17 / 05 / 2024

çankırıda kentsel dönüşüm

çankırıda kentsel dönüşüm

Çankırı İlindeki kentsel dönüşüm projesi ile bazı taşınmazlar Çankırı Belediyesi tarafından kamulaştırılıyor

İstanbul'da kentsel dönüşüm ne durumda? Müteahhitler metrekare başına ne kadar istiyor?

Olası Marmara Depremi önce İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı.  Fakat kentsel dönüşümün İstanbul'da hız kaybettiği de belirtiliyor. Peki, İstanbul'da kentsel dönüşüm ne durumda? İşte detaylar...

İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu bina alarm veriyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçe görüşmelerinde en önemli konulardan biri kentsel dönüşüm oldu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu binanın alarm verdiğini söyledi.

Diyarbakır Kayapınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Diyarbakır Kayapınar' da kentsel dönüşüm başladı. Kentsel dönüşümün Kayapınar İlçesin'de Fırat Mahallesi Aşağı Karakuyu lokasyonunda 96 konutun bulunduğu alanda yapılması planlanıyor.

Diyarbakır Fiskaya’da kentsel dönüşüm uzlaşmaları başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, riskli alan ilan edilen Fiskaya'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Bağcılar Belediye Başkanlığı görevine 2009 yılından beri devam eden Lokman Çağırıcı, Bağcılar'da sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çağırıcı, "Bağcılar’ın tamamında çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ ile olan projelerimiz var. Bu çalışmalar da devam ediyor" dedi.

Samsun'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Samsun'da kentsel dönüşüm yatırımları hakkında bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar halkının en büyük sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz sürüyor. Peki çalışmalar nasıl ilerliyor? Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Diyarbakır'da Kentsel Dönüşüm Projesi Anahtar Teslim Töreni gerçekleşti!

Diyarbakır'da "Fiskaya'da Kentsel Dönüşüm Başlıyor" çalışmasının birinci etabı kapsamında anahtar teslim töreni yapıldı. 

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm hızlanıyor!

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, kentsel dönüşüme yoğun ilgi olduğunu dile getirdi. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm seferberliği başladı!

Önceki gün "Gayrimenkul Sektör Seminerleri"ne katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  İstanbul'da kentsel dönüşüm sürecinin başladığını açıkladı.

Yalova’da kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

Yalova’da İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün düzenlediği “Yalova’nın Kentsel Dönüşüm Stratejisi” konulu toplantıda kentsel dönüşüm hakkında katılımcılarla fikir alışverişi gerçekleştirildi…

Kocaeli Hacıhazır'da kentsel dönüşüm için oylama!

Kocaeli Belediyesi, riskli alan ilan edilen Hacıhazır Mahallesi'nde kentsel dönüşümü vatandaşa soruyor. Mahallelinin dilekçeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletilecek.

Diyarbakır Bağlar’da kentsel dönüşüm için dev işbirliği!

Diyarbakır’da kentsel dönüşüme ihtiyaç duyulan bölgelerin başını çeken Bağlar ilçesinde sorunun çözümü için önemli bir adım atıldı. Bağlar ilçe belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile koordineli çalışıp 5 yılda kentsel dönüşümü gerçekleştirecek.

çankırıda kentsel dönüşüm Haberi

çankırıda kentsel dönüşüm
Çankırı İlinde yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında bazı taşınmazlar Çankırı Belediyesi tarafından acele kamulaştırılıyor. Karar;  İçişleri Bakanlığının 30 Kasım 2012 tarihli ve 29799 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 12 Aralık 2012 tarihinde...