03 / 05 / 2024

çankırıda yapılan sağlık tesisleri

çankırıda yapılan sağlık tesisleri

2010-2018 yılları arasında Çankırı ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesislere ilişkin soru önerhesi hazırladı. CHP'li Tanrıkulu konuyu meclis gündemine taşıdı...

Sağlık Bakanlığı Malatya için kolları sıvadı! Toplam 50 yatırım planlanıyor!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı tarafından toplam 50 adet planlanan yatırım olduğunu açıkladı.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Genel Sağlık Sigortası (GSS) başvurusu nasıl yapılır? Belgeler ve detaylar burada!

Genel Sağlık Sigortası'na (GSS) başvurmak için gereken belgeler ve e-devlet üzerinden nasıl başvuru yapılacağına dair bilgiler önemlidir. Peki Genel Sağlık Sigortası başvurusu nasıl yapılır, gereken belgeler nelerdir? İşte GSS başvurusu hakkında detaylı bilgiler haberin devamında...

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

İstanbul’da bu yıl ilk defa “1’nci Turabexpo Sağlık Turizmi Fuarı”, düzenlendi. Türk sağlık sektörüyle beraber Arap ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki sağlık sektörü öncülerini buluşturan fuarda, 15 bine yakın ikili görüşme yapılırken, 200 milyon doların üzerinde anlaşmanın yapıldı.

Sağlık Bakanlığı'na gıda güvenliği için denetim çağrısı yapıldı!

Kısa süre önce Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 'numune' kararı tartışmalara sebep olmuştu. Bu kararla birlikte gıda güvenliğinin risk olduğu konuşuldu ve Birlik Sağlık-Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol denetimlere önem verilmesine dikkat çekti. Doğruyol’a göre Tarım Bakanlığı denetimleri eksik…

Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı personel alımı atamalarının tamamlanması sonrasında dikkatler işçi alımları ve kura tarihine odaklandı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Sağlık çalışanlarına ek ödeme ne zaman yapılacak? Sağlık çalışanlarına ek ödeme ne kadar?

Sağlık çalışanlarına ek ödemenin ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Milyonlarca sağlık çalışanı ek ödeme ne kadar olacak şeklinde sorular soruyor. İşte detaylar!

Aile hekimlerinden uygun kiralık konut uyarısı: Sağlık sistemi çökebilir

Türkiye'de yaşanan konut krizi ve kiralık konut fiyatlarındaki aşırı yükselişler sağlık sistemini tehdit ediyor. Uygun fiyatlı konut bulamayan aile hekimleri, aile sağlığı merkezlerinin hizmet veremez duruma gelebileceğini ve sistemin çökme riskiyle karşı karşıya olduğunu açıkladı.

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Aybek Uluçay ve Arar Turizm İnşaat A.Ş. tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanlığı 10 bin personel alacak! Personel alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları neler?

Sağlık Bakanlığı milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen personel alımı/işçi alımı ile ilgili kılavuzu yayınladı. Peki 10 bin personelin alınacağı pozisyonlar için iş başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları neler?

Sağlık Bakanlığı 465 şoför alacak! İşte başvuru şartları!

Sağlık Bakanlığı bu sabah bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar için çeşitli kadrolarda alım yapacağını duyurdu. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre; sürücü ehliyeti olan 465 şoför alınacak. İşte başvuru şartları...

çankırıda yapılan sağlık tesisleri Haberi

çankırıda yapılan sağlık tesisleri

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 2010-2018 yılları arasında Çankırı ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesislere ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu sorularının Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

2010-2018 yılları arasında yıllar bazında 7 Aralık tarihi itibariyle;

1- Çankırı iline bağlı merkez ve ilçelerde, yapımına devam edilen veya tamamlanan okul, derslik, kütüphane sayısı kaçtır? Hali hazırdaki durumları nedir?

2- Çankırı iline bağlı merkez ve ilçelerde, yapımına devam edilen veya tamamlanan çocuk yuvası sayısı kaçtır? Hali hazırdaki durumları nedir?

3- Çankırı iline bağlı merkez ve ilçelerde, yapımına devam edileb veya tamamlanan hastane, sağlık ocağı, dispaner sayısı kaçtır? Hali hazırdaki durumları nedir?

4- Çankırı iline bağlı merkez ve ilçelerde, yapımına devam edilen veya tamamlanan huzurevi, kültür merkezi, spor...