02 / 05 / 2024

çanakkale fabrika

çanakkale fabrika

Kale Grup, Çan’daki ilk fabrikasının yerine de 100 milyon TL’ye yeni fabrika kuracak. 58 yıl önce üretime geçen ilk fabrikanın yerine yapılacak granit fabrikasının temeli ise Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın katılımıyla atıldı.

Çanakkale Konyak Fabrikası’nın yerine ya AVM ya rezidans!

Milliyet Gazete Yazarı Güngör Uras, Kanyak fabrikası arazi hakkında düşüncelerini yazdı. İşte o yazı!

Dardanel, Çanakkale'deki arazisini 65 milyon TL'ye geri alacak!

Dardanel Önentaş Gıda, Çanakkale'deki fabrika arazisinin 65 milyon TL + KDV bedel karşılığında müteahhit firmadan devralınmasına karar verildi.

Akçansa'nın Çanakkale fabrikasında sürdürülebilirlik başarısı! 

Akçansa'nın Çanakkale fabrikasında KGS tarafından bağımsız online denetim yapıldı ve fabrika ‘Kaynakların Sorumlu Kullanımı Uluslararası Sürdürülebilirlik Belgesi’ni kazandı...

Dardanel'den fabrika arazilerin geri alımı açıklaması!

Dardanel Önentaş, Çanakkale ve Edirne Enez'deki fabrika bina ve arazilerinin geri alımı ve ilgili protokol kapsamında tüm borçlarımızın kapatılması müzakerelerine ilgili kurumlar ile başlanmasına karar verdi.

İÇDAŞ'ın fabrika alanı Çanakkale Özel Endüstri Bölgesi oldu!

Çanakkale İli, Biga İlçesinde bulunan ve ekli haritada sınırları gösterilen İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Çanakkale Özel Endüstri Bölgesi olarak ilan edildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çanakkale Biga'da 3 milyon 411 bin TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Biga İcra Dairesi Çanakkale ili Biga ilçesinde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Fabrikanın toplam bedeli 3 milyon 411 bin 577,77 TL olarak belirlendi.

Biga OSB'de icradan 4.5 milyon TL'ye satılık 2 fabrika!

Biga İcra Dairesi, Çanakkale İli, Biga İlçesi, Balıklıçeşme Beldesi'ndeki iki adet fabrika binası ve arsa vasıflı olan taşınmazı satışa çıkardı. İhalesi 13 Ekim Perşembe günü yapılacak fabrikaların toplam satış bedeli 4 milyon 550 bin TL olarak belirlendi.

Çanakkale'de 11.2 milyon TL'ye satılık fabrika!

Çanakkale 2. İcra Dairesi, Çanakkale İli Eceabat İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 128 bin TL olarak belirlendi.

Dardanel, Çanakkale´deki fabrika arazisine konut yapacak!

Dardanel, Çanakkale´de fabrikanın bulunduğu arazide gayrimenkul geliştirme projesi için mutabık kalındığını, sağlanacak gelirden borçların ödenmesi ile ilgili alacaklı bankalarla müzakere edilmesine karar verildiğini bildirdi.

Kale Grup, Çanakkale'de 100 milyon TL yatırımla yeni fabrika kuracak!

Kale Grup, Çan’daki ilk fabrikasının yerine de 100 milyon TL’ye yeni fabrika kuracak. 58 yıl önce üretime geçen ilk fabrikanın yerine yapılacak granit fabrikasının temeli ise Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın katılımıyla atıldı.

Dardanel Çanakkale'deki arsasına konut inşa edecek!

Dardanel Çanakkale'deki fabrika arsasına konut ve yaşam alanı inşa edecek...

Çanakkale Gelibolu'da 1.4 milyon TL'ye icradan tekstil fabrikası!

T.C. Gelibolu İcra Müdürlüğü, Çanakkale ili Camikebir mahallesi Bırçlalı tepe mevkiindeki tekstil atölyesi de bulunan fabrika binasını 1 milyon 426 bin 690 TL'den satışa çıkardı. İlk satış, 06 Nisan 2012 Cuma günü 10:30-10:35 saatleri arasında gerçekleşti

çanakkale'de icradan 1 milyon TL'ye satılık fabrika binası!

Biga İcra Müdürlüğü, çanakkale İli, Biga İlçesi, Balıklıçeşme Köyü, Taşlıtarla Mevkii, 172 ada, 5 parselde yer alan 8 bin 142 metrekare alanlı tarla ile üzerinde yer alan fabrika binasını satışa sunuyor

Gelibolu'da icradan 1 milyon 426 bin TL'ye satılık fabrika!

Gelibolu İcra Müdürlüğü, çanakkale İli, Gelibolu İlçesi, Camikebir Mahallesi, Sırçalı Tepe MEvkii, 400 ada 15 parselde yer alan 3 bin 266 metrekare arsa vasıflı taşınmazı ve üzerindeki fabrika binasını satışa sunuyor

çanakkale fabrika Haberi

çanakkale fabrika

Kale Grubu, Çanakkale Zaferi’nin 100. yılını “Çanakkale’nin Evlatları” adıyla interaktif belgesel haline getirdi. Kale Grubu, Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl dönümünü interaktif bir dijital belgesel ve 100 milyon liralık yeni bir yatırımla anıyor. İnteraktif belgesele, “Çanakkale’nin Evlatları/Sons of Gallipoli” adı verilen belgesel Türkçe ve İngilizce versiyonlarıyla canakkaleninevlatlari.com ve sonsofgallipoli.com adreslerinde dün gösterime girerken, 58 yıl önce üretime geçen ilk fabrikanın yerine yapılacak granit fabrikasının temeli ise Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın katılımıyla atıldı.

Çanakkale ruhu olmalı

Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, “1950’lerin ortasında hayvan pazarı kurulan bu yere, 24 yaşındaki idealist bir genç, fabrika kurdu. Bugün, Kale Grubu’nun doğduğu ilk fabrikayı yeniden, yepyeni bir teknoloji ile hayata geçirmek için temel atıyoruz. Allah nasip ederse geçmişin sağlam temelleri üzerine inşa edilen geleceği bugün...