16 / 05 / 2024

Çankırı Aşiyan Köprüsü ne zaman bitecek

Çankırı Aşiyan Köprüsü ne zaman bitecek

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Hidayet Çelik’in Aşiyan Köprülü Kavşak Projesinin akıbetini sorması üzerine, “Aşiyan Köprülü Kavşak Projemizde ciddi bir süreç ve artık sonuna geldik. Bu zamana uzamasının sebebi uzun süren prosedürler” dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye’nin dev projesi 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart'ta hizmete açılıyor. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak?

İstanbul'da etkili olan kar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.  Unkapanı Köprüsü, rüzgar ve karın etkisiyle bağlantı noktalarında meydana gelen açılma sebebi ile ulaşıma kapatıldı. Peki, Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak? İşte tüm detaylar

1915 Çanakkale Köprüsü 2 milyar 545 milyon avro yatırımla tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu merakla beklenen 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "1915 Çanakkale Köprüsü Projesi'ni 2 milyar 545 milyon avro yatırımla tamamladık." dedi.

Ülgür Gökhan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımını her fırsatta eleştirdiği 1915 Çanakkale Köprüsü’ndeki çalışmaları ilk defa değerlendirdi. Köprüye hayran kalan Gökhan, 333 metre yükseklikte çektirdiği fotoğrafı da paylaştı ve yapılan hizmeti tebrik etti.

Osmangazi Köprüsü'nün çevresindeki araziler tarıma kazandırılıyor!

Dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4. sırada bulunan Osmangazi Köprüsü'nün çevresindeki kullanılmayan araziler tarıma kazandırılıyor.

KGM'den Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki hisse devri açıklaması!

Karayolları Genel Müdürlüğü, "Bu hisse devri, 3,1 milyar dolar yatırım değerine sahip otoyolun ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün satışı anlamına gelmemektedir" şeklinde açıklama yaptı...

Vladimir Putin, Kırım Köprüsü'nün demiryolu kısmını hizmete açtı!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırım Köprüsü'nün demiryolu kısmını hizmete açtı. Kırım Köprüsü üzerinden yaklaşık olarak 14 milyon kişinin geçmesi bekleniyor.

Dünyanın en uzun asma köprüsü açıldı!

Mısır Kahire'de bulunan Rod al-Farag Axis Köprüsü hizmete açıldı. Köprü, 67.3 metre eniyle dünyanın en geniş asma köprüsü olma özelliği taşıyor.

1915 Çanakkale Köprüsü 2020'de açılıyor!

Yatırımı tüm hızıyla süren dünyanın en uzun orta açıklıklı 1915 Çanakkale Köprüsü, Marmara’yı Ege’ye bağlayacak. Köprü, 18 Mart 2022'de hizmete açılacak.

1915 Çanakkale Köprüsü bir yıl erken açılacak!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım 1915 Çanakkale Köprüsü’nün planlandığı tarihten daha önce tamamlanacağını müjdeledi. Yıldırım, dev projenin 18 Mart 2022’de ulaşıma açılacağını söyledi.

Ordu'da Cevizdere Köprüsü yeniden inşa edildi!

Ordu'da Ağustos ayında temeli atılan Cevizdere Köprüsü yeniden inşa edilerek ulaşıma açıldı. 8 Ağustos'ta aşırı yağışlar sonucu yıkılan köprüde çalışmalar tamamlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün rüzgara dayanıklılığı Çin'de ölçülecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Dünyanın en uzun orta açıklıklı köprüsü olma özelliğini taşıyan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün rüzgar testi 11 Eylül'de Çin'de gerçekleştirilecek." diye açıklama yaptı. 

Çanakkale Köprüsü'yle bölgedeki yatırımlar zirve yapacak!

Çanakkale trafiği çözüm için 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart 1922'de açılıyor. Köprünün bölgedeki yatırımları artırması bekleniyor.

Çankırı Aşiyan Köprüsü ne zaman bitecek Haberi

Çankırı Aşiyan Köprüsü ne zaman bitecek

İl Genel Meclisi Ağustos Ayı Olağanüstü Toplantısı’nın ardından Tatlıçay projesi hakkında meclisi bilgilendiren Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, MHP İl Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Hidayet Çelik’in gündeme dair sorusunu yanıtladı. Çelik, Aşiyan Köprülü Kavşak Projesi için Özel İdareye ait misafirhanenin bir yıldan fazla bir süre önce devredildiğini aktararak Belediye Başkanı Dinç’e, “Özel idaremize ait yeri bir yıldan fazla süre için devrettik. Ama aradan geçen sürede gözle görülür bir ilerleme göremedik. Bu projede bugün hangi noktadayız, ne zaman çalışmalar başlayacak?” diye sordu. 


Başkan Dinç, Çelik’in sorusu üzerine, “Aşiyan işi ciddi bir süreç ve sonuna geldik. Aşiyan Köprüsü sadece bir proje süreci değildi. Köprünün oturacağı iki ayağın olduğu yer bize ait değildi. 1 ayağın oturacağı kısmın mülkiyeti Özel İdarede, diğer...