkent Ankara'da 30 yıl boyunca kapıcılık yaptıktan sonra 2015 yılında vefat eden ve mirasçılarına Pursaklar'da 3 daire, Çankaya'da 8 daire, yüklü miktarda altın, 1 arsa, ve 700 bin TL bırakan Mehmet Kaşkaya'nın 5 çocuğu arasındaki miras davası 9 yıldır devam ediyor.

Çanakkale Merkez'de 30.4 milyon TL'ye icradan satılık spor tesisi!

T.C. Çanakkale Satış Memurluğu, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Marmaros Mahallesi, 1426 ada 8 parselde yer alan spor tesisini 30 milyon 420 bin 405 TL'ye satıyor... 

TOKİ Çanakkale Biga'da 2 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale Biga'da iki yeni inşa etmek için düğmeye bastı. Projelerin ihalesi 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çanakkale'de 30 milyon liralık kültür merkezi projesi yarım kaldı!

5 yıl önce temeli atılan ve 2018'de tamamlanacağı sözü verilen Çanakkale Kültür Merkezi binasının inşaatı yarım kaldı. İnşa edilecek bina için 30 milyon lira para harcanmıştı.

TOKİ Çanakkale Ezine Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çanakkale İli, Ezine İlçesi, Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çanakkale Ezine Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

Çanakkale İli, Ezine İlçesi, Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 10 Eylül'de saat 14:30'da yapılacak.

Çanakkale Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

Çanakkale İli, Ezine İlçesi, Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 10 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Soner Yalçın Levent'teki villasında yasa dışı inşaat mı yaptı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın Levent’te SİT alanında yer alan ve kale gibi korunaklı olan 30 milyonluk villasında da yasa dışı inşaat yapıldığı belirtildi.

Çanakkale'ye 391 milyon liralık yatırım yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Çanakkale'de son 17 yılda İller Bankası Genel Müdürlüğü ile 391 milyon liralık yatırımla 90 projeye destek verdik. 148 milyonluk yatırımımız devam ediyor'' diye konuştu.

Çanakkale 30 milyonluk kültür merkezi projesi Haberi

Çanakkale 30 milyonluk kültür merkezi projesi

Çanakkale Belediyesi tarafından, 5 yıl önce Cumhuriyet Meydanı'nda temeli atılan Kültür Merkezi projesi tamamlanamadı. Sabah'ta yer alan habere göre; 2018'de tamamlanacağı belirtilen proje, şehir merkezinin ortasında beton yığını olarak kaldı. 30 milyon lira harcanan proje şu anda çürümeye terkedildi. Ayrıca şehirdeki otopark ve iş merkezi projesi de tamamlanamadı. 

Çanakkale Belediyesi, Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi'nin temelini 2015'te attı. Binanın inşaatı 2018'de tamamlanacaktı ancak bina beton yığını olarak kaderine terk edildi. 47 milyon liraya mal olacağı açıklanan proje için 30 milyon lira para harcandı. Beton yığını olarak kalan bina için yeni ihale yapıldı. İlk yatırımın dışında 49 milyon lira teklifle yeniden başka bir şirkete verildi. Böylece proje için 80 milyon lira harcanmış olacak.

700 araç, 20 adet iş yeri ve 107...