10 / 05 / 2024

Capatect Organic Isı Yalıtımı sistemleri

Capatect Organic Isı Yalıtımı sistemleri

Dünyada 40 yıl, Türkiye’de 10 yıllı aşkın tecrübeye sahip sektörün lider markası Capatect, teknolojik ve pratik ürünlere sahip Organic Isı Yalıtım Sistemi’ni geliştirdi.Capatect Organic Isı Yalıtım, uygulamada tasarruf sağlıyor.

Filli Boya Capatect İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Filli Boya Capatect, 8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu. Zirve, 26 Ekim'de gerçekleşecek..

Isı yalıtımı ile faturalardan tasarruf etmek mümkün!

Doğalgaz faturasının bütçelerdeki payının artacağı kış mevsimi yaklaşırken Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, ‘DOĞRUSU’ kampanyasıyla binalarda ısı yalıtımının önemine dikkat çekiyor.

Filli Boya'dan Balıkesir'e 120 milyonluk fabrika!

Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, Gebze ve Kayseri üretim tesislerinden sonra üçüncü fabrikasını Balıkesir’de hayata geçiriyor.

Capatect, gereksiz masraftan kurtarıyor!

Capatect, ısı yalıtımı yaptıracakları gereksiz masraftan kurtaracak “Termal Kamera” hizmetini ücretsiz olarak sunuyor. Dış cephe ve çatılarda kızılötesi ışınlarla hava akımı kaynaklı sorunları tespit ederek yalıtıma ihtiyaç olan bölgeleri işaret ediyor.

Capatect ısı yalıtımında gereksiz masraftan kurtarıyor!

Capatect, ısı yalıtımı yaptıracak olanları gereksiz masraftan kurtaracak “Termal Kamera” hizmetini ücretsiz olarak sunuyor. "Termal kamera" hizmeti, sıcaklık ölçüm özelliği ile binaların yalıtım ve ısı sorunlarını ortaya çıkarıyor.

Capatect ile doğalgazda 2 milyar metreküp tasarruf!

Son 10 yılda 83 milyon metrekare yalıtım uygulaması yapan Capatect, yalıtım yaptığı binalarda yüzde 50 daha az enerji tüketilmesini sağlayarak, 2 milyar metreküp doğalgaz tasarruf ettirdi.

Bien Seramik'in Organic banyo serisine 2 ödül!

Bien Seramik’in tasarladığı, kendi sınıfında bir ilk olan ‘Organic’ banyo serisi tasarım dünyasının iki önemli ödülü olan ‘Red Dot Design Award’ ve ‘A’Design Awards’ı aldı.

Bien Organic serisinin lansmanını gerçekleştirdi!

Bien Seramik tasarım dünyasında son derece prestijli ‘’Red Dot Design Award” ve “A’Design Awards”ı ‘’Organic serisi’’ ile aldı. Bien, ‘’Organic’’ serisinin lansmanını 15 Nisan Çarşamba akşamı The Seed’de gerçekleştirdi.

Şekerbank ve Filli Boya Capatect yalıtımda işbirliği yapıyor!

Şekerbank, ısı yalıtım sektörünün lideri, dünyada 50 yılı aşkın ürün ve uygulama tecrübesine sahip Filli Boya Capatect işbirliğiyle yalıtım seferberliği başlatıyor.

Trabzon Ahi Evren Hastanesi 'Capatect" ile tasarruf sağlayacak!

Filli Boya Capatect ile yalıtılan Trbazon Ahi Evren Göğüs ve Kalp Damar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ortalama yüzde 50 oranında tasarruf sağlayacak.

Capatect ısı yalıtım ile yıllık 1.120 TL tasarruf!

Son 10 yılda 83 milyon metrekare yalıtım uygulaması yapan Capatect, yalıtım yaptığı binalarda yaklaşık %50 oranında daha az enerji tüketilmesini sağlayarak, yaklaşık 2 milyar metreküp doğalgaz kullanımına engel oldu.

Capatect enerji verimliliğini artırmayı hedefliyor!

Son 10 yılda 83 milyon m2 yalıtım uygulaması yapan Capatect, yalıtım yaptığı binalarda yaklaşık %50 oranında daha az enerji tüketilmesini sağlayarak, yaklaşık 2 MİLYAR m³ doğalgaz kullanımına engel oldu

Filli Boya Capatect hizmet paketi sunuyor!

Ülkemizde enerjinin yüzde 37,2’sini binalarda, yüzde 32’sini sanayide ve yüzde 20’sini ulaşımda harcanıyor. Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte ısı yalıtımının önemine dikkat çeken Filli Boya Yalıtım Capatect, konut sahiplerine hizmet paketi sunuyor.

Capatect Organic Isı Yalıtımı sistemleri Haberi

Capatect Organic Isı Yalıtımı sistemleri

Capatect Dalmaçyalı ısı yalıtım levhaları ile Dünyada ilk defa “İdeal Karbon Dengesi” ne sahip ısı yalıtım levhalarının kullanarak, bu alanda bir devrime imza atan Filli Boya Yalıtım, açtığı bu yolda bir adım daha ilerleyerek, Capatect Organic Sistemi piyasaya sunuyor.


Avrupa’da yaygın olarak kullanılan, pratik ve kullanıma hazır ürünleri sayesinde standart ısı yalıtım sistemlerine göre %20’ye varan oranda hızlı ve kolay uygulanan “Capatect Organic Sistem”, ısı yalıtım uygulamasında işçilik, iskele ve genel gider maliyetlerinin düşürülmesini sağıyor.


İçerisindeki özel ısı yalıtım yapıştırıcısı, sıvası ve kaplama ürünü ile standart sistemlere göre daha çok dayanım performansı sağlayan Capatect Organik Sistem, kullanıma hazır ürünleri ile çok daha hızlı bir uygulama sağlıyor.


Capatect Organik Isı Yalıtım Yapıştırıcısı


Çimento esaslı yapıştırma harcına oranla yüksek esneklik ve yapışma gücüne sahip olan...