01 / 05 / 2024

cansu tosun amsterdam evi

cansu tosun amsterdam evi

2018 yılında evlenen Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil çifti bebek bekliyor. Bebeklerini Hollanda’da büyütmek isteyen çift Amsterdam’dan 3.5 milyon TL’ye ev aldılar.

Avrupa'da kiraların en yüksek olduğu şehir Amsterdam oldu!

Pek çok yatırımcı tarafından merakla beklenen Uluslararası kira fiyat endeksi raporuna göre Avrupa’nın en pahalı şehri belli oldu. Söz konusu rapora göre en pahalı şehir konutların ortalama 2 bin 200 Euro kiraya verildiği Amsterdam oldu.

Cansu Plus Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cansu Plus Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cansu ve Muhammet Emin Cansu ortaklığında kuruldu.

2023 kurbanlık fiyatları karalar bağlattı! Tosun, dana, koç ve koyun fiyatları ne kadar oldu?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar kurbanlık fiyatlarını sorguluyor. Peki, 2023 kurbanlık Tosun, dana, koç ve koyun fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Hollanda'dan Rusya'ya yeni yaptırımlar: Amsterdam'daki Rus kiracı evden çıkarılmak istendi!

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasından sonra Hollanda'daki kurum ve kuruluşlar, Rusya ve Belarus'a karşı bazı yaptırımlar uygulamaya koydu. Konu ile ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre, Amsterdam'daki Rus kiracı evden çıkarılmak istendi...

Amsterdam'da yüksek kira beklentisi nedeniyle evini boş tutan ev sahiplerine ceza!

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da boşalan evlerini yüksek kira beklentisiyle boş bırakan hak sahiplerine belediye tarafından para cezası verilecek.

Cansu Tosun Hollanda'ya mı yerleşiyor?

Ünlü oyuncu Cansu Tosun, Hollanda’ya yerleştikleri iddiasına açıklık getirdi. Tosun, Hollanda'yı çok sevdikleri için sık sık gittiklerini fakat İstanbul'da yaşamaya devam edeceklerini söyledi.

Cenk Tosun, Acarkent'ten ev aldı!

İngiltere’nin Everton takımına transfer olan futbolcu Cenk Tosun, Acarkent'ten ev aldı...

Cansu Dere Marmaris'ten 1.2 milyon TL'ye 2 arazi satın aldı!

Tatil için sık sık Marmaris’e giden güzel oyuncu Cansu Dere, bölgeden 2 adet arazi satın aldı. Dere, araziler için 1 milyon 200 bin TL ödedi...

Emlakkulisi.com Editörü Cansu Yılmaz'ın dayısı vefat etti!

Emlakkulisi.com Editörü Cansu Yılmaz'ın dayısı Ayhan Sat hayatını kaybetti...

Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

Son birkaç yıldır yurt dışı yatırımları için fizibilite çalışması gerçekleştirdiklerini dile getiren Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

Cansu Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cansu Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Cansu tarafından kuruldu.

İbrahim Kemal Tosun kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kemal Tosun kimdir? İbrahim Kemal Tosun daha öcne nerelerde görev yaptı? İşte İbrahim Kemal Tosun'un biyografisi...

Sinem Kobal, Cansu Dere’nin yeni evi için hoşgeldine gitti!

Etiler’de görüntülenen Sinem Kobal, muhabirlerin sorularına cevap verdi. Kobal, Cansu Dere’nin yeni evi için hoşgeldine gittiğini söyledi.

cansu tosun amsterdam evi Haberi

cansu tosun amsterdam evi

Posta Gazetesi köşe yazarı Eylem İpek Şafak, bugün köşesinde “Amsterdam’dan ev aldılar” başlıklı yazısına yer verdi. İşte o yazı…

4.5 aylık hamile olan Cansu Tosun ile Erkan Kolçak Köstendil, Amsterdam’dan ev almış.

Marsel adını verecekleri bebeklerini hem Türkiye hem de Hollanda’da büyütmeyi hedefleyen çift, bu ev için 3.5 milyon lira ödemiş. Bebekleri için iki evlerinde de düzen oluşturacak olan iki ünlü isim, doğumun ise Türkiye’de olmasını istiyormuş.

Alperen Duymaz Zekeriyaköy’de 10 bin TL’ye ev...