04 / 05 / 2024

çankaya portakal çiçeği residence

çankaya portakal çiçeği residence

Çankaya Portakal Çiçeği Residence'ta güncel fiyatlar 280 bin dolardan başlıyor, proje kapsamındaki konutlar hemen teslim ediliyor

Özelleştirme İdaresi'nin Ankara Çankaya arsası resmen Panora GYO'nun oldu!

Özelleştirme İdaresi'nin Ankara Çankaya arsası için tapu devri işlemleri tamamlandı. ÖİB'nin Ankara Çankaya arsası resmen Panora GYO'nun oldu. İşte detaylar...

En çok kiralık ev aranan ilçeler!

En çok kiralık ev aranan ilçeler mega kent İstanbul'da Bahçelievler, Pendik, Beylikdüzü, başkent Ankara'da Etimesgut, Çankaya, Keçiören, Egenin incisi İzmir'de ise Karşıyaka, Buca, Bornova oldu.

Ankara'da 271 kamu konutu satışa çıkarıldı!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Çankaya, Keçiören ve Yenimahalle ilçelerinde yer alan 271 kamu konutunu satıyor...

Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu!

Ahmet Hattat tarafından 1991 yılında Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilmeye başlanan 35 kat yüksekliğe sahip otel ve alışveriş merkezi için yaklaşık 150 milyon dolarlık harcama yapıldı. Şimdi, Yargıtay kararı ile Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu.

Sinpaş Boulevard Sefaköy ve Boulevard Finans Şehir geliyor! Yeni proje!

Boulevard Çankaya projesi için ön satış sürecini başlatan Sinpaş GYO, Boulevard Sefaköy ve Boulevard Finans Şehir projelerini de çok yakında satışa çıkaracak.

Alarko GYO Çankaya binası ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Çankaya binası için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Fatih Portakal’ın çiftliğinde kaçak yapıya rastlanmadı!

Gazeteci Fatih Portakal'ın eşi Armağan Portakal'ın İzmir Seferihisar'daki çiftliğinde kaçak yapılaşma olduğu yönündeki iddiası üzerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan incelemede kaçak yapıya rastlanmadı.

Çankaya Belediyesi, iş yerlerini kapatan esnaftan kira almayacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ardından iş yerlerinin kepenklerini kapatan esnafa bir yardım eli de Çankaya Belediyesi'nden geldi. Çankaya Belediyesi, dükkanlarını kapatan esnaftan kira almayacaklarını açıkladı.

Sinpaş GYO Ankara Mektebim 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi Eğitim Tesisi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Alarko GYO Çankaya binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ankara Çankaya binası için hazırlanan ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Taşınanların ilk tercihi Kadıköy oldu!

İstanbul’da Kadıköy taşınanların ilk tercihi olmayı sürdürürken, Ankara’da ise Çankaya birinciliği Etimesgut’a kaptırdı

Cazibe Merkezleri Bingöl'e yatırım için yeni fırsat!

Vali Yavuz Selim Köşger, 24 Ocak 201 7 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında, Çankaya Köşkü'nde düzenlenen Cazibe Merkezleri Programı Başlangıç Toplantısına katıldı. Köşger yaptığı yazılı açıklamada," Cazibe Merkezleri Bingöl'e yatırım için yeni fırsattır" dedi.

Paşabahçe, Çankaya'da yeni mağaza açtı

Paşabahçe Mağazaları, Çankaya’da yeni mağazasını hizmete açtı. Toplam 400 metrekarelik alana sahip olan Çankaya Paşabahçe Mağazası, yaşam ve butik ürünlerinden oluşan yaklaşık 4 bin ürünü müşterilerinin beğenisine sunuyor.

çankaya portakal çiçeği residence Haberi

çankaya portakal çiçeği residence

Portakal Çiçeği Residence' Çankaya'da Portakal Çiçeği Gayrimenkul tarafından 5 bin 913 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 111 konuttan meydana gelen projede 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar konut alternatifi yer alıyor.



Portakal Çiçeği Residence'ta;

1+1 daireler 280 bin dolardan,

2+1 daireler 562 bin dolardan,

3+1 daireler 700 bin dolardan,

4+1 daireler 1 milyon 930 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.



Portakal Çiçeği Residence'ın sosyal imkanları arasında; fitness center, restoran, cafe, SPA salonları ve yüzme havuzu yer alıyor.


0312 442 11 08

http://www.portakalcicegigmy.com

Ceren...