14 / 05 / 2024

Cardin Mobilya Lefkoşa\'da consept mağazası açtı

Cardin Mobilya Lefkoşa\'da consept mağazası açtı

Türkiye bayiliğinin yüzde 80'ini tamamlayan Cardin Mobilya Lefkoşa'da consept mağazası açtı

Furat Mobilya Aksesuarları Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furat Mobilya Aksesuarları Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Murat Furat tarafından kuruldu.

Fahrettin Koca: Lefkoşa'ya 500 yataklı hastane inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün açılışı gerçekleşen KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Koca açıklamasında yakın zamanda Lefkoşa'da 500 yataklı hastane inşa edileceğini belirtti.

Ali Pilli: Lefkoşa’da inşa edilecek yeni hastane 500 yataklı olacak!

Sağlık Bakanı Ali Pilli, Lefkoşa’da inşa edilecek yeni hastanenin temellerinin bu yıl içinde atılması sözü verdiklerini ve bu hedef için çalışmaların başladığını açıkladı...

Alparslan Türkeş Müzesi Lefkoşa'da açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Lefkoşa'da müzeye dönüştürülen MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in doğduğu evin açılışı gerçekleştirildi.

Lefkoşa'da yeşil alanı ihlal eden yapılar yıkılıyor!

Kıbrıs'ın başkenti Mustafa Zeki Milali Sokak’ta bulunan yeşil alanın, birkaç hane tarafından işgal edilen yapılar Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından yıkılıyor.

Lefkoşa'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) işçi olarak giden Hataylı Mehmet Ezer (42), Lefkoşa'da çalıştığı inşaattan düştü. 4'üncü kattan düşen işçi hayatını kaybetti.

Loda Mobilya İMOB’a katılacak!

Bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek olan İMOB, mobilya sektörünün önemli markalarını ağırlamaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın da katılacağı fuar, 26-31 Ocak tarihlerinde 500’ün üzerinde firmanın katılımı ile CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleştirilecek.

Ataman Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik Mobilya Teks.Gıda Hay.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ataman Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik Mobilya Teks.Gıda Hay.Tic.Ltd.Şti. Maşallah Ataman tarafından 150 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Bayrampaşa' da kuruldu.

Bimeks Lefkoşa'da mağaza açtı!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji perakendecisi Bimeks, KKTC'deki ilk mağazasını açtı. Lefkoşa'de 1001 Airport Mail Shopping'deki 570 m2'lik alanda hizmete giren mağaza, şirketin yurtdışında hedeflerinde öncü adım olarak nitelendirildi.

Tekzen Lefkoşa'da açıldı!

Yapı market zinciri Tekzen, geçtiğimiz günlerde KKTC'deki ilk mağazasını başkent Lefkoşa'da açtı. Bu mağaza aynı zamanda Kuzey Kıbrıs'ın ilk yapı marketi olma özelliğini de taşıyor.

Tekzen Lefkoşa’da mağaza açtı!

Tekzen, yurtdışındaki dördüncü mağazasını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin başkenti Lefkoşa’da açtı. Yurtiçinde 52 ilde 103 mağazası bulunan Tekzen, Lefkoşa mağazasının açılışına özel bir kampanya düzenledi.

Girne ve Lefkoşa'da yatırım için son fırsat!

Girne'nin Beyaz, Lefkoşa'nın Yeşilköy ve Kumsal bölgelerinde arsa almak için acele edin. İmar ve emsali artırılan arazilere 10 katlı konut projeleri inşa etmek hala mümkün.

Bülent Arınç: Kıbrıs'a daha fazla yatırım yapılsın!

Eskişehir merkezli Cardin Concept İzko Mobilya Mağazası, Girne'den sonra ikinci şubesini Lefkoşa'da açtı. Mağazanın açılışını Başbakan Yardımcısı Bülent Annç yaptı. Arınç; "Kıbrıs'a daha fazla yatırım yapılsın" dedi...

Cardin Mobilya Lefkoşa\'da consept mağazası açtı Haberi

Cardin Mobilya Lefkoşa\'da consept mağazası açtı

Cardin'in Lefkoşa mağazasının açılışını eski KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş yaptı.
Referans

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Yavruvatan'da mağaza açtı 
 
Türkiye bayiliğinin yüzde 80'ini tamamlayan Cardin Mobilya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin başkenti Lefkoşa'da Concept mağazası açtı.
 
Eski KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş tarafından yapılan açılışta konuşan Cardin Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Teker, krize rağmen mağaza açmaya devam ettiklerini belirterek, "Bu krizi fırsata çevirmek için moralleri bozmadan var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Yurtdışındaki mağaza açılışlarımıza Brüksel'i de ekleyerek devam edeceğiz." dedi....