06 / 05 / 2024

Canan Özün

Canan Özün

Nosa Mimarlık Limited Şirketi, Canan Özün tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Ş. Yarbay Cesur Caddesi, Hizal Sokak'ta kuruldu.

Dolar bıçak sırtında! Bir sabah ansızın uyanacaksınız dolar 35 TL olmuş!  Elinde dolar olanlar gözünüzü dört açın 

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların ansızın 35 lira olacağını söyleyerek elinde dolar olan yatırımcıların gözlerini dört açmaları konusunda uyardı. İşte son dakika Selçuk Geçer dolar yorumu...

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş elinde altın ve dolar olanları kırmızı kodla uyardı! Açtı ağzını yumdu gözünü!

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken dolar ise yatay seyrine devam ediyor. Altın ve dolar için yatırımcılar alım fırsatını kovalarken Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın ve dolar olanları kırmızı kodla uyardı! Açtı ağzını yumdu gözünü...

SGK maaşınızın 24 katı ödeme yapacak! İşte başvuru detayları!

Maaşınızın 24 katı kadar ödeme alabilirsiniz. Başvurular SGK'ya (Sosyal Güvenlik Kurumu) aracılığıyla yapabilirsiniz. İşte detaylar!

Altın resmen füze gibi fırlayacak! Altın medyumu İslam Memiş tarih ve rakam verdi! Herkes gözünü dört açsın

Spot altın geçtiğimiz hafta 1700 doları geçti. ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasından sonra hafifçe gerileyen altın fiyatları için Altın medyumu İslam Memiş'ten altının füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Herkes gözünü dört açsın...

Kış yüzünü gösterdi! Sebze ve meyve fiyatları uçuşa geçti

Yaz aylarında tarladan çıkan mahsul ile sebze-meyvede fiyat artışları durmuştu. Kışın yüzünü göstermeye başlamasıyla birlikte yazlık sebze meyve ürünlerinde fiyatlar yeniden yükseldi.

Elinde 1 doları bile olanlar hemen bakın!  Dolar gözünü zirveye dikti geliyor

Dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından gözler dolar kuruna çevrildi. Elinde bir doları bile olanı ilgilendiriyor hemen bakın! Dolar güzünü zirveye dikti geliyor.

Emekli promosyonunda son dakika! Bankalar kesenin ağzını açtı! Ödemeler 8250 TL'yi buldu! Garanti, Akbank, Ziraat, TEB..

Emekli promosyonunda yarış kızıştı. Bankalar müşteri çekmek için kesenin ağzını açtı. Peki 2022 en yüksek emekli promosyonunu hangi banka veriyor? İşte detaylar...

Rusya’nın gaz ambargosu üzerine AB yüzünü başka yöne çevirdi! İki ülkeyle anlaşma

Savaş nedeniyle AB ile Rusya arasında yaşanan gerilim tırmanıyor. Rusya’nın Avrupa’ya uygulamakla tehdit ettiği gaz ambargosunun ardından AB yüzünü başka yöne çevirdi. İsrail’le doğal gaz anlaşması yapacağını duyuran AB Komisyonu Başkanı Von Der Leyen, gazın Mısır üzerinden sağlanacağını söyledi.

Riskli Yapıyı Malik, Kiracı veya Sınırlı Ayni Hak Sahibi Olmaksızın Kullananlara Yardım Yapılması Kararında Değişiklik!

6306 Sayılı Kanun Kapsamında Riskli Yapıyı Malik, Kiracı veya Sınırlı Ayni Hak Sahibi Olmaksızın Kullananlara Yardım Yapılmasına Dair Kararda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar bugünkü 31855 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sözcü enflasyon zammı yaptı haberi "Artık sözün bittiği yerdeyiz ya var olacağız ya yok olacağız"diyerek duyurdu

Türkiye'de dolar kurunda yaşanan yüksek enflasyonun en fazla etkilediği kesimlerin başında yazılı medya geldi Kağıdın ithal olması nedeniyle fiyatının dolara endeksli artması Sözcü Gazetesi'nin fiyatına zam yapmasına neden oldu. Gazete haberi 'Sözün bittiği yer' diye duyurdu.

Audi A8 Lounge gemi gibi araba sözünü hak ediyor! İşte 27 Nisan Audi A8 fiyat listesi

Alman otomobil üreticisi Audi üst sınıf premium modeli A8 Lounge modelini geçtiğimiz yılın Aralık ayında pazara sürdü. Geniş iç hacmiyle 'gemi gibi araba' sözünü fazlasıyla hak eden Audi A8'in Nisan ayına ait güncel fiyat listesi ve özellikleri haberimizde...

Türkiye'nin milli arabası TOGG yeni yüzünü ilk kez gösterdi

Türkiye'nin yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG, yeni yüzünü ilk kez gösterdi. TOGG'un üretim bandından inmeden önce karlı ve soğuk hava koşullarında yapılan testlerinden paylaşılan videoda araçla ilgili yeni detaylar dikkat çekti.

Özün Lojistik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Özün Lojistik Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 194 bin 750 TL sermaye bedeli ile Sema Cıngıllıoğlu tarafından kuruldu.

Canan Özün Haberi

Canan Özün
Nosa Mimarlık Limited Şirketi, Canan Özün tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu. 


Nosa Mimarlık Limited Şirketi iş konusu; Mimarlık-Mühendislik a- Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, cephe kaplama yapmak, tabela yapmak, seramik ve mobilya dekorasyon işlemleri yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her...