18 / 07 / 2024

çanakkale konut güvenliği

çanakkale konut güvenliği

Güvenli konutların yapılabilmesi için Çanakkale Belediyesi’nce belirlenen kriterler uygulanmaya başlandı.

4 maddede sitelerde iş güvenliği uygulamaları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "4 maddede sitelerde iş güvenliği uygulamaları" konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı..

Konut sitelerinde havuz güvenliği!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " konut sitelerinde havuz güvenliği " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

10 maddede site güvenliği!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için 'Site Güvenliği'' konusunu kaleme aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı....

Sitelerde ortak alan güvenliği nasıl olmalı?

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " Sitelerde ortak alan güvenliği " konusunu değerlendirdi. İşte Nihat Dönmez'in Emlakkulisi.com okurları için yazdığı yazı...

Çanakkale Konut Günleri yarın başlıyor!

Çanakkale Müteahhitler Birliği'nin 13-19 Mayıs tarihlerinde İskele Meydanında düzenleyeceği Çanakkale Konut Günleri kapsamında katılımcı firmalar ardı ardına indirime gitti. Bazı firmaların yapacağı indirimler 15 bin TL'ye kadar ulaşıyor.

Çanakkale Konut Günleri ile sektör hareketlenecek!

Çanakkale Müteahhitler Birliği’nin 13-19 Mayıs tarihlerinde ilkini düzenleyeceği Çanakkale konut günleri, hem ziyaretçi hem de satış rekoruna koşuyor. Konut günlerinin sektörü hareketlendirmesi öngörülüyor..

Çanakkale Konut Günleri başlamadan rekor kırıyor!

Çanakkale Müteahhitler Birliği’nin 13-19 Mayıs tarihlerinde ilkini düzenleyeceği Çanakkale Konut günleri, hem ziyaretçi hem de satış rekoruna koşuyor. Katılımcılar Çanakkale’deki bir aylık konut satışının yüzde 80’ini bir haftada gerçekleştirmeye hazırlan

Çanakkale Konut Günleri 13 Mayıs'ta başlayacak!

Çanakkale Müteahhitler Birliği tarafından 13-19 Mayıs tarihlerinde organize edilecek olan Çanakkale Konut Günleri kapsamında Çanakkale'nin bir aylık konut satışının yüzde 80'i satılacak.

Çanakkale Konut Günleri ne zaman?

Çanakkale Müteahhitler Birliği, konut alanında bir ilke imza atarak Çanakkale Konut Günleri’ni düzenleyecek. İskele Meydan’ında yapılacak Konut Günleri’nde yer almak için çok sayıda firma yarışa giriyor..

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu değişikliği yayımlandı!

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Resmi Gazete'de yayımlandı. Ceylanpınar'da Hazine arazisinde taşınmazı bulunanlara mülkiyet hakları devredilecek.

İş sağlığı ve güvenliği kanununda değişiklik kanunu!

İş sağlığı ve güvenliği kanunu ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanun 23 Nisan 2015 tarihinde 29335 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte mevzuatta yapılan değişiklikler....

Çanakkale Konut Günleri 13-19 Mayıs'ta!

Çanakkale Müteahhitler Birliği, konut alanında bir ilke imza atarak Çanakkale Konut Günleri'ni düzenleyecek. İskele Meydan'ında yapılacak Konut Günleri'ne katılan firmalar Konut Günleri'ne özel indirimler yapacak.

Çanakkale Konut Günleri 13-19 Mayıs'ta düzenlenecek!

Çanakkale Müteahhitler Birliği, konut alanında bir ilke imza atarak Çanakkale Konut Günleri’ni düzenleyecek. İskele Meydan’ında yapılacak Konut Günleri’nde yer almak için çok sayıda firma yarışa girdi. Firmalar Konut Günleri’ne özel indirimler yapacak.

çanakkale konut güvenliği Haberi

çanakkale konut güvenliği

Birinci derecede deprem bölgesinde yer alan Çanakkale’de zemin etüdü çalışmaları ile ilgili bilgiler veren belediye yetkilileri; “Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Jeoloji ve Jeofizik Mühendisliği Öğretim Elemanları ile Çanakkale Belediyesi sınırlarının imar planına esas jeolojik – jeoteknik zemin etüdü raporu ve haritaları hazırlanması işi ile ilgili olarak protokol imzalanmış ve çalışmalara başlanılmıştır.

İmzalanan bu protokol çerçevesinde nihai raporun ilk etap çalışması olan ve jeofizik çalışmalara esas teşkil edecek olan yer altı radarı ölçümü, mikrotremör ölçümü, sismik tomografi ölçümü, yüzey dalgası analizi, zemin dinamik ve elastik parametrelerin hesaplanması, deprem tehlike analizi ve raporlarının hazırlanması çalışmaları tamamlanmış olup ortaya konulan ilk sonuçlar kamuoyu ile paylaşılmıştır.

Çanakkale ilinin 1.derece deprem bölgesi olması, kent merkezinin büyük bir kısmında oturma, sıvılaşma vb. zemin problemlerinin mevcut olması ve...