20 / 07 / 2024

Çanakkale kent meydanına ne olacak

Çanakkale kent meydanına ne olacak

Çanakkale Kent Meydanı ve Yakın Çevresi Düzenlenmesi Kentsel Tasarım Projesine ilişkin birincilik ödülü alan proje sahipleri ile alanın uygulama projelerinin alınması için sözleşme imzalandı.

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

Finike Kent Meydanı'nın imar planları bakanlığa iletildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Finike Belediyesi'nin hazırladığı kent meydanı alanına ait dolgu imar planı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletildi.

Karaman Aktekke Kent Meydanı için yıkımlara başlandı!

Karaman’da Aktekke Kent Meydanı projesi için iki okul ve eski Diş Hastanesi'nin yıkımına başlandı. elediye Başkanı Ertuğrul, Çalışkan yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Trabzon Kent Meydanı için 15 milyon TL harcandı!

Trabzon Yomra Belediyesi tarafından başlatılan kent meydanı projesinde yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, “Kent meydanı projemizde yıkım çalışmalarımız son sürat devam ediyor” diye konuştu.

Afyonkarahisar Kent Meydanı inşaatının yüzde 70’i tamamlandı!

Afyonkarahisar’da yapımına başlanılan Kent Meydanı Projesi'nde sona yaklaşıldı. 10 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen projenin yüzde 70’i tamamlandı.

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

Kocaeli Kartepe'ye dev kent meydanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye dev bir kent meydanı inşa ediyor.

Van'a 80 milyonluk kent meydanı geliyor!

Van Büyükşehir Belediyesi 25 bin metrekarelik atıl alanı 80 milyon dolarlık projeyle kent meydanına çeviriyor...

Kocaeli Kent Meydanı'nda tabliye çalışmaları yapılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent meydanı ve otopark projesindeki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Gölbaşı'na kent meydanı ve eğitim kampüsü geliyor!

Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokol İmza Töreni gerçekleştirildi. Projeyle ilçeye büyük bir kent meydanı ve park inşa edilecek. 

İzmit Kent Meydanı inşaatı hızla ilerliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Kent Meydanı'nın inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Ordu Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak tarihinde gerçekleştirecek.

Sultangazi kent meydanı imar planı tadilatı askıda!

Sultangazi İlçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, Kent Meydanı'na ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Çanakkale kent meydanına ne olacak Haberi

Çanakkale kent meydanına ne olacak

14 Haziran 2013 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan ilan ile birlikte yarışma süreci başlayan ve 25 Ekim 2013 tarihinde ödül töreni gerçekleşen Kent Meydanı ve Yakın Çevresi Düzenlenmesi Kentsel Tasarım Projesine ilişkin birincilik ödülü alan proje sahipleri ile alanın uygulama projelerinin alınması için sözleşme imzalandı. 

İmza törenine Belediye Başkanı Ülgiir Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları Z. Özleyiş Çetin, Ali Sürücü ve S. Handan Özyayla, İmar ve Şehircilik Müdürü M. Kemal Albayrak, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü çalışanları ile yarışmada birincilik ödülü alan Bülent Tarım öncülüğündeki ekip üyeleri katıldı. 32L4A pafta 474 ada 12 nolu parsel ve eski 174 ada 5 nolu parselinde bulunan İskele Meydanındaki eski Anafartalar Oteli, eski Balıkhane Sokak, Çimenlik Kalesi ve Yalı Caddesi arasındaki kıyı şeridini içeren bölge ile Mehmetçik...