28 / 07 / 2024

çanakkale depremzede konutları

çanakkale depremzede konutları

Ayvacık ve Ezine ilçelerine bağlı köylerde şubat ayındaki sarsıntıda evleri hasar gören depremzedeler için yapılacak 205 kalıcı konut, 6 ay içinde teslim edilecek.

Çanakkale Moldavit Etap 2'de 4 milyon 150 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Çanakkale gözde ve büyüyen gölgesinde Güngör İnşaat tarafından inşa edilen Çanakkale Moldavit Etap 2'de konutlar 4 milyon 150 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki Moldavit Etap 2'de hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

TOKİ'nin Osmaniye'deki deprem konutları tamamlandı!

Depremin yıldönümünde Osmaniye'den TOKİ konutlarına ilişkin tamamlandığına dair açıklama yapıldı. Bu süreçte tamamlanan deprem konutları ise depremzede vatandaşları bekliyor.

AVM'de depremzede yakınları tarafından yakalanmıştı! Emlakbank Konutları müteahhidinin ifadesi ortaya çıktı!

Başkent Ankara’daki bir alışveriş merkezinde depremzede kadınlar tarafından yakalanıp polise teslim edilen ve sonrasında da tutuklanan Emlakbank Konutları müteahhidinin Mehmet Özat’ın ifadesi ortaya çıktı.

Deprem bölgesindeki 11 şehirde 456 bin 770 kalıcı konut inşa edilecek: Bakan Özhaseki'den yeni formül açıklaması! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki depremzede konutlarının yapımına hız kazandırmak için çeşitli formüller üzerinde çalıştıklarına ve bunları kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunacaklarına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Depremzede konutlarında ‘ihale’ uyarısı! Tek bir şirket yerine birçok müteahhit şirkete iş verilsin!

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Başkan Vekili Nedip Şimşek, deprem bölgesinde inşa edilecek konutların yapım sürecinde açılacak ihaleler ile ilgili endişelerini ve önerilerini paylaştı.

İzmir'deki depremzede konutlarının 2. etabı için kura çekilişi yapıldı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde evleri yıkılan ya da ağır hasar gören vatandaşlar için Bayraklı ilçesindeki rezerv alanda hayata geçirilen projede 2. etapta yer alan 267 konut ve 4 iş yerinin sahipleri, kura çekimiyle belirlendi.

TOKİ Çanakkale Merkez'e müjdeyi verdi! 2+1, 3+1 yeni konutlar geliyor! 

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci 14 Eylül'de resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Çanakkale'de de yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Çanakkale Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Çanakkale Merkez 2022 ucuz konut projesi..

TOKİ Çanakkale projesi için geri sayım başladı! O ilçeye yüzlerce ucuz konut geliyor!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'de de yeni konutlar hayata geçirecek. İşte TOKİ Çanakkale projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Çanakkale projesi için düğmeye bastı! Çanakkale'nin o ilçesine 509 yeni ve ucuz konut geliyor!

Yeni yatırımlar için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'de de yeni konutlar inşa edecek. İşte TOKİ Çanakkale projesi ile ilgili detaylar...

Çanakkale'de 70 yıllık evler için tapu iptal davası açıldı!

Çanakkale'nin Karbastı Mahallesi'nde, 70 yıllık evlere ve yeni yapılan deprem konutlarına; orman alanları içerisinde olması nedeniyle tapu iptal davası açıldı. 

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul fiyatlarını uçurdu!

1915 Çanakkale Köprüsü, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını uçurdu. Çanakkale'de senelik değer artışı konutlar için yüzde 32, arsalar için yüzde 38, araziler için ise yüzde 37 olarak gerçekleşti.

Çanakkale Ayvacık'ta depremzedeler konutlarını bekliyor!

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ayvacık deprem konutlarına ilişkin konuştu. Ceylan, 86 köylü için hala konut inşa edilmediğine vurgu yaptı.

Çanakkale'nin gündeminde sosyal konutlar var!

Çanakkale Belediyesi'nde gerçekleşen toplantıda Sosyal Konutların Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili son durum tartışıldı. 

çanakkale depremzede konutları Haberi

çanakkale depremzede konutları

Çanakkale'nin Ayvacık ve Ezine ilçelerine bağlı köylerde şubat ayındaki sarsıntılarda evlerinin hasar görmesinin ardından kurulan konteyner kentte yaşayan depremzedeler için yapılacak her biri 106 metrekare büyüklüğünde, 3 oda ve 1 salon şeklindeki 205 kalıcı konut, 6 ay içinde teslim edilecek.


Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Ayvacık'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 5,3 büyüklüğünde depremin ardından bölgede en büyüğü 5 olmak üzere artçı sarsıntılar devam etti. 6 Şubat ve 1 Nisan arasında 2 bin 770 sarsıntı kaydedildi. Bölgede en fazla sarsıntı 7 Şubat'ta 245, en az sarsıntı ise 29 Mart'ta 4 olarak kayıtlara geçti.


Depremde Ayvacık ilçesindeki 31 köy ve 10 mahallede, Ezine ilçesinde de 4 köyde bin 40'ı ağır olmak üzere 2 bin 680 yapının zarar gördüğü...