27 / 04 / 2024

Çankaya Dikmen imar durumu

Çankaya Dikmen imar durumu

Ankara Dikmen Vadisi 3. Etapa ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama ve 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Ankara Oran konut alanı imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi Oran'da 10 bin 900 metrekarelik 7863 ada 3 nolu parsele ilişkin Konut Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıktı.

Çankaya Dikmen imar planı değişikliği askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Dikmen Mahallesi, 25027 ada 17 ve18 numaralı parsele ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve /1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı....

Ankara Çankaya Dikmen imar planı değişikliği askıya çıktı!

Ankara Çankaya Dikmen Mahallesi'nde bulunan 29268 ada 6,7,8 ve 9 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

Milyonluk arsa için imar değişikliği! Ankara'daki o arsanın inşaat alanı artırıldı! 

AKP’li vekil Cantürk Alagöz'ün Ankara'nın Çankaya ilçesindeki arsasının inşaat alanının artırılması için imar planı değiştirildi.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

Panora GYO, Ankara Çankaya'daki arsayı ÖİB'den 740 milyon TL'ye aldı!

Panora GYO, Ankara'nın Çankaya ilçesinde Dikmen'de yer alan ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan arsayı 740 milyon TL'ye aldı. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar... 

Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Yeni Proje

Portaş Dikmen Vadi Konutlar, Ankara ili Çankaya ilçesi Dikmen semtinde Portaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Peki Portaş Dikmen Vadi Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Portaş Dikmen Vadi Konutları ile ilgili detaylar...

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satış indirimleri başladı. Tahincioğlu Nidapark Çankaya yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya satışta! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satışlar başladı. İşte Tahincioğlu Nidapark Çankaya ile ilgili detaylar...

Ankara Çankaya'da satılık 13 bin 380 metrekare arsa fırsatı! Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki satıyor! 

PORTAŞ, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Dikmen Mahallesi'nde yer alan 13 bin 380 metrekarelik arsayı satışa sunuyor. İşte yatırımcıların dikkatini çeken arsanın fiyatı...

Çankaya Akpınar Mahallesi’nde yapı yasağı kaldırıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Akpınar Mahallesi’nde meydana gelen heyelan sonucunda bölgede can ve mal güvenliğinin korunması için heyelana maruz kalan bazı bölgelerde durdurulan imar uygulama işlemleriyle ilgili konuştu.

Ankara Çukurambar’daki 5 yıllık imar sorunu çözüldü!

Geçmişte yapılan eksik imar hatası sebebiyle vatandaşların mağdur olduğu Çankaya Karakusunlar ve Çukurambar bölgesindeki bazı parsellerdeki imar sorunu, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Encümeni tarafından çözüldü. 

Çankaya Belediyesi'nden ruhsat ve imar işlemi kolaylığı!

Çankaya Belediyesi’nin Hoş Geldiniz Masası’nda iş yeri açma, ruhsat başvurusu, emlak rayiç değeri ödeme, sicil birleştirme, borç ödeme, borcu yoktur belgesi alma, imar başvurusu ve imar durum bilgisi alma işlemleri kısa sürede gerçekleşti.

ÖİB'den Ankara'daki imar planı değişikliğine onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Çankaya'daki bazı parsellerin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı. 

Çankaya'da imar sorunu çözülecek!

Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Çankaya’ya Belediyesi’nin Zafertepe Mahallesi’nin ‘imar sorunun çözülmesi ve yeni imar planı düzenlenmesi’ dolasıyla düzenlediği programa katıldı.

Çankaya'nın yeni imar planı Koray Avcı konseriyle kutlandı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 40 yıldır kronik bir sorunu olan Zafertepe Mahallesi’nin imar sorununu çözdü. Yeni imar planı Koray Avcı konseriyle kutlandı.

Çankaya Dikmen imar durumu Haberi

Çankaya Dikmen imar durumu


Ankara Büyükşehir  Belediyesi tarafından Çankaya İlçesi, Dikmen Vadisi 3. Etapa ilişkin 11 Kasım 2016 gün ve 2139 sayılı kararı ile onaylanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ve 2138 sayılı kararı ile onaylanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı. İmar Planı 12 Ocak 2017 tarihinde askıdan indirilecek. 



1/1000'lik plan için tıklayınız


1/5000'lik plan için...