06 / 10 / 2024

Çanakkale hastane projeleri

Çanakkale hastane projeleri

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale il merkezi, Bayramiç, Çan, Ezine ve Gelibolu ilçelerine 6 butik Hastane yapılacağını açıkladı.

TOKİ Çanakkale Merkez'e müjdeyi verdi! 2+1, 3+1 yeni konutlar geliyor! 

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci 14 Eylül'de resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Çanakkale'de de yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Çanakkale Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Çanakkale Merkez 2022 ucuz konut projesi..

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için geri sayım başladı!

Megakent İstanbul'u önce Çanakkale'ye, ardından da Kuzey Ege'yle birleştirecek olan Türkiye'nin en prestij sahibi projeleri arasında yer alan köprüde, açılış için gün sayılırken çalışmalar da tam gaz sürüyor. 

Çanakkale Biga Hastanesi için geri sayım başladı!

Çanakkale Biga'da inşa edilen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 

Çanakkale'deki yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Çanakkale'de gerçekleştirilen yatırım projeleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Ceylan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Yapımı planlanan 4 hastane!

İstanbul'da dönüşüm, sadece konut alanlarında değil, hastane, okul gibi kamu binalarında da tüm hızıyla sürüyor. Özellikle deprem odaklı kamu dönüşüm projeleri hayata geçiriliyor. 

Çanakkale Lapseki Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamam!

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yapımına geçen yıl başlanılan devlet hastanesinin inşaatı tamamlandı. Hastane mevcut çalışmaların sona ermesinden sonra hizmete açılacak.

Bulvar İş ve Bulvar Konut ile Çanakkale'ye yeni konsept!

Eyüpoğlu İnşaat’tan Bulvar Projesi, Bulvar İş ve Bulvar Konut ile göz kamaştıran proje. Çanakkale’nin cazibe merkez, olan yeni Devlet Hastanesi’nin karşısında, Bulvar İş ve Bulvar Konut projeleri göz kamaştırıyor.

Hasan Karahan : Giresun cazibe merkezi haline gelecek!

Aksu Mahallesi'nde yapımı devam eden konut, stadyum ve hastane projeleri tamamlandığında bölgenin, Giresun'un cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Vali Karahan, inşaat imalatlarının ne aşamada olduğu ve konut teslimlerinin ne zaman yapılabileceğini sordu.

Turkcell ve Rönesans’tan ‘Dijital Hastane Dönemi’ni başlatacak güçbirliği!

Turkcell, Rönesans Sağlık Yatırım ile 500 milyon TL’lik dev bir işbirliğine imza attı. Şehir hastaneleri projeleri kapsamında 5 yıl süreyle hastane bilgi yönetim sistemleri, dijital altyapı ve işletmesi Turkcell tarafından uçtan uca sunulacak.

Çanakkale'de RES projeleri gün yüzüne çıkıyor!

Çanakkale'de Rüzgar Enerji Santralleri (RES) projeleri birer birer gün yüzüne çıktı. Kentin birçok noktasında binlerce tribünlük projeler yapmak için firmalar kuyruğa girdi.

Türkiye Müteahhitler Birliği 2016 yılı ilk çeyrek analizini açıkladı!

TMB, 2016 yılı ilk çeyrek analizini açıkladı. Raporda, “Devam eden entegre sağlık yerleşkeleri ve hastane projeleri ile kentsel dönüşüm süreci ve konut satışlarının iç piyasaya canlılık katmaya devam edeceği değerlendirilmektedir” denildi.

Çanakkale'de Bozcaada entegre hastanesi yapılacak!

Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirten AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, onayı alınan Entegre Hastane ve Sağlık Lojmanı hakkında bilgi verdi.

Çanakkale hastane projeleri Haberi

Çanakkale hastane projeleri

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale il merkezi, Bayramiç, Çan, Ezine ve Gelibolu ilçelerine 6 butik Hastane yapılacağını açıkladı. Sağlık Bakanlığı, 112 acil çağrı hattının gereksiz yere meşgul edilmesinin önlenmesi ve trafikte ambulansların geçiş önceliğine özen gösterilmesiyle maksadıyla bir proje hayata geçirdi. İskele meydanında kurulan çadırda, Sağlık Bakanlığı hizmetleri tanıtıldı. Çeşitli özeliklere sahip ambulans ve arama kurtarma araçları ile sağlık botunun da sergilendiği programa katılan AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale’ye sağlık yatırımlarının süreceği müjdesini verdi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Turan, "112 hattını geçen sene 120 milyon kişinin aradığı, ancak 4 milyonunun gerçek hasta çıktığı bir süreçten bahsediyoruz. Bu vahim bir tablo. İstiyoruz ki bu kampanya başarılı olsun ve aramalarda isabetli olsun. Gereksiz meşgul etmek, şaka için...