16 / 05 / 2024

çankırı çerkeş özelleştirme

çankırı çerkeş özelleştirme

Çankırı Çerkeş Karalar Beldesi'nde 284, 285 ve 286 adada yer alan 3 arsanın ihalesi 28 Eylül 2012 Cuma günü yapılacak...

Özelleştirme gelirleri yüksek olursa enflasyon düşük mü oluyor?

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, X sosyal medya hesabından özelleştirme geliri ve enflasyon ilişkisi ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Babuşcu'nun o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

46 adet gayrimenkul ticaret ve konut alanına dönüştürülerek özelleştirilecek! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Kentsel dönüşümü hızlandıracak yasanın yürürlüğe girmesiyle birlikte ülke genelinde riskli binalara yönelik kapsamlı bir dönüşüm seferberliğinin başlatılması beklenirken, özelleştirmelere de hız verildi. Resmi Gazete’de bir günde 75 sayfa özelleştirme ilanına yer verdildi. 

Hazine’ye ait 14 ilde 99 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla 14 ilde mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne ait olan 99 taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı. Bunun dışında Ankara'nın Polatlı, Ağrı'nın Eleşkirt ve Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçelerindeki taşınmazlara ilişkin de imar planı değişikliği onaylandı.

10 soruda TOKİ Çankırı Çerkeş sosyal konutları!

TOKİ'nin Çankırı Çerkeş projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Çerkeş projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Çerkeş 2022 sosyal konut projesi...

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Özelleştirme ihalesinde 4 gayrimenkule gelen teklif dudak uçuklattı!

Ankara ve İzmir'de yer alan toplamda 4 taşınmazın özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesinde 360,1 milyon TL'lik teklif yapıldı. İşte kalem kalem o teklifler

17 ildeki 243 arazi için özelleştirme kararı! Yatırımcılar dikkat! Satış ve kiralamalar 2025'e kadar yapılacak!

Mülkiyeti Maliye Hazinesi, Elektrik Üretim A.Ş.’ye (EÜAŞ) ve Türkiye Elektrik İletim A.Ş.’ye (TEİAŞ) ait olan araziler özelleştirme kapsamına dahil edildi. 243 arazinin satışı ve kiralaması yapılacak. 

TOKİ Çankırı Çerkeş'te 165 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Çerkeş'te hayata geçireceği 165 konutun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Çankırı'da 165 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Çerkeş'te 165 yeni konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

İki ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Ankara ve Erzincan'da yer alan iki adet taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı

TOKİ'den Çankırı Çerkeş'e 165 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Çerkeş'te 165 yeni konut ve 1 adet ticaret merkezi hayata geçirecek.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31664 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

çankırı çerkeş özelleştirme Haberi

çankırı çerkeş özelleştirme


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Çankırı ili, Çerkeş İlçesi, Karalar Beldesi'nde yer alan 284 ada, 1 no.lu parselde bulunan 12.482,98 metrekare, 285 ada 1 no.lu parselde bulunan 16.757, 49 metrekare, 286 ada 1 no.lu parselde bulunan 12.557,54 metrekare yüzölçümlü arsalar arsa satış yöntemi ile özelleştirilecek.



Çankırı Çerkeş Karalar Beldesi'nde 284, 285 ve 286 adalarda bulunan 3 arsanın ihalesi 28 Eylül 2012 Cuma günü saat 17.00'te yapılacak.


İhalede arsaların geçici teminat tutarı 10 bin TL olarak belirlendi...


Detaylı bilgi için tıklayın


www.oib.gov.tr


Gülcihan...