10 / 05 / 2024

çandır çayının kenarı imara mı açılıyor

çandır çayının kenarı imara mı açılıyor

Karaman Çayı ile Çandır Çayı arasında kalan ve özel mülkiyetler sebebiyle bugüne kadar tamamlanamayan bin 800 metrelik bölüme eklenecek ilave yol bölümü bağlanmak üzere yolun iki tarafındaki alanlar imara açılacak.

Toprak yatırımı için Ağustos ayını bekleyin!

Mevduat faizlerinin yükselmesiyle birlikte vatandaşın kafası parasını nerede değerlendireceği konusunda karıştı. Toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel, geldiği bugünlerde yatırımcı Aksel, toprak yatırımı için Ağustos ayının beklenmesi gerektiğini söyleyerek nedenlerini açıkladı.  

Altın son 2 ayın zirvesine yakın seyrediyor! Elinde altını olan köşeyi döndü! 4 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde son iki ayın zirvesine yakın seyrediyor. Bugün altın fiyatları yükselirken, yatırımcılar güncel canlı altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? 4 Mart 2024 altın fiyatları.

Altın 2 bin doların altına indi! Son 2 ayın en düşük rakamları! Yatırımcılar hemen bakın! 14 Şubat 2024 altın fiyatları

Altının onsu bugün 2 bin doların altına geriledi. Son iki ayın en düşük rakamları görüldü. Bugün altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları kaç lira? 14 Şubat 2024 altın fiyatları.

ABD'de bekleyen konut satışları 5 ayın rekoruna imza attı!

ABD'de bekleyen konut satışları endeksi,  geçen sene Aralık ayında yüzde 8,3 artarak 5 ayın en yüksek seviyesine çıktı.  Bu artış, Haziran 2020'den bu yana görülen en yüksek aylık artış olarak kaydedildi.

Benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? ÖTV zammı gelecek mi? Sürücüler aman dikkat!

Geçtiğimiz günlerde, akaryakıt fiyatlarına ÖTV zammı beklendiği ileri sürülmüştü. Bakan Şimşek, konuya açıklık getirdi. Peki benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 1 Aralık 2023 fiyat listesi...

Altın fiyatları resmen çakıldı! 6 ayın ardından bir ilk! 4 Ekim Çarşamba canlı altın fiyatları

Altının ons fiyatı haftanın üçüncü işlem gününde 1821 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları 6 ayın ardından ilk kez bu seviyenin altına gerilerken, gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? sorusu merak ediliyor.

Yatırımcılar dikkat, dibi görebilir: Altın fiyatları 7 ayın en düşük seviyesine indi! 

Altın yatırımcılarını tedirgin edecek gelişmeler gündemde yer almaya devam ediyor. ONS Altın 7 ayın en düşük seviyesine indi. Peki, altın fiyatları ne kadar olacak? İşte detaylar...

Temmuz ayının zam şampiyonu akaryakıt! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, temmuz ayının zam şampiyonları belli oldu. Bu kapsamda en çok fiyatı artan ürün yüzde 29,04 ile "kişisel ulaştırma araçlarının yakıt ve yağları" oldu. İşte diğer ürünler ve detayları...

Buğday fiyatları 5 ayın rekorunda! TMO ve TÜRİB buğday, arpa, mısır fiyatları bugün kaç TL? Çiftçiler dikkat! 

Rusya'nın Ukrayna’ya ait tahıl limanlarına saldırmasından sonra buğday fiyatları 5 ayın en yüksek seviyesini gördü. Peki yurt içi piyasada son durum ne? İşte 25 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Konut sorunu büyüyor! Sektör temsilcilerinden 'Yatırımcının önünü açın' talebi! 

Konut piyasasında son senelerde yatırımcıların iştah kaybı ile üretimde ciddi düşüşler yaşandı. Sektörden 'Yatırımcının önünü açın' talebi geldi. 

Borsada parası olanlar bu habere hemen bakın! son 3 ayın zirvesine çıktı

BIST 100 endeksi, son 3 ayın en ileri derecesini test etti. Bu yükseliş, Türkiye'de bir zamandır devam eden belirsizliklerin yavaşça ortadan kalkmasıyla beraber gerçekleşti

2023 Mayıs en iyi oyun laptopları hangileridir? İşte mayıs ayının en ucuz gaming laptopları!

Oyun bilgisayarını, laptopunu yenileyecek kişiler, bu ayın en ucuz oyun bilgisayarlarını araştırıyor. İşte 2023 Mayıs ayının en ucuz laptop modelleri!

Merkez Bankası duyurdu! Risk primi, seçim sonrası 10 ayın zirvesine yükseldi!

Seçim öncesi son 6 aydır ilk kez 500 puanın altına kadar düşen Türkiye'nin risk primi, neredeyse son 10 ayın en yüksek zirvesine yükseldi.

çandır çayının kenarı imara mı açılıyor Haberi

çandır çayının kenarı imara mı açılıyor

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisinde kabul edilen Batı Çevre Yolu Planlarına göre yolun Karaman Çayı ile Çandır Çayı arasında kalan ve özel mülkiyetler sebebiyle bugüne kadar tamamlanamayan bin 800 metrelik bölüme eklenecek ilave yol bölümü bağlanmak üzere yolun  iki tarafındaki alanlar imara açılacak. Batı Çevre yolu’nda sürdürülen son çalışmalarda bin 800 metrelik bölüme yol bağlantısı yakın da gerçekleşecek. Önceden tamamlanmış olan asfalt yola çok kısa zaman da bağlantı yapılmış olacak. Antalya Batı Çevre Yolu ile ilgili bölgedeki imar çalışmaları ilk kez Hasan Subaşı döneminde 1998 yılında başlatıldığı ve önceki dönem Büyükşehir Belediyesi yönetimi sürecinde devam ettirilmişti.

İptaller hizmeti geciktirdi

Alanla ilgili 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. ve 19. maddelerine göre yapılan parselasyon planı 13.05.2010 gün ve 258 sayılı Büyükşehir Belediyesi Encümen kararı...