03 / 05 / 2024

çanakkale mavi marmara evleri

çanakkale mavi marmara evleri

Kocalar İnşaat, Mavi Marmara Evleri projesinin ikinci etabının 4 blokluk kısmını Remax Troia Gayrimenkul aracılığıyla satışa sundu

Uzmanlardan Marmara'daki 4 il için deprem uyarısı: O fay hattı incelenmeli, yapı stoku zemine göre yenilenmeli!

Yaklaşık 6 milyon kişinin yaşadığı Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova için deprem uzmanları önemli uyarılarda bulundu. İşte Güney Marmara'yı bekleyen deprem riski...

Biga'da 20 günde 150 deprem oldu, 'Yeni fay olabilir' dendi! Büyük Marmara depremini etkiler mi? 

ÇOMÜ DAUM Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler, Çanakkale Biga'da 4 Şubat'tan bu yana meydana gelen 150 deprem ile ilgili konuştu. Bekler, yeni fay olabileceğine dikkat çekti ve Marmara depremini tetikleyip tetiklemeyeceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Marmara Ringi’nin açılmasına 235 kilometre 

1915 Çanakkale Köprüsü hizmete açıldı. İstanbul’un transit trafiğini azaltacağı söylenen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün 14.5 milyar avroluk katma değer sağlaması bekleniyor. Kapsamlı bir otoyol projesinin bütünü olarak bilinen Marmara Ringi’nin de tamamlandığı söyleniyor. 

Kuzey Marmara fayındaki gerilim hangi bölgeleri etkiliyor?

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Çanakkale'de bugün sabah saatlerinde yaşanan depremle ilgili konuştu. Naci Görür, "Kuzey Marmara ile birlikte buralarda da gerilim artıyor" şeklinde konuştu.

Çanakkale Köprüsü Marmara'nın transit trafik yükünü sırtlayacak!

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü", Marmara Bölgesi'nin transit trafik yükünü de sırtlayacak.

1915 Çanakkale Köprüsü 2020'de açılıyor!

Yatırımı tüm hızıyla süren dünyanın en uzun orta açıklıklı 1915 Çanakkale Köprüsü, Marmara’yı Ege’ye bağlayacak. Köprü, 18 Mart 2022'de hizmete açılacak.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde dev çelik şaftlar hazır!

Çanakkale Boğazı’nın ilk ve Marmara Bölgesi’nin ise 5. asma köprüsü olan 1915 Çanakkale Köprüsü Projesi’de yeni bir gelişme yaşandı. Proje kapsamında ayakların temelini oluşturan şaftların yapımı tamamlandı.

Mega projeler Marmara'nın değerini daha da artıracak!

Marmara'nın kaderini değiştirecek mega projenin bir ayağı olan Kınalı - Tekirdağ -Çanakkale - Balıkesir Otoyolu, geçtiği bölgelere değer katıyor. Yapımının tamamlanmasıyla bölgede değer artışı da hızlanacak. Ekonomist’ten Levent Gökmen Demirciler 31 bölgeyi son beş yıllık verilerle inceledi...

Çanakkale, Marmara'yı Avrupa'ya bağlayan büyük yol aksı olacak!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Kongre ve Fuar Merkezi'ndeki AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 1915 Çanakkale Köprüsü hakkında açıklamalar yaptı.

8 maddede 1915 Çanakkale Köprüsü'nün bilançosu!

Hafta sonu ayaklarının temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü, Marmara Bölgesi’nde inşa edilecek 5’inci köprü olacak ancak bir çok ilkleri yaşatacak.

Çanakkale 1915 köprüsü Marmara'ya değer katacak!

Mart ayında temeli atılan Çanakkale 1915 Köprüsü dünyanın en uzun köprülerinden biri olacak. Köprü devreye alındığında Marmara Bölgesi’nin ring halinde dolaşılmasını sağlayacak olan otoyol projesinin son ayağı da tamamlanacak.

Maltepe Yeşil Mavi Evleri satılık!

Toplam 300 konut ve 5 adet ticari üniteden meydana gelen Maltepe Yeşil Mavi Evleri satılık fiyatları 454 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki daireler Marmara Denizi ve Adalar manzarasına hakim.

Yeşil Mavi Başıbüyük fiyatları!

Toplam 300 konut ve 5 ticari üniteye yer verilen Yeşil Mavi Başıbüyük projesi 21 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Projede daireler Marmara Denizi ve Adalar manzaralı. İşte Yeşil Mavi Başıbüyük fiyatları...

çanakkale mavi marmara evleri Haberi

çanakkale mavi marmara evleri

İnşaat sektöründeki deneyimi ve proje anlayışıyla tasarım ve teknolojinin sunduğu olanakları bütünleştirerek farklı, doğaya saygılı bir yaşam merkezi yaratan Kocalar İnşaat, Mavi Marmara Evleri Etap 2’nin 78 konuttan ve 5 farklı daire tipinden oluşan  4 blokluk  kısmını Remax Troia Gayrimenkul şirketi aracılıyla satışa sundu.


Esenler’de yaşamın merkezine konumlandırılan Mavi Marmara Evleri, ilköğretim okuluna 500 metre, Mili Piyango Anadolu Lisesi'ne 750 metre, Carrefour’a 1 kilometre, hastaneye 1,250 metre, Anafartalar Spor Salonu'na 1,150 metre uzaklıkta yükseliyor.


Çanakkale'de bir ilk olarak kendi elektriğini üreten ilk proje olan Mavi Marmara Evleri'nde asansör bahçe ve çevre aydınlatmaları gibi ortak aydınlatma alanları için aidat ödemiyor.


Birinci etabı hızlı bir şekilde satılan Mavi Marmara Evleri'nde 115 metrekare, 120 metrekare, 135 metrekare, 145 metrekare, 165 metrekare büyüklüğünde 2+1 ve 3+1...