28 / 04 / 2024

çankaya Aşıkpaşa Pazaryeri

çankaya Aşıkpaşa Pazaryeri

Çankaya Belediyesi, 21’inci pazar yerini açarak Çankayalıların hizmetine sunuyor. Mevcut pazar yerlerini tadilattan geçiren Çankaya Belediyesi, bu dönem içerisinde pazar yerlerinin üstünü kapatmayı da planlıyor.

Ankara DSİ 5’inci Bölge Müdürlüğü 7 adet arsayı satışa çıkardı!

Ankara ili, Çankaya ilçesinde bulunan Devlet Su İşleri 5’inci Bölge Müdürlüğü, 7 adet arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle gerçekleşecek satış işlemlerinin 7 Kasım 2023 Salı günü saat 10.30’da yapılacağı öğrenildi.

İBB İstanbul Senin’de alışveriş dönemi başladı! 4 milyonu aşkın ürün avantajlı fiyatlarla satışta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mobil süper uygulaması, ‘İstanbul Senin’de ilk ve tek pazaryeri Vodafone iş birliği ile açıldı. İstanbulSenin kullanıcıları artık 14 kategoride online alışveriş yapılabilecek.

Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Yeni Proje

Portaş Dikmen Vadi Konutlar, Ankara ili Çankaya ilçesi Dikmen semtinde Portaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Peki Portaş Dikmen Vadi Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Portaş Dikmen Vadi Konutları ile ilgili detaylar...

Emlak Konut, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Ankara Çankaya'daki Saraçoğlu Mahallesinde yenilenen daire fiyatları belli oldu. Bu kapsamda Emlak Konut GYO, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'ndeki hemen teslim 119 konutu satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek.

Ankara Büyükşehir, Güney Park Sitesi'ndeki 17 konutu satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 17 konut ve 1 iş yerini satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy görevlerine devam ederken, diğer isimler değişti. İşte ayrıntılar...

Çankaya Belediyesi'nden büyük fırsat! Ankara'da 52 gayrimenkul 4 taksitle satışa çıktı!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya ilçesinde yer alan 52 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Divan Çankaya Mart'ta açılıyor!

Divan Grup, Çankaya'daki yeni oteli için imza attı. Otel 2022 Mart itibari ile misafirlerini ağırlamaya başlayacak. 

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik Şubesi 18 milyon TL sermaye  bedeli ile Mehmet Çankaya tarafından açıldı.

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aydıntepe Şubesi açıldı!

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Aydıntepe Şubesi 18 milyon TL sermaye  bedeli ile Mehmet Çankaya tarafından açıldı.

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 18 milyon TL sermaye  bedeli ile Mehmet Çankaya tarafından açıldı.

Çankaya'da konut arazisine dükkan inşa edildiği iddiası!

Ankara'ya bağlı Çankaya Belediyesi'nin Büyükşehir Belediyesi'nden onay almadan konut imarlı araziye dükkanlar inşa edildiği öne sürüldü. 

çankaya Aşıkpaşa Pazaryeri Haberi

çankaya Aşıkpaşa Pazaryeri


Çankaya Belediyesi ilçe genelinde var olan pazaryerlerini modern hale getirmek için kolları sıvarken 21’inci pazaryerini Aşıkpaşa Mahallesi’nde açmaya hazırlanıyor. Aşıkpaşa Mahallesi’nde açılacak ilk pazaryeri olma özelliği taşıyacak alan, bölgenin birden fazla ihtiyacına cevap verecek.


Şemsettin Günaltay Caddesi ile 244. Cadde arasında yer alacak semt pazarı, ayrıca spor alanı olarak da kullanılabilecek. Pazar günleri kurulacak pazaryerinde, 119 pazarcı esnafı kurdukları tezgahlarla vatandaşlara yiyecekten giyime hizmet sunacaklar.


Aşıkpaşa Mahallesi çevresinde yaşayan Boztepe, Bademlidere ve Türközü sakinlerinin de yararlanabileceği pazaryeri, ayrıca muhtarlık binası, zabıta noktası, yürüyüş ve koşu yolu, basketbol sahası, su havuzu, tuvaletlerin de bulunduğu 3 bin 800 metrekarelik alanda kuruldu.


PAZARYERLERİ KENT MEYDANI GÖREVİ DE YAPACAK


Çankayalılara daha iyi hizmet vermek için pazaryerlerini kent meydanı haline getireceklerini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Pazaryerlerini...