05 / 05 / 2024

çankaya yerleşkesine son 5 yılda kaç ağaç dikildi

çankaya yerleşkesine son 5 yılda kaç ağaç dikildi

Cumhurbaşkanlığının "Köşk Bahçeleri" başlıklı çalışmasına göre, Çankaya Köşkü Yerleşkesi'ndeki 438, Tarabya Köşkü'ndeki 148 ve Marmaris Okluk Koyu'ndaki 25 dönümlük bahçelerle Cumhurbaşkanlığı, Türkiye'nin en zengin floralarından birine sahip.

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Merkez Bankası Başkanı Erkan: "İstanbul’da ev bulamadık, kiralar çok yüksek annemlere yerleştik"

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, Türkiye ekonomisinin son durumunu hakkında değerlendirme yaptı. "İstanbul’da ev bulamadık. Müthiş pahalı. Annemlere yerleştik, onların yanında kalıyoruz." dedi. İşte haberin detayları...

Ünlü ekonomist elinde altın olanları uyardı: Altın fiyatları o tarihte yerle bir olacak!

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Yatırımcılar altındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ederken ünlü ekonomist  Evren Devrim Zelyut'tan yatırımcıların hiç beklemediği korkutan açıklama geldi. Altın fiyatları o tarihte bir anda yerle bir olacak...

Demir fiyatlarına indirim geldi! Fiyatlar resmen yerle bir oldu! 31 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Son zamanlarda sakin seyreden demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirimlerden sonra demir fiyatları resmen yerle bir oldu. Peki 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar? 31 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları yerle bir oldu! Fiyatlar resmen dibe vurdu! 17 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zamanlarda peş peşe indirim gelen demir fiyatları yerle bir oldu. Fiyatlar resmen dibe vurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç TL? 17 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarında düşüş devam ediyor! Demir fiyatları yerle bir oldu! 16 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Demir fiyatları gelen indirimlerle beraber resmen yerle bir oldu. Demir fiyatları ne kadar? 2023 demir fiyatları kaç lira? 16 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Altın bilezik fiyatları yerle bir oldu! Bu rakamları görenler kuyumculara koştu! 2 Haziran altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde düşüşe geçti. Ons altın bugün 1971 dolara kadar gerilerken altın bilezik fiyatları yerle bir oldu. Bu rakamları görenler kuyumculara koştu! 2 Haziran altın bilezik fiyatları.

Altın fiyatlarında büyük deprem! Resmen yerle bir oldu! Elinde altını olanlar dondu kaldı! 10 Mart 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününden de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarında Jerome Powell sonrası resmen büyük deprem yaşandı. Altın fiyatları yerle bir oldu! Elinde altını olanlar dondu kaldı!10 Mart 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları yerle bir olacak! Gram altın sağ gösterip sol vuracak! Tam tamına bu seviyelere gelecek

Son dakika altın fiyatlarındaki sakin seyir devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırıyor. Altın fiyatları yerle bir olacak! Gram altın sağ gösterip sol vuracak! Tam tamına bu seviyelere gelecek!

Altın fiyatları resmen yerle bir oldu! Altın için son fırsat! Hemen bakın! 8 Şubat 2023 canlı altın fiyatları

8 Şubat  Çarşamba altın fiyatları milyonlarca yatırımcı ve altın almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Altın da düşüşler devam ediyor. Altın fiyatları resmen yerle bir oldu! Altın için son fırsat! Hemen bakın! 8 Şubat 2023 canlı altın fiyatları.

Bakanlıktan son dakika müjdeli haber! Sağlık Bakanlığı 2023 2. personel alımı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önceki günlerde 85 bin sağlık personeli alımı yapılacağının müjdesini vermişti. İlk yerleştirme işlemleri tamamlandı. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyen adayların heyecanla beklediği alımlar için gözler gelecek son dakika açıklamalarına çevrildi. Peki, Sağlık

Altın fiyatları resmen yerle bir oldu! Son dakika altın fiyatlarına bakan bir daha baktı! Siz de hemen bir göz atın!

Altın fiyatları resmen yerle bir oldu. Son dakika altın fiyatlarına bakan bir daha baktı. Altını olanlar ya da altın almak isteyenler, siz de hemen bir göz atın...

Dolarda büyük deprem! Resmen yerle bir oldu! Yastık altında doları olanlar koşun bakın en dip rakam belli oldu

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. ABD enflasyon rakamlarının ardından düşüşe geçen dolarda büyük deprem yaşanıyor. Dolar kuru resmen yerle bir oldu. Yastık altında doları olanlar koşun bakın, işte son dakika dolar kuru 12 Kasım 2022...

çankaya yerleşkesine son 5 yılda kaç ağaç dikildi Haberi

çankaya yerleşkesine son 5 yılda kaç ağaç dikildi


Cumhurbaşkanlığının "Köşk Bahçeleri" başlıklı çalışmasına göre, Çankaya Köşkü Yerleşkesi'ndeki 438, Tarabya Köşkü'ndeki 148 ve Marmaris Okluk Koyu'ndaki 25 dönümlük bahçelerle Cumhurbaşkanlığı, Türkiye'nin en zengin floralarından birine sahip. Binlerce bitki türünün yetiştiği yerleşkelerde, 79 asırlık anıt ağacın da aralarında yer aldığı 52 bin 164 ağaç var. 


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün talimatı ve eşi Hayrünnisa Gül'ün himayesinde, Köşk bahçelerindeki zengin floranın korunması ve sürekliliğinin sağlanması için çalışmalar yapıldı. Yerleşkelerdeki bitki örtüsü ve ağaç çeşitleri, yurt içinden ve dışından getirilen fidelerle zenginleştirildi. 


Çankaya Yerleşkesi'ne son beş yılda 24 bin 328 ağaç dikildi, 60 bin metrekarelik çim alan, ilavelerle 245 bin metrekareye çıkarıldı. 240 cins ve 695 çeşit bitkinin yetiştiği Köşk bahçesi, asırlık 20 mavi ladin, beş çınar ve bir badem ağacına da ev sahipliği yapıyor....