04 / 05 / 2024

çankırı konut fiyatları

çankırı konut fiyatları

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ 2017 yılı Kasım ayı sonuçları açıklandı. Verilere göre Kasım'da metrekare başına konut satış fiyatları yüzde 2.01 oranı ile en çok Çankırı'da arttı.

Konut fiyatları en çok Çankırı'da arttı!

''REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi" ve "REIDIN Emlak Endeksi" ağustos ayı sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre, konut fiyatlarının en fazla yükseldiği şehir Çankırı oldu.

Türkiye genelinde konut fiyatları yüzde 0.82 oranında arttı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ne göre, Ağustos ayı fiyat artışı, bir önceki aya göre %0.40, geçen yılın aynı dönemine göre ise %4.19 oranında gerçekleşti.

Raporlar ‘Konut fiyatları düşüyor’ diyor, Peki vatandaş ne hissediyor!

BETAM tarafından açıklanan rapora göre son 8 aydır konut fiyatları reel olarak düşüyor. Peki raporlardaki bu düşüş piyasaya nasıl yansıyor? Vatandaş ne hissediyor? İşte vatandaşın cevabı…

Konut fiyatları arttı, Türk yatırımcılar rotayı Dubai, Almanya ve Londra'ya çevirdi!

Türkiye'de konut fiyatlarının artması vatandaşların Londra, Dubai, Almanya'ya yatırım yapmaya itti. 2023'te toplamda 120 bin Türk yurt dışından konut aldı. 

Çin'de konut fiyatları tam 9 aydır düşüyor!

Büyük bir emlak kriziyle boğuşan Çin'de gayrimenkul sektöründe süregelen borç problemleri ve yatırımlardaki azalışa paralel şekilde konut fiyatları da tam 9 aydır düşüş gösteriyor. 

Yüksek konut fiyatları Türkleri yurt dışına kaçırıyor! Avrupa ülkelerinin uzun kredi vadesi cezbediyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu ve yabancı yatırımcıların kaybedildiğine, yerlilerin de yurt dışına kaçtığına dikkat çekti. İşte o açıklama...

Konut fiyatları yatırımcıları İngiltere'ye kaçırdı! Konutlar 25 yıllık kira getirisi sağlıyor... 

Artan konut fiyatları karşısında gayrimenkul yatırımcıları, daha cazip yatırım imkanlarına ulaşabilmek için yurt dışına yönelmeye başladı. 

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Konut fiyatları yılın ikinci yarısında yüzde 35 artacak! Kredi faizleri ne olacak? Satışlar artacak mı?

2024 yılının ikinci yarısına odaklanan gayrimenkul sektörü, konut fiyatlarında yüzde 35 yükseliş olmasını öngörüyor. Gündemde ise kredi faiz oranlarındaki düşüş ile sektörün canlanması ve alternatif modeller bulunuyor. İşte ayrıntılar ve sektör temsilcilerinin beklentileri...

Gayrimenkul sektöründe balon söndü! Konut fiyatları gerçek  değerine iniyor!

Konut fiyatlarındaki fahiş artışlar ev almak isteyenleri uzun bir dönem zorladı. Son 6 aydır düşüşe geçen konut fiyatları gerçek değerlerine inmeye başladı. 

Konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya! Birleşik Krallık'ta konut fiyatları yüzde 1,8 düştü!

Nationwide Building Society'nin merakla beklenen son raporu, konut fiyatlarında bir önceki yıla kıyasla yüzde 1,8'lik bir düşüşe işaret ederken, Birleşik Krallık konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya kaldı.

Hollanda’da son 6 aydır konut fiyatları yükselmeye devam ediyor! Ortalama konut fiyatları 421 bin euroyu aştı!

Hollanda’da son altı ayda konut fiyatları peş peşe yükselmeye devam ediyor. Kasımda ortalama konut fiyatı 421 bin euroyu aştı.

TOKİ Çankırı projesi için beklenen tarih geldi! Eldivan'a 99 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Eldivan projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 99 adet konut bulunuyor.

Ankara’da aşırı talep konut fiyatlarını artırdı!

Emlak Danışmanı Özcan Kılıç, Ankara’da yükselen konut fiyatlarını değerlendirdi. Kılıç, “Piyasada yanlış bir algı var. Fiyatları biz yükseltmiyoruz. Talebin artması fiyatlara yansıyor. Aksine, artan konut fiyatları bizim işimizi düşürüyor” diye konuştu.

Depremin ardından konut fiyatları uçmuştu! O kentte rüzgar tersine döndü!

6 Şubat depremlerinin ardından Türkiye genelinde konut fiyatları arttı. Bu noktada Konya'da artan konut fiyatları, sene sonuna doğru yılında gerilemeye başladı. Bu durum, konut yatırımının geri dönüş süresini de uzattı.

çankırı konut fiyatları Haberi

çankırı konut fiyatları

GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi 2017 yılı Kasım ayı sonuçlarını değerlendirdi.

Yetgin, "Kasım ayında TÜFE'de yüzde 1.49, Yurt İçi-ÜFE'de yüzde 2.02 artış gözlemlenmesine rağmen markalı konut üreticilerinin aylık yüzde 0.17 oranında fiyat artışına gitmeleri, Ekim’de olduğu gibi artan maliyetleri fiyatlara yansıtmadıklarını gösteriyor. Ayrıca Kasım ayı yeni konut satışlarında peşinat kullanım oranı yüzde 26, banka kredisi kullanım oranı yüzde 30 ve senet kullanım oranı yüzde 44 olarak gerçekleşti. Banka kredisi kullanım oranının -11 puan azalırken, senet kullanım oranının 14 puan artmasında, firmalarca uygulanan kampanyaların yanı sıra kredi faiz oranlarındaki artışın da etkili olduğunu söyleyebiliriz" açıklamasında bulundu. 


En çok Çankırı'da arttı

Kasım'da metrekare başına konut satış fiyatları yüzde 2.01 oranında artan Çankırı, fiyatların en çok yükseldiği...